18 år

Ni anar inte vilken underbar födelsedag jag har haft! Fått så sjukt fina presenter och vilken lycka när ca 50 personer dök upp på min födelsedagsfest i fredags! Hade så sjukt kul <3
Förutom det hade jag det jättemysigt på torsdagen, födelsedagsfika med mamma, pappa & Hampus. På lördagen satt jag & Hampus bakis och kollade på hockey, jobbigt men mysigt. Och i söndags var mormor & Olle här och firade mig :)

Nu är det höstlov, så himla skönt! Hade körlektion igår och ska även ha det idag. Hem till mitt hjärta ikväll!


beställde lite från nelly hihi

 

skön dag

Bestämde mig för att vara hemma idag och göra nytta. Kändes ovärt att åka till Uppsala för en timmes lektion. Så jag har städat, bakat supergoda kladdkakemuffins och nu håller jag på och skriver ett tal. Ska skynda mig för vill umgås med hjärtat som ligger där uppe och kollar på TV! Fikade hos Lizette igår, jättemysigt! Denna vecka är underbar, längtar ihjäl mig till torsdag (18 åååår) och fredag (partyparty!) :D

mando diao tolkar gustaf fröding

Helt underbart.
 

c&b

 

snorigt

Hej! Förkyld tjej här. Förutom att vila så mycket jag kan är farmor och Owe här över helgen och firar mig! Fick tusen spänn igår och idag ska vi äta prinsesstårta! Får se vad vi mer hittar på. Pluggar gör jag också, som ett as. Var ledig igår, hur skönt som helst! Hade i och för sig ändå sjukanmält mig annars men men. Den här veckan har annars bestått av begravning för vår granne och vän Palle, det var otroligt sorgligt men fint. Min saknade vän Fredrika har varit här, fick jättefina armband som hon köpte i Turkiet. Jag har tränat med Nathalie, ett gympapass på Friskis & Svettis blev det + Cupidosallad (åhhhh ja). Sedan har jag såklart varit i skolan och varit med Hampus :)

haha bästa!

Jullängtan...

lyckoruuus

När jag handlar kläder går det verkligen ett lyckorus genom min kropp <3
Har nu beställt denna mysiga tröja från H&M samt en röd höstjacka, en mörkblå tröja och en svart klänning med silverpaljetter från katalogen Bonprix :D längtar tills allt kommer!!!!!!

stressad men glad

Veckan har bestått av skolan, museum, träning och Hampus :)
 
Måste bara säga att jag aldrig har varit så här stressad i mitt liiiiiiv. Det är helt sjukt. Men får tänka på att det bara är så här jobbigt fram till jul, för sedan är det åtta veckors praktik, två lov och studentplanering! Och jag ska inte klaga, för mitt övriga liv flyter på som aldrig förr <3 och fyller 18 om mindre än två veckor, yeees!

iiiiih, säsongstart idag!


nya skor


dalarna

Vilken fin helg hörrni! Jag har myst med Hampus, färgat hans år ljusare mm. Lite Gränbyshopping med Cecilia. Idag var jag på Rättviks marknad med Bea och hennes föräldrar, hur trevligt som helst! :)

RSS 2.0