måndag

hellu

skola. historiaprov, gick väl sådär. henke tog fram granen så nu är det lite juligt i salongen :D haha vi hade henke på matten (vettefan vart anna-carin var) och han pallade inte ta fram linjaler så då var det lite svårt att jobba med skala. eller det gick inte rättare sagt. skönt! några slängde in en stinkbomb på månen, det är mysigt när det luktar ägg och man inte kan andas :) jenny & eve höll i idrottslektionen, det var badminton & pingis, mycket kul! :)

hemma har jag bara pluggat & slappat. mormor hade tagit med sig ett paket till mig ifrån min gudmor ulrika. födelsedagspresent långt i efterskott, haha. det var iaf ett supersött lila nattlinne! :D naaw. haha.
handlat julklapp på internet har jag hunnit med också ;) höhö.

I want your loving
I want your revenge
you & me could write a bad romance

julhandling <3

tjue

igår var det lördag och då var jag i uppsala och julhandlade med robin & oskar :D mycket kul! hittade dock bara två julklappar, men ska in med lizette snart så det är lugnt ;) till mig själv köpte jag hårinpackning och röda tights som jag nog ska använda när jag är tomte :) efter stan så åkte jag & älskling hem till mig och käkade. sen drog vi till lizette :D en stund senare kom joey, kevin & mäki, hehe. snackade och så, sen gick jag & robin hem till mig. tittade på film och sussade :)

idag slog vi in julklappar, annars latade vi oss bara :) efter att älskling åkte hem har jag pluggat historia, men det är så jävla mycket! får kliva upp tidigt imorgon bitti och plugga -.-
adventsfika med mamsen & papsen blev det också, mys!

nu blir det te med honung, har lite ont i halsen. puss puss ♥


fredag!

gud så skönt :D i skolan hände det inget speciellt, eller det var en flummig fredag, höhö. musiken är askul just nu :D fast jag är den enda som inte spelar något instrument, fredrik sa åt mig att ta shejken & tamburinen, lite trist dock.

min käre son david kom till aspen precis när vi hade slutat, han har blivit så stor :O seriöst, han är lång som satan, har skaffat sig en snobbjacka (fast den är snygg) och så hade han slut på vax så det såg ut som att han hade kammat håret stiligt åt sidan, men han hade inte gjort någonting. galet! en sån chock kan man få när man inte har träffat någon på länge. iaf, efter att han hade snackat lite med henke tog vi skolbussen hem till mig. vi snackade mest, han skrev önskelistor och vi satt här och flummade :) juste, vi kollade på bert - den siste oskulden, haha fett kul ju. så trevlig kväll! :D


davido

torsdag

tjenixen

idag i skolan hade jag syslöjdsprov som innehöll en skriftlig och en praktisk del. hade inte pluggat så mycket och syslöjd (elr slöjd överhuvudtaget) är inte min grej direkt. men det gick väl sådär (a) luciaträning var det sen, kuligt! erik höll i idrottslektionen, växtboll (y) älskar i slutet när man spelar med den där astora medicinbollen, haha flum :D

after school stannade jag kvar och var med på showmötet :) sen blev det fika på konsum med jenny, fanny & josef :) tog bussen hem vid fyra och sen dess har jag tittat på mammas pojkar och suttit här typ. nu ska jag lägga mig i sängen och plugga, puss!

FÖRRESTEN! idag i skolan var det en sjua som råkade ha sönder toaletten så det var äckelvatten från toan i hela korridoren typ! jättemånga gick i det och fick typ vrida ut vattnet ur skorna, KUL! xD och juste, en till kul sak! på fysiken berättade håkan att vi har en hiss i skolan som är till för säkerhet, typ om det blir krig. och den kostar flera miljoner, det är därför våran skola är så ful xD gosh !

nej men nu skulle jag ju plugga x] see ya! // mogiisch


skola & kalas

godmorgon godmooorgooon! här är man morgonpigg minnsann, sitter och bloggar kl 05:28 ;) egentligen skulle jag gå upp tidigt idag för att träna på spanskaglosorna som var svåra & asmånga denna gång, men tror ni den tanken får mig att kliva upp ur sängen? nej. men tanken på att blogga, då hoppade jag upp ur sängen. haha, jag är knas.

