åh

Har haft en asbra onsdag. Härlig idrott, ganska slapp samhäll samt rolig multimedia. Älskar lärarna som går in i varandras klassrum för att umgås & viska med varann. Åkte till Tierp för att ta en fika med Alice på Konsum, jättetrevligt! Sprang på Hampus innan det, hur glad blir man inte då liksom?! Och hade ett fint samtal med min gamla hemkunskapslärare från Aspen haha. Hon saknar nog oss, elleeeer?

Time to play Sims Medeltiden!

testar

Har äntligen kommit en blogg.se-app, så nu kan jag blogga från paddan när jag har hål! :) dricker kaffe och pratar med mina vänner och det är förresten jättefint väder idag, önskar att hela hösten kunde vara så här!

Ska utnyttja tiden nu och göra svenskaläxan och ikväll ska pappa hjälpa mig med samhällen, skönt.

Hade visst lite bilder på pappa på denna apparat hihi


grattis emma ♥


Grattis till min fantastiska vän Emma som fyller 17 barre! ♥
Bild från spexfotodagen, minnen!

triumf

Har fått cash, har fått cash på mobilen, fick sluta tidigare så jag hann med bussen, nyss slängt i mig gårdagens pizzarester, ikväll är det Svenska Hollywoodfruar, läste nyss ett asbra svar på en insändare, asbra vänner & familj, gulligast pojkvän, ledig på fredag.
Känner att det här blir en braaa vecka!


back on track

Saker börja falla på plats igen, skönt!

Har simmat och pluggat för det mesta, men veckan avslutades med en toppenhelg! Bara en lektion i fredags och sen mys med älskling och så fick vi sällskap av Eve igår, spelade lite xbox. Drog till Hallsta och hade en galen kväll/natt!

Underbart, ja. Och som grädde på moset blir det pizza idag!!!!

Tog inga bilder i helgen, njöt av livet bara ♥

@ bergers place

Så skönt det var att få träffa Hampus igen, helt sjukt vad jag hade saknat honom ♥
Han åkte nyss till skolan, jag lär fixa mig för jag ska också åka snart.
nej hampus är ingen tjej, men bilden var fin............

seg dag men det skiter man väl i

Riktigt seg dag. Förutom det faktum att det är måndag så kunde jag varken träffa hjärtat igår eller idag. Frågar mig själv om jag någonsin har varit ifrån honom så här länge? Tvek på den. Dagen började sämst med regn och inställd journalistlektion och nu har jag hål igen och så har jag min längsta dag, är hemifrån ett halvt dygn vilket är lite galet. Åååå så samhällsläxa jag måste göra ikväll. MEEEEN eftersom jag är positivheten själv så skiter jag i allt det där och gör en lista på allt bra: 1. Jag får träffa Hampus imorgon och det är faktiskt snart! 2. Har så fina vänner. 3. Pappa skjutsade mig till tåget imorse. 4. Svenska Hollywoodfruar ikväll. Titta, livet är bäst trots allt! PS. Tråkigt inlägg utan bilder och mellanrum för det verkar inte gå från iPaden...

fint

Igår började jag morgonen med att äta wienerbröd med bästa mormor och lösa melodikrysset, bra mysigt måste jag säga! Sen for jag iväg till köpingen med Nathalie, handlade massa gott och gick hem till Madde. Vi satt och fikade och åt och pratade i flera timmar. Tycker om dom så mycket ♥

Jag saknar Hampus så otroligt mycket, han har varit sjuk så jag har inte träffat honom på snart en vecka! Tror jag åker dit idag och trycker i honom vitaminer. Förutom det ska jag övningsköra, blev inget förra veckan så jag måste verkligen börja ordentligt nu känner jag. Kanske städa också? Läsa Alice in Wonderland? Måla naglarna? Ja, sånt där söndagspyssel blir det.




ryggen

Hello children, tänkte berätta om fredagen.

Jag åkte tidigare från skolan med mamma till Stockholm. Jag har skolios, alltså min rygg är sne. Doktorn säger att jag kanske måste göra en pretty serious ryggoperation, vilket jag inte är så sugen på. Så jag försöker göra allt jag kan för att slippa, träna och så. Så i fredags var jag hos en slags doktor som fixade till atlaskotan, det är den som håller upp huvudet och gör väldigt mycket jobb hehe. Det var helt fantastiskt för han tog kort på mig innan och efter behandlingen och man såg redan att ryggen var rakare och hållningen finare! Blev jätteglad! Så nu ska jag äta magnesium för att "hjälpa till" och sen ska jag tillbaka dit om några veckor. Behandlingen var jätteskön, bestod till stor del av värmemassage. Det var dock inte så skönt när han vibrerade med en grej så att atlaskotan flyttade på sig, kändes som han borrade i huvudet på mig hehe.

