ledig

helluuu. ledig idag, superskönt! pluggar lite, men ska strax ta en tv-paus och sedan kommer hampus hit! har haft väldigt mycket att göra i skolan, därav det dåliga bloggandet. men på måndag börjar praktiken vilket är supeskönt för då är den enda läxan jag har projektarbetet! kommer ha massa tid för mina nära och kära och för att träna! har nu köpt säsongskort på friskis & svettis vilket känns superbra! mitt mål är att bli fit till släktträffen vi ska ha i maj för då vill man ju visa upp sin bästa sida. men framför allt till studenten och beach -13 såklart!
 
annars dååå? har fått ett barnvaktsjobb faktiskt, kul och skönt med lite extra cash. shoppat massa fina kläder med mitt hjärta, firat pappa, haft spelkväll med hampus & erik, varit på krogen med gänget (david var äntligen hemma), stått i kiosken i ishallen med hampus, umgåtts med madde & nathalie, varit på teater med klassen och vår svenskalärare och sett fanny och alexander, myst med cecilia, bastat hos alex med underbara, tränat med linnea, firat lizette 20 barre och varit massa med min älskling såklart :) har tyvärr varit sjuk däremellan och har fortfarande hemsk hosta, meeen men! PUSS

nyårslöften

  • Inte slösa tid på folk som inte tar sig tid för mig
  • Inte vara så konflikträdd
  • Träna så jag får en mage som en Victoria Secret-modell

jul & nyår

Allt har varit helt fantastiskt!
 
Jag har färgat håret brunt och jag trivs såå bra. Julafton var perfekt med mina underbara föräldrar. Juldan aka mammas födelsedag också, då kom även Hampus, mormor & Olle och Jeppe & Kristin.
 
Annars har jag kollat på Segemyhr med Alice, varit i Stockholm på mellandagsrean med Cecilia, haft myskväll med Bea och varit massor med min älskling, fått träffa hans kusin bl a :)
 
Nyår var riktigt bra, men oplanerad vilket inte är likt mig. Men ibland är det kul att vara spontan! Först var jag på middag hos Linnea vilket var jättetrevligt (och planerat faktiskt haha). Sedan hade jag ingen aning om vad jag skulle göra och det hade inte Erik heller så vi körde runt lite (coolt) och efter ett tag hämtade vi Hampus & Alex och åkte hem till Alex och bastade. Så allt slutade superbra! :)

RSS 2.0