igår var det onsdag. dagen började som inte oväntat med skola. först hemkunskap, maud lekte gangstah, gullig liten tant det där, även om hon kan vara riktigt dryg. vi gjorde tacobuffé, gott! :D på fysiken fattade jag ingenting som vanligt, då är det ju en jävla tur att man har den skönaste klassen! hampus lekte att han fångade spöken (y)

efter skolan tog vi brudar + josef söderforsbussen hem till freddan som fyllde 15! :D där blev det kalas, mycket trevligt! fin liten present fick man också, freddan är påhittig hon ;)


ghostbusters, oh yeah!


the cake!



födelsedagsbarnet!


jenny & fanny!


julia & hillevi sjöng mycket vackert!


kalaaaas!


eve är sötast i glasögon!



folk!


fled <3


All I want for christmas is youuuuu <3

tjoho i stugan

idag var det segt i skolan. som fan. fick reda på att vi har historiaprov på måndag. på en måndag liksom, är det meningen att helgen ska gå åt till plugg? eller henke säger att det är som en frågesport men så säger han bara för att muntra upp oss, det är ett äkta prov!

efter skolan gick jag, jenny & abodi och köpte present till freddan ;) vid tre tog jenny bussen hem och abodi drog iväg. väntade en liten stund och sen kom älskling, marcus, oskar & jakob :D jag & robin gick till UL och bytte ut mitt busskort :) sen gick alla till bennys, fransk hot dog (y) efter det drog jag, robin & marcus hem till robin och hade det trevligt :D på kvällen blev det bennys igen, en till fransk hot dog xD sen drog jag hem och nu mår jag illa, haha...

1 månad kvar till julafton people! :D


nu släckas tusen människoliv

tjaa. sitter och lyssnar på julmusik, myys :) självklart ingår låten jag har som rubrik i min samling jullåtar. ebba grön ffs!

idag var jag hos doktorn, sen drog jag till skolan, men hann bara med två lektioner, haha (y) spanskan var segare än någonsin och idrotten var väl okej. det var nallin & jennifer som höll i lektionen och först körde vi sol & is eller något sånt, hahaha. sen killerboll och till sist basket :)

hemma gjorde jag klart planschen om matkultur i italien, skönt! och så kollade jag på ghost whisperer med mamma, asbra fan! annars har jag inte gjort så mycket. eller jo, jag har suttit här för länge, så nu klunkar jag alvedon, hehe...

nu slocknar tusen människoliv
på jordens mörka rund
och tusen tårar trillar ner
på himlens djupblå grund


du stjärna över stockholmshem
och låt ditt kalla ljus
få lysa över dom som ej
har nånstans att bo


i varje hjärta armt & mörkt
blir ensamheten störst
när överflödet väller ut
i signad juletid


och över stad & land ikväll
ett stilla stålblå sken
lyser upp vårt vardagsrum
med kalle, piff & puff!

faktiskt en rolig söndag :D

tjennaaa

igår åkte jag som sagt till älskling. han & oskar mötte mig vid station, vi drog till bennys och sen kom jakob :) efter det köpte vi chips & dipp och drog hem till ralle :) kollade på ice age 3, spillde julmust och allt var allmänt flum, me like! sen blev det bennys igen och efter det drog jag, robin och oskar hem till robin :) kollade på american pie: band camp (y) oskar blev tlött och drog hem. jag & robin blev åsså tlötta och sov.

idag vaknade jag upp bredvid den finaste som finns! han skulle döma så jag åkte hem med 12:55-bussen. mitt busskort funkade inte så måste gå till UL imorgon och be om nytt. när jag hade varit hemma ett tag kom lizette till mig :D vi hade det supermysigt med julmusik, planerade det årliga julbaket och skrev önskelistor! om en vecka är det advent, jag fattar inte vart hösten tog vägen! fast det är absolut inget att klaga över. och om en månad slutar vi skolan, tänk!

på kvällen boxades jag med emma, körde så hårt att jag fick sätta mig ner för att inte svimma (yy) höhö. kul som satan är den sporten! eller vad det nu är, haha :D

jag orkar inte med detdära "dagens" längre x) men en rolig sak jag & mamma läste nyss var att från armvecket till handleden, det är samma längd som ens fot! och det stämde, cooolish ;D


snyggaste popcornbägaren ever!

