negerbollar ;D

Tjaaaa!

Söndagen har spenderats med Robin :D Vi har bakat, asså shit vilka skills vi har! Haha, jag tvingade Robin att skaffa blogg och han tvingade mig att skaffa MySpace... Sen boxades jag, det är najs!

Idag är det måndag... Skola... Fick skolkatalogen :D Har bara pluggat idag men snart är det Idol :D 



finast ♥

en lördag i september helt enkelt!

Shaaa ;)

Idag har jag inte gjort så mycket. Lizette kom en stund på kvällen :D Vi hade askul, fick min gamla rosa Nokia med lucka att fungera! Fast den blinkar som fan :P Men hittade massa roliga gamla sms x) Hehe aja, känner att det är dags för mig att sova snart!

Godnatt :)<3

R.I.P. <3

Så dog du imorse. Även fast du var hela 95 år känner man ju saknad. Alla tankar kommer upp, alla dom gångerna när jag var liten och hela tiden sprang mellan våran lägenhet och din. Vi bakade, lekte och det var bäst att vara hos dig. Du hade ett bra liv, det vet jag. Du var med om mycket. Nu får du umgås med dom andra änglarna, vi ses nån gång! Och du, hälsa morfar är du snäll.

Jag älskar dig, gammelmormor <3



Vila i frid <3


dom där polarna jag tycker så mycket om :*

Tjeeeeenafan!

Har spenderat hela torsdagen och fredagen hemma hos David där även Lizette & Alice har varit! :D Skitkul kan jag lova :) Vi har varit duktiga på att laga mat (y) Lite bilder får man väl ta och bjuda på:


myys.

 
nöööörd :]


ja så kan man ju oxå göra :D


sexy.


flåddisch.


"heldag i tierp, de blir skitbra" säger robin

Tjo!

Sitter hos Robin just nu :) Skönt med långhelg eller vad?! :D Idag efter skolan var jag med Jenny & Nichole en stund, sen gick jag till Konsum och så har jag varit med Robin, Oskar och Amanda :) Ikväll blir det Singstar-turnering! :D haha.

Dagens coolaste: Vi åt Kinderägg :o



coolt.



bara för att oskar ville.

jag kungen är över alla här under trädens gröna höjd...

Tjaooo!

Helgen har varit skitbra (y) Hade Vänner-maraton med Robin, lekte lite med Lizette och så har jag boxats :) Igår var det måndag och jag hade feting ont i magen så jag drog hem från skolan med 12-bussen. Pluggade hela dan...

Idag var det ganska kul i skolan :) Bilden var inställd så det blev en jävligt lång lunch (y) Historiaprovet gick bra till slut ;) Nu ska jag chilla hela dagen lång! :D

Dagens roligaste:

Jocke - "jag är ingen jävla negersmurf!"

HAHAHAHHAHAHAHA!!!!!!!!!

jenny håller iaf med om att det var roligt :d

puss <3

dags för helg igen då :D

Tjaaaaafan!

Igår hade jag & Robin en jättemysig dag i Gävle med mat & bio :] The Ugly Truth var väldigt rolig, höhö (y) <3

Hmm, idag har jag varit i skolan. Hade matteprov, gick väl bra :) Fick dessutom sluta lite tidigare idag (y) Jag & Lizette tog varsin milkshake på Café Corner och tog en runda på Tajjerp ;) Sen drog hon vidare till Skutskär och jag åkte hem. Så nu sitter jag här med en Ramlösa och njuter av fredagen, haha :)

Pussen!<3


<3

Tjaaa :D

Skandal! Har inte skrivit här på flera dar :o Skärpning! :P

Dom här dagarna har iaf bestått av underbaraste Robin, box, skolan och Fanny :D Och idag ska jag hem till Lizette, kan det bli bättre? :)<3

Aja, skriver snart igen, tjaaaaarå ;)


f-f-f-fredag!

Tjoo alla gangstahs!

Det är fredag och det betyder helg! :o Me like som bara den (y)

Efter skolan åkte jag hem, såg att jag hade fått skolfotot (lägger upp det här nere) och sen kastade jag mig på cykeln till Bea :) Vi hjälpte till med Lukas 10-årskalas :P Lika ruuligt som alltid :)

Synd bara att jag missade klassfesten! Men men, man hinner ju inte med allt :/

Btw så har jag hittat Pontus & Benjamin på Facebook från min gamla klass på Lilla Alby! Fan vad skoj :D

Pussar :))



9a:4, försök att hitta en mer speciell klass <3

peymans nya låt!

han ville att jag skulle länka och vad gör man inte för sina polare <3

http://www.youtube.com/watch?v=8SILprwEwCk


090909

Tjue!

Tänk, vi kommer aldrig mer få uppleva 090909, så ta vara på dan! Haha. Det gick inte så bra för Eve & Hampus som skulle bevara dan och dessutom klockslaget 09:09 - det slutade med att Maud skickade ut dom från hk:n x)

Åhh, jag har världens skönaste filt ifall ni vill veta! Pappa köpte hem den från Chilli i fredags, det var hans sista dag där :o Nu jobbar han på Synoptik igen, fast denna gång i Gränby :P

Nu ska jag försöka avsluta det här inlägget... Måste lägga ut en bild på Erik & mig, vi är gaaangstah (H)


isa var namnet

Kära bloggare!

