julkänsla

Lyssnar på julmusik och planerar in julbak, julklappshandlingar och julmarknader <3
 
Idag började psykologi B, kommer nog bli intressant! Fikade med Lizette igår, det var jättemysigt. Imorgon (oj nu hoppar jag fram och tillbaka i tiden hehe) ska jag vara duktig och simma innan skolan börjar! Okej, jag har sovmorgon. Men ändå hihi. Sen kommer min älskling hit, längtaaar.
 

ladies night

Hade så kul igår!!! Var så mörkt så fick inga bra bilder tyvärr, varken på mitt underbara sällskap Nathalie, den fina middagen, desserten och drickan eller den fantastiska showen. Men åh, det var så underbart! Rekommenderar!
 

heeelg

Gud så skööönt. Inte just nu dock, är ensam hemma. Värsta jag vet. Hampus kommer hit efter han har tittat på hockey, längtar!
 
Gjorde nationella provet i svenska B idag, skönt att ha det avklarat. Annars har jag på sistone simmat, umgåtts med Alice och fikat med Jocke.
 
Imorgon är det Ladies night som gäller, taggaaaa! :D

hahaha sant

 

dumma mus

Det är sjukt hur jag alltid har en mus i väggarna i mitt rum. Det läskigaste är att dom på något sätt kan komma in! Drömmer mardrömmar om att den kryper upp i min säng. Men det konstigaste är faktiskt att efter en mus har hamnat i fällan så är det en ny mus i väggarna redan dan efter. Som att det står en till salu-skylt någonstans?
 
Nog om det. Jag har precis skrivit klart mitt högtids/hyllningstal som jag ska hålla imorgon. Det handlar om min underbara mormor. Nu ska jag packa väskan och cykla hem till min fina Hampus, ciao!

ingen skugga faller på generalen

Sitter och skriver på mitt högtidstal och dricker kaffe. Skön dag idag! Var i skolan ett tag, sen åkte jag till Tierp och fikade med Anders på UNT (min gamla praktikplats) och han hjälpte mig med en skolgrej. Mycket trevligt. Ska fortsätta plugga, ha det så bra!

vilken underbar helg

Först en myskväll, bara jag och min älskling. Vi kollade på The Prestige, en av dom bästa filmerna jag sett i mitt liv. Helt sjukt, ni MÅSTE se! Igår fortsatte mysandet med lite mer folk, körde Batmanmaraton. Underbaaart!

breaking dawn - part 2

Åh, jättebra film! Kolla vad fina!
Jag och bea möttes, åt cupido (såklart) och begav oss till salong spegeln för att se premiären, jättemysig kväll!
 
Hade utvecklingssamtal i tisdags, blev så glad för pappa åkte från jobbet (vilket inte är det lättaste) för att vara med även fast jag är myndig och inte behöver ha förälder med mig <3 det gick bättre än vad jag trodde haha, är ju så skoltrött och stressad så.
 
I måndags stod jag och hampus i kiosken i vegahallen och då insåg jag hur mycket jag älskar att sälja. Lyckorus i kroppen så fort jag säljer något. Pappa tror jag ärvt det av honom hihi. Eftersom jag antagligen inte vill bli journalist längre så är det en bransch jag absolut kan tänka mig :)

pappavecka

Som jag sa har mamma varit borta hela veckan för hon står på mässa med sitt jobb. Jag saknar henne, men annars har det varit hur bra som helst! Jag och pappa har umgåtts mer än någonsin och det har varit helt underbart. Passande eftersom det är fars dag idag hehe. Och det har inte blivit lika mycket kaos som jag trodde haha. Isåfall har det varit mer kaos i skolan, hoppat av historian och grejer. Är trött på att stressa sönder varenda dag, kanske blir lite bättre med ett ämne mindre. Måste dock välja till något annat så jag får mina poäng. JAJA.
 
Hade myskväll hos Nathalie i fredags, var så länge sen så det var jättekul! Igår på dan kom Bea hit, vi fikade och bytte presenter eftersom vi fyller år typ samtidigt. Jättemysigt! Idag ska jag och pappa tvätta, dammsuga och lite sånt så det är fint ikväll när mamma kommer hem. Övningsköra ska jag göra också, och sen hem till min fina Hampus. Saknar honom så mycket!!
 
Middag med pappa!

galen han är

 

min första utgång!

Underbart kul! Chillade lite på Interpool innan vi shakade ass på Heartbreak!
 
Vilket bra lov! I förra inlägget såg ni väl vad jag har haft för mig, men har även haft Harry Potter-maraton med Hampus & Meijer! Hur kul som helst. Följt en journalist, för lite skolarbete måste man ju tyvärr göra. Fikat med Martinbanan och chillat hos Evelina med tjejerna, mycket trevligt! Det var lite av vad jag har gjort iallafall :)
 
Mamma är borta denna vecka = kaos! Jag och pappa ensamma = kaos! Jag och pappa måste tvätta och göra andra sysslor = KAOS!
 
Spännande va?! Nu ska jag återgå till Mando Diao och mitt reportageskrivande. Puss!

RSS 2.0