jag hade hoppats på att tiden skulle hjälpa mig att glömma, hade hoppats på att natten skulle hjälpa mig att drömma




nej jag menar inget med rubriken, men lustans lakejer är jävligt bra dom! :D

igår hade jag en jättetrevlig kväll som ni såg i förra inlägget :) nu sitter jag framför min kära dator och dricker kanelte, sen bär det av till robin :D

imorse hann inte jag & bea göra så mycket, käkade frukost och så. sen åkte jag till julmarknaden i tobo med mamma, mormor & olle och jeppe :) jag följde med enbart för att få lite tid att träffa jeppe, det var jävligt länge sen och han är ju trots allt som en storebror för mig :) så det var najs! jag köpte (elr fick, hihi) massa negerbollar :D och så gav olle mig pengar, han sa att det var namnsdagspresent i efterskott, han är bra snäll han!

bloggar imorgon :) puss mogiisch ♥


new moon

tjao! nu ska jag berätta om fredagen :D

dagen började med skola. jag ska vara med i showen som ska vara på alla hjärtans dag :D nu i nian är det faktiskt kul att delta i sånt där, sista året liksom. omg, jag skrattade så mycket så jag nästan kissade på mig! för helt plötsligt kom joey i världens fart och tröck upp en strumpa i ansiktet på mig! det var skitäckligt, kanske därför jag garvade ihjäl mig? vet ej x) och sen helt plötsligt kom jocke hasandes med bara en strumpa på sig och då dog jag verkligen av skratt! ja ni fattar nog hur kul det såg ut och när jag insåg att det var jockes strumpa av alla människor, jag trodde ju att joey hade hittat den på golvet xD HAHA! men det är härligt att skratta så man får ont i magen ;D

efter skolan stannade jag & bea kvar i skolan för att vänta på tåget. fanny gjorde oss sällskap :D kuligt! sen åkte jag & bea iväg till uppsala. käkade pizza och köpte lösgodis på hemköp (y) sen gick vi till bion och såg premiären av new moon! den var så obeskrivligt bra, det går liksom inte att förklara. jag blev kär, seriöst. inte på det sättet jag är i robin ofc, men jag blev ändå kär. den var banne mig bättre än ettan! och det var så kul för alla i salongen jublade så fort edward visade sig och när han elr jacob tog av sig tröjan, haha :D stämningen var på topp liksom (yy) sen åkte jag & bea hem till henne och sjöng singstar :) sen blev det sussa kudde!

dagens...
klädsel: 
l
ångt rosa linne, svarta duffyduck-koftan, jeanstights, strumpor och underkläder
frisyr: tofs som övergick till knut x]
låt: "left outside alone" - anastacia ;)
citat: "säg inte fuck you till folk du inte vet efternamnet på!" - erik xD
roligaste: bea, erik, jocke, joey och massa andra i klassen ;)



elisabet

det heter jag i mellannamn så jag har namnsdag idag! ;D

hej kanske man ska skriva oxå! idag är det torsdag och dagen började med skola. första luciaövningen var idag och jag ska vara tomte! :D på spanskan tjatade eve som vanligt om att hon ville höra tengo la camisa negra och agneta ba "jaja om du så gärna vill höra den gamla tråkiga låten får dom som vill höra den stanna kvar och resten kan gå". exakt alla utom eve gick xD eller jag & fanny stannade faktikst kvar för att göra eve sällskap ;) på idrotten trodde jag att vi skulle dansa salsa, men det blir tydligen en annan gång för idag var vi med 9b och lärde oss någon reggae-dans av en snubbe med rastaflätor :D kuligt!

när jag åkte hem fick jag namnsdagspresent av mamma; en rosa reflexväst (och så gav hon lizette en grön, hihi), hårsnoddar och en twilight-tidning (y) jag & mamsen gick till mormor och käkade tårta :D av henne fick jag brända mandlar och ansiktsmasker! gud vad dom var snälla idag, vi firar ju aldrig namnsdagar :S aja, jag ska inte klaga! hehe dom har oxå namnsdag btw, mormor heter t.o.m elisabet i förnamn. efter fikat drog jag till lizette och lekte med henne, jag hade saknat henne massor! kul hade vi såklart :D fick ofc pannkakor där (yyy) <3