Som ni kanske såg bloggade Alice & David åt mig igår, därför vet ni typ vad vi har gjort :P Men jag kan ju sammanfatta det lite:

Vi käkade pizza och sen var vi hos mig och flummade. Lizette drog hem vid tolv. Alice skulle sova över och helt plötsligt påstår David att han också ska göra det. Man ba ehhh...? Närå :D Vi kollade på Sunes jul och sen sussade vi gott :) Vaknade ganska tidigt imorse. Käkade frulle och chillade. Dom två tokarna drog nyss hem så nu ligger jag ensamen framför datan och funderar på att städa. Hehe...

Ikväll dras boxningshandskarna på tillsammans med Emma (y)

Puss! (2 bilder från kvällen här under)


saturdääjjjjj

OBS!

Detta inlägg skrivs av Alice & David!

(ALICE)

Tjenis penis!
Vaknade upp brevid underbaraste Anders imorse:-* vi käkade gårdagens muffins till frukost (Y) farsan hade snott en och Anders blev lite smått deprimerad xD sen när han drog hem så satte jag mig och kollade på "alla vi barn i bullerbyn" ;) mycket information jag vet, vill ni veta kanal med eller x] sen sov jag middag (Y) sliten:javisst!

Efter det drog jag till unox baren med David, Lizette och Isa och käkade. Riktigt gott faktiskt! Det skulle dem höra på Hotell och Restaurang. Sem efter det bar det av hem till Isa. Har haft en toppenkväll här med folket, alltid lika kul<3 Lizette drog hem nyss, och här sitter jag och skriver på Isas blogg!
Nu vill jag bara säga att jag saknar dig Anders, farsan kom ihåg att mata katterna och snart äre en månad kvar till GREEN DAY, nedräkning snart!

Se Ya!





(David)

Tjena nu e det min tur att blogga och jag bloggar live från Isas rum. Idag när man hade kommit hem ifrån stan, drog jag till Uno-x och träffade Alice, Lizette och Isa. Det var mycke mums och prat när vi åt, Lizette började av nån anledning att hacka i beasås-burken, och innan man visste ordet av stängte det beasås xD Efter vi ätit och smält maten drog vi hem till Isa och sen dess har vi softat här. Lizette drog nyss hem för att hon skulle typ på nån match ( sov gott Lizette). Under kvällen har vi mest snackat en mesta och ritat en del (konstiga teckningar blev det kan jag lova) ;) Ha det bra så länge tills nästa gång jag bloggar på Isas blogg ( då kommer jag med ännu mera skitk*l*s*k*r) xD baj baj


freeedagsmys

Hellu :]

Skola, det var kul på nåt konstigt sätt ;) Kanske för att det är fredag! Jag klättrade uppe på skåpen idag, man måste ju bevisa för lärarna att bara för att man går i nian behöver man inte vara mogen, hah.
Fick tillbaka mitt svenskaprov (grammatik) och MVG på det! :D Superglad, första provet i nian liksom (y)

Bea följde med mig hem efter skolan och vi hade typ myskväll. Tittade på What happens in Vegas och gjorde allt möjligt :) Trevligt!<3

runaway from the river to the street and find yourself with your face in the gutter. you're a stray for the salvation army. there is no place like home... when you got no place to go.


snart äre heeeelg :>

Tjue!

Idag var jag i den där byggnaden man brukar kalla skola. Det var typ en hemlig brandövning imorse, men Håkan råkade försäga sig xd (y) Vi körde nån lek/sport med frisbee på gympan, hur kul som helst, haha :D

Mamma gjorde värsta tabben x) Hon bakade två kladdkakor som pappa skulle ha med sig till sitt jobb och så gräddade hon båda kladdkakorna samtidigt och hon öppnade ugnsluckan för att kolla om dom var klara och då ramlade ena kakan ner på golvet xD Den var typ halvgräddad och helt sönder så jag fick äta den och jag kan lova att den var god ;) Jag lärde mig engelskaglosorna skitsnabbt idag tack vare Emma som tipsade om en skitbra hemsida (y)

Ey, jag kom på att jag kommer vara värsta snål och stressad nu när mitt älskade sommarlovskort inte gäller längre :( <3


madde lindberg är bäst!

Tja :)

Igår hände inte så mycket. Men rubriken är verkligen sann :D <3

Idag var det svenskaprov! Det var lätt som en plätt (y) Btw så firar Lizette & Alexander 1 månad idag - grattis! :D Haha kom på att jag ser ut som att vara tagen från 80-talet idag!

En fet kyss! :]


box! :D

Tjänare ;)

Emma Hellstedt kom hit vid ett :D Vi pratade mest och så. Sen gick vi ut i skogen och knäppte kort ;) Vi kom på att vi behövde ha nåt att träna bort ikväll så vi bakade oss en kladdkaka (y) Lizette kom och joinade oss :D Så vi tre satt och åt kladdkaka i skogen, höhö!

Sen åkte jag & Emma till Tierp. Hon skjutsade mig på moppen :) Dags för terminens första box! Så vi burnade iväg till Aktivera och boxade skiten ur oss (y) Hur jobbigt som helst men toppenkul!

Puss på en rolig söndag <3


emma&jag:)




emma&lizette:)


RSS 2.0