dagens...
klädsel:
min svarta duffyduck-kofta, linne, jeans, strumpor och underkläder
frisyr: utsläppt
låt: "balladen om den kaxiga myran" - stefan demert
citat: jag: "vad ska jag ha som dagens citat?"
lizette: "vettefan, ta det här!" xD
roligaste: lizette ♥



your own liberation will leave them behind

tjo

onsdag. lillördag. wednesday. miércoles. ja, ni fattar. skoldagen började med hemkunskap. jag var som vanligt med min kära jenny och dagens måltid var tsao-mi-fan elr något liknande, haha. det var iaf en kinesisk rätt som naturligtvis innehöll ris och soja bl a. vi var tvungna att äta med pinnar och det gick väl sådär x) till efterrätt blev det mumsiga knäckkakor och så drack vi te (y) jenny har färgat underhåret brunt och my god så snyggt! (yy) jag kan inte påminna mig om att det hände något mer speciellt i skolan...

väl hemma gjorde jag inte så mycket, har tränat på spanskaglosorna och skrivit klart labbrapporten iaf :) och kollat på bonde söker fru såklart!

dagens...
klädsel:
vit luvtröja med svart tryck, linne, jeans, strumpor och underkläder
frisyr: utsläppt
låt: "half-truism" - the offspring
citat: erik: "zlatan hade ju lika långt hår som isa förr"
jenny: "mejer, ska du skaffa så?"
mejer: "ja det ska jag väl"
[bild på mejer där nere (y)]
roligaste: min klass <3




observera att mejer har resårbandet från engelskamappen som pannband xD

vi jagade begärets mål

tjenixen

tisdag kväll, ligger i sängen under mitt varma täcke :) en helt vanlig skoldag var det. på bilden var det redovisning och det gick mycket bra :) det var skönt att man bara behövde tala inför halva klassen och att man bara skulle plocka ur det intressantaste, blev ju inte mycket alls, haha. även fast jag älskar min klass så blir jag alltid lite skakis om det är redovisning inför hela klassen. aja!

efter skolan åkte jag hem. gick till gryttjom och mötte älskling som kom med tre-bussen :D vi har mest chillat, han åkte hem för någon timme sen. jag har kommit på att robin verkligen är bra för mig :)) <3

dagens...
klädsel:
min rosa adidas/mogiisch-kofta, vitt linne, mjukisar, strumpor och underkläder
frisyr: utsläppt
låt: "begärets dunkla mål" - lustans lakejer
citat: "jag har så ont i armen efter svinsprutan så igår när jag skulle lägga mig i soffan och titta på tv var jag tvungen att lägga mig på andra armen och då låg jag ju åt fel håll så att jag inte såg tv:n" - viktor xD
roligaste: robin och klasskamraterna ;)

ny vecka

hola amigos

jag hatar spanska. aja, idag är det måndag och killarna är back in action! så nu är skolan normal, hah. på idrotten hade vi amerikansk fotboll. vi körde tjejer mot tjejer och killar mot killar. fan vad kul det var då! :D vi tjejer var galna (såklart) och det blev många lebbhögar där kan jag lova. ingen brydde sig ju om reglerna heller ;D

hemma har jag med hjälp av mamsen jobbat med bildarbetet sen jag kom hem typ. det får duga. imorgon är det redovisning! jag hatar att rita, jag hatar det! tacka vet jag uppsatser.

när jag satte mig framför tv:n var nyheterna på och då sa dom att julmusten är hotad för det finns typ inte glasflaskor så det räcker till! omg. PANTA MERA FÖR I HELVETE!

dagens...
klädsel:
lång grön tröja med luva, svarta leggings, strumpor och underkläder
frisyr: utsläppt
låt: "hon älskar snabbt" - snowstorm
citat: "vi kan smula sönder gips och låtsas att det är hasch, så säljer vi det till fanny för tusen spänn!" - jocke xD
roligaste: jocke, märkte att jag har saknat den blondinen. och joey! och hampus!




bara för att jag leker paparazzi och knäpper kort på härligt folk (y)

14 & 15 november

kära bloggläsare

igår var det lördag. vaknade vid tolv och gjorde inte så mycket, dammsög iaf (y) åkte till älskling på kvällen :) vi låg och pratade i flera timmar om allt mellan himmel & jord, den pojken är bra han! jag sov över där (y)

idag vaknade vi vid tio. gick upp, gjorde iordning oss, åt frukost och så. sen åkte jag, robin och hans pappa till söderfors. jag kollade på robins bandymatch :D fick träffa erik där, honom hade jag saknat! aja, sen skjutsade dom hem mig. jag hade tänkt skita i boxen för emma h kunde inte och sen erbjöd sig lizette men jag tänkte att jag var tvungen att göra klart bildarbetet. men sen när fanny messade och frågade om vi kunde boxas för att emma k inte heller kunde, då sa jag faktiskt ja! kul som vanligt var det :)

gårdagens & dagens...
klädsel:
linne, kofta, jeans, strumpor och underkläder. idag även robins tröja & långkallingar (y)
frisyr: utsläppt
låt: "oh no, elin" - björn rosenström ;)
citat: "a relaxed mind is a creative mind" från en tepåse :))
roligaste: robin :D <3


mmmm :D


fredag den 13 :O

tjue

dagen började med skola. vi har ann-marie som biologilärare igen, we like mucho! lektionerna flöt på, tjejveckan har gått lite för fort, men men. efter skolan gick jag & fanny hem till henne för hon skulle hämta pengar och sen gick vi till färgaffärn och hälsade på martin banan (y) jenny var och gjorde ett bankärende (hihi) men sen kom hon till oss :D vi satte oss på konsum. när klockan närmade sig fyra gick vi tre till stationspizzerian och efter ett tag kom frida & ellan :) vi fem käkade pizza och det var mycket gott! strax före kl sex drog vi oss mot möbeln där det var öppen scen. det var kul och man träffade kuligt folk :D sara uppträdde, såå bra (y) man blir ju stolt :) när alla hade uppträtt klart snackade jag lite med älskling som var där och sen strövade jag & brudarna omkring på tierp. gjorde lite allt möjligt och träffade olika folk, trevligt men kallt som satan! nu ligger jag iaf under täcket med raggsockorna på, härligt!

fredag den 13 är det också, eller titta, för två minuter sen blev det den 14! fan vad skönt, klarade mig utan otur ;D

dagens...
klädsel:
ungefär samma som igår
frisyr: utsläppt. volymspray som gjorde att det blev slickat & lockigt under mössan (y)
låt: måste nog bli "can't touch it" elr vafan den heter x]
citat: fanny: "asså om du trycker på ettan två ggr så blir det en smajlis, det är mycket enklare"
jenny: "fanny goes high-tech" xD
roligaste: brudarna ;)



knäppte tyvärr inga bilder idag så det får bli en på fäny!

min bara min robin :] <3

2 månader med Robin,
du gör mig lycklig, jag älskar dig <3


dunkar gammal electro music & dricker kanelte (y)

tjenna

först var det skola. det började tydligen brinna på lövet så vi fick stå ute och frysa länge! min förra mentor håkan "lillhåkan" berg hälsade på idag, gud vad kul! :D han var fan saknad. och vet ni vilka jag mer saknar? jo, killarna i klassen! det är asskönt med tjejvecka men har ju faktiskt inte träffat killarna på flera veckor. nästan så att jag saknar att bli intryckt i hörnet av hampus & erik, haha shit. emma & freddan skulle hålla i idrottslektionen och ha box, men freddan mådde inte bra så jag höll lektionen med emma och det var mycket kul (y) nu får man ju hoppas på att betyget i idrott höjs, hihi.

lizette följde med mig hem efter skolan :D vi chillade som fan och bakade kladdkaka, GOTT! mycket flummande blev det och vi hittade någon hemsida där det stod några "dagens..." och det kan ju vara lite kul :) så kolla in det + bilderna (y)

dagens...
klädsel: blå collegetröja med vitt tryck, linne, jeans, strumpor och underkläder
frisyr: knut
låt: icas egna varor
citat: "hahaha, homer klippte av marges hår med en häckmotorsåg!" av lizette xD
roligaste: lizette (a)



lizette & kladdkaka, fina grejere!


lillhåkan (y)

onsdag

tjaba

först skola :) vi hade soppbuffé på hemkunskapen, haha. på håkans fysiklektion sjöng vi kärlekssånger till honom och vi slapp labba, behövde bara kolla på när han gjorde någon grej som hade med ljus att göra ;) han gillar oss och vi gillar honom! annars har det väl inte hänt så mycket, mäki har hängt med oss som vanligt och så skare va! han & eve skulle väl bli ett sött par eller vad tycker ni? bild där nere (y)

när jag kom hem skrev jag klart det andra referatet i religion, fy helvete vad skönt! :D annars har jag typ bara övat spanskaglosor och kollat på bonde söker fru :)


tisdag

hejsan svejsan i lingonskogen

skola :) förstod mig till slut på referaten så jag gjorde faktiskt klart det ena på henkes lektion och fick VG (y) efter skolan åkte jag hem och åt lite. sen åkte jag tillbaks till skolan och hade utvecklingssamtal. gick riktigt bra faktiskt och agneta sa att hon nästan säkert ska höja mig i engelska :D efter det åkte jag hem till älskling. vi kollade på tv och så :) madde bakade god kladdkaka (y) höhö. på kvällen åkte jag, robin, madde och deras mamma till hennes butik för hon skulle göra något. vi barn spelade vändtia ;) sen skjutsade dom mig till station. jag tog bussen till kyrkbyn och satte mig i kuren där och väntade på mamma och mormor som var på gympa :P sen åkte vi hem :)

 godnatten!

tjejvecka

halli hallå

alarm på halv sex, pluggade en halvtimme, sen klev jag upp. trött? ja x) aja, i skolan var det iaf riktigt kul, killarna är ju på prao, haha. henke hade med sig någon lärarpraktikant på sin lektion som hette martin, han var skåning, hahaha. till lunch serverades det ostkorv a la sodexo som min kära vän bea sa! det var nog det äckligaste jag har ätit :) jag gjorde ekonomiprovet och det gick helt okej.

på bussen hem fick jag träffa lizette plätt, åhhhh vad kul det var! :D <3
jag har typ inte gjort någonting hemma, har varit seg som kolasås! jag har två referat i religion som ska skrivas, men jag fattar ingenting så då är det lite svårt att utföra :] ska ta mig ett snack med henke imorgon och fäny skulle visa mig något (y)

när vi gled emellan lite lätt på vårt speciella sätt!

weekend

tjeena

ser ni att lizette har designat om min blogg? mycket snyggt! :D tack tack sötnos! <3

igår åkte mamma till älvsjö på hälsomässan, jag ville oxå men jag orkade inte kliva upp så tidigt (a) hon köpte med sig ett kanelte hem som jag kan lova är riktigt smaskigt! jag var ensam hemma hela dan och då var jag faktiskt väldigt huslig ;) vid fem-tiden kom robin, det gillar vi! :D vi myste med film hela kvällen :)

idag vaknade vi väldigt sent så vi gjorde inte så mycket. efter att älskling åkte hem har jag pluggat, tror att jag ska göra ekonomiprovet imorgon. det kommer kännas ovant att gå i skolan, länge sen ju, haha. men det kommer bli superhärligt med tjejvecka! :D idag är det fars dag! gav pappa en ansiktsmask, hehe. alldeles strax blir det fars dag-fika, mumsigt! (y)



you are the moonlight of my life <3


fredagsmys oh yeah!

tjoo

äntligen fredag! sista praodagen idag, fick måla en byrå :D praoade kl 10 - 16, sen tog jag bussen hem och gjorde inte mycket alls. trött som satan! har kollat på film, druckit julmust och suttit här typ. men men, ibland kan det med vara skönt :)

och jag är gladare än gladast, för ingen mindre än björn rosenström finns nu på spotify! :D wihoooooo

mina ögon är helt suddiga så det här får räcka för idag! tänkte lägga in en bild på byrån jag målade men jag orkar seriöst inte. föreställ er en blå byrå! :D

pussen mogiisch


torsdaag

tjao

klockan är 06:51 och här sitter jag och bloggar! ska snart duscha, äta frukost och göra mig i ordning och sen åka iväg till praon :) aja, jag ska berätta om gårdagen för jag orkade inte göra det igårkväll!

igår var det torsdag som ni ser på rubriken. jag vaknade vid halv åtta, gick upp och kollade på vakna med the voice och åt frulle och grejade. fick skjuts av mormor till tierp, kom i tid till färgaffärn (y) haha. det var skitkul, fick bryta färg! :D efter praon mötte jag robin och vi gick hem till jonte, kul kul :D var där några timmar, sen gick jag & älskling hem till honom och käkade och satt vid datan typ :) usch, snö gillas inte!


Prao! :)

hejsan svejsan

det är ju bra att lilla sportspegeln var i måndags då så man missade lillpojken!

först vill jag säga grattis till bea som fyller 15 idag! :D <3

gick upp kl halv åtta, det var asjobbigt eftersom det var länge sen jag hade klockan på ringning sist! fast det var ju sovmorgon om man jämför med en vanlig skoldag :P aja! klockan nio åkte jag, mamma & mormor in till tierp. mormor gick och gjorde lite ärenden och jag & mamma ställde oss i kön till vaccinationen av grissjukan. idag fanns det vaccin (y) vi stod ute och köade i två och en halv timme och jag kan lova att jag frös eftersom jag hade tights och för första gången glömde jag vantarna hemma såklart! -.- jag gick in på café corner och svepte i mig en latte iaf (y) sprutan gick bra. jag & mamsen gick in på corner och tog varsin macka. sen gick jag till färgaffärn och jag var ju två timmar försenad men som tur var hade mormor varit in där och talat om det för dom. jag praoade till kl fyra och det var faktiskt jättekul! :D sen mötte älskling mig och sa att vi inte kunde leka idag :( aja, fick träffa honom lite iaf och vi ska leka imorgon istället! (y) jag tog bussen hem och väl hemma visade det sig att soffan hade kommit så snart är mitt vardagsrum klart :D

nu ska jag läsa bloggar, sen titta på bonde söker fru och sen plugga! puss


En till slapp dag, inte helt fel va :]

tjeena

vaknade vid halv elva idag igen men låg kvar och drog mig en timme, sköönt ;) gick upp och klädde på mig och gick tsm med mamma hem till mormor och åt sill, ägg och sånt där gott. suverän frukost! :D sen åkte vi in till tierp för jag & mamma skulle vaccinera oss mot baconfebern men vaccinet var tillfälligt slut, så irriterande! nu har jag lust att skita i att göra det, men mamma tycker jag ska vaccinera mig någon dag snart och jag ska väl vara lydig och göra som hon säger :P

jag: skulle inte du lära mig att stryka, tvätta och sånt där idag?
mormor: äsch vi skiter i det, däremot ska du lära mig hur man får in bilder i datorn!

sagt och gjort, jag hjälpte mormor med det :) haha, skönt med två lediga dar i rad måste jag säga (y)
när jag kom hem satte jag mig och skrev fakta om leonardo da vinci och renässansen till bilden. sen pluggade jag ekonomi (samhällskunskap) och åt glass :)
det jag har kvar att göra ikväll är att kolla på lilla sportspegeln för en liten unge jag känner ska vara med :D och så ska jag plugga lite till, duscha & måla naglarna och lägga mig skapligt tidigt för imorgon ska jag praoa på riktigt!


Lite extra lov ba ;)

tjaa

vaknade vid halv elva tror jag. dags för prao, men som ni såg i mitt förra inlägg har jag ingen prao idag. och det hade inte bea heller så jag promenerade bort till henne och sjöng singstar, mycket trevligt! :D
nu ska jag fortsätta med matteläxorna och sen titta på tv!

my beating heart belongs to you
I walked for miles 'til I found you
I'm here to honor you
if I lose everything in the fire
I'm sending all my love to you ♥

November

tjafan

vaknade upp hos lizette men drog hem efter ett tag :) boxades idag, mycket kul! och så kände jag att det var hög tid för att göra något åt den där högen med skolböcker jag inte rört på hela lovet... så gjorde klart kemiläxan idag och nu tänker jag göra matteläxorna ;) det där referatet skulle man ju lämna in till henke innan lovet men jag har inte gjort det och funderar på att skita i det, får se om henke säger något sen :$
jag har en praovecka framför mig men har dock inget att göra imorgon :o så ska väl plugga, men jag får sovmorgon som en skön avslutning på lovet, haha! :D

I don't wanna say I told you so
but I told you so
now you've lost control

and I don't wanna be the rise and fall
so gimme more or nothing at all!
 

Halloween :]

haha ja det var riktigt roligt!


RSS 2.0