Kändes som sagt asbra och jag hoppas det hjälper!
Blev en nachotallrik sen, satt fint!



hihi mamsen ♥

test

Ditt namn? Isa Elisabet Modigliani
Födelseår? 94
Hur lång är du? 165
Hur mycket väger du? Ingen aning, någonstans mellan 50 - 60 antar jag
Spelar du något instrument? Typ inte, spelade piano
Dina första tankar när du vaknar? Väldigt olika
Vart befinner du dig just nu? Uppe på min lilla våning
Biter du på naglarna? När jag är stressad
Vad har du för färg på kalsongerna? Svart..... fast just det, trosor
Har du några husdjur? Nädu
Vem är snyggast? Min pojke är nummer ett i alla (positiva ofc) kategorier <3
Vad vill du just nu? Träffa Hampus
Ditt mål i livet? Bli framgångsrik journalist och skaffa barn, gärna gifta mig
Rädd för? Mycket
McDonalds eller Burgerking? McDonalds!
Sjunger du? Hehe nynnar ofta
Vad har du för skostorlek? 37
Vill du gifta dig? Visst har jag alltid drömt om det där stora vita bröllopet, men huvudsaken är att jag är lycklig med den jag älskar
Kommer du överens med dina föräldrar? Jaa
Din hårfärg? Brun/blond just nu
Skor du hade på dig idag? Pumadojjorna
Vad sover du i? Nattlinne just nu hihi
Kläder du har på dig? Tröja, trosor, morgonrock & tofflor
Favoritårstid? Sommaren
Favoritmat och dryck? Vatten, kan inte bestämma mat!
Hur svarar du i mobilen? Beror helt på vem det är!
Sov du ensam inatt? Ja
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov som en gud
Vad var det senaste någon sa till dig? God natt
Hur ska din framtida pojkvän vara? Har en pojkvän som är helt underbar, är så lycklig med honom!
Druckit idag? Kaffe, te, vatten, läsk, saft haha
Vad är det för väder hos dig nu? Bra fråga, kolsvart ute
Godaste glassmaken? Ben & Jerrys cookie dough
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Favoritklädsel? Klänning
Favoritgodis? Choklad
Hur många kuddar sover du med? Oj jag vet inte, kuddar everywhere!
Längtar du mest efter just nu? Träffa Hampus, det är galet vad jag saknar honom!
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Ingenting lolz
Saknar du någon just nu? Ja jag gör ju det
Vill du ha barn? Yes
Längtar du till din nästa födelsedag? Jaaa foshizzle
Är du blyg? Nej, bara om det blir obekvämt
Tycker du att du har fin dialekt? Har inte så mycket, lite lätt stockholmska & uppländska
Tycker du om fester? Klart
Tycker folk du är snygg? Ja dom som säger det tycker väl det heuuheuhe
Har du använt någon hårprodukt idag? Nix
Vad har du för planer till helgen? Söndag imorgon och då ska jag förhoppningsvis träffa hjärtat och övningsköra, städa mm
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? Kan väl vara som det är
En bra film? The Holiday

oj

vad tråkigt och bildlöst det var på min blogg!


känslor

Det här kommer låta helt sjukt, men jag var arg för första gången igår. Det var en känsla som var ny och främmande för mig. För när saker går dåligt brukar jag istället bli ledsen. Men det var mycket skönare att bli arg och bara dampa sönder, som Cecilia brukar göra (haha du är underbar). Ville bara berätta det, haha. Ifall ni undrar så var det inget allvarligt, det blev bara för mycket småsaker på en gång. MEN NU MÅR JAG SOM EN KUNG IGEN!

just chilling

Det här blir ett färglöst inlägg pga att jag inte orkar starta datorn, så ligger i soffan och bloggar från paddan. Skönt hehe. Var hos min älskling igår och garvade ihjäl mig åt smurfbebisen! Ja vi tittade på gamla smurfarna och ja det ägde sönder. Har haft en riktigt bra skoldag idag, gick sedan och simmade. Nu har jag pratat i telefon med fina Evelina, garvat ihjäl oss åt gamla minnen osv. Pusssssss!

lugn helg

Det blev en lugn men bra helg! Lite ändrade planer. Hampus kom hem till mig i fredags natt efter sin grabbkväll, oväntat men klart jag blev glad för världens bästa sovsällskap! Lördagen blev bara lugn och idag ska jag göra lite nytta samt övningsköra!


Sabrina - tonårshäxan måste vara en av dom mysigaste serierna...

lite smått & gott

Och så var det helg igen, härliga tider! Får se om jag träffar ett par brudar eller om jag sitter här själv och har en pg-kväll. Hampus kommer bli stolt när han får höra att jag har spelat (sims dårå...) och pressat chips hela kvällen! Samhällsläxan skulle in igår, får göra den nu. Busig jag är. Nej men Hampus var här igår och jag hade saknat honom så mycket så allt annat fick skjutas upp hihi :)

Imorgon händer det grejer! Dock inte kulturnatten, är lite mobbad av uppsalafolket för att jag aldrig har spenderat kulturnatten eller valborg i Uppsala som är dom två viktigaste grejerna att fira där enligt dom, hehe.

vänner


Jag & Hampus har insett hur lika dom är. Hampus & Chandler Bing alltså. Den där konstanta humorn & ironin är blandad med så stor kärlek & omtanke. Underbart!

hela världen är så underbar



Satt och läste igenom alla blogginlägg från sommarlovet. Heeeelt sjukt vilket underbart lov! Jag gjorde ju verkligen allt jag ville göra! Och om inte, så tar jag igen det nästa sommar! Frågan är hur tiden kunde gå så fort? Underbar var den iallafall. Men jag deppar inte, har fortfarande lika roligt på helgerna!

Jag har sovmorgon imorgon, gud så skönt. Så får väl passa på att göra svenskaläxan nu. Sen kryper jag ner i min renbäddade säng, underbart!

åh


discobowling










puss på allt

Har haft en helt underbar helg och den är inte slut än!

FREDAG
Discobowling med några av dom finaste människorna som finns. Hade så sjukt roligt, blev en kebabtallrik också!

LÖRDAG
Vaknade upp lycklig bredvid Hampus och sen drog jag iväg till stan och åt kina med Nathalie & Tannaz. Vi bjöd Tannaz på middag som en födelsedagspresent i efterskott. Jag följde med Nathalie hem och sussade, vi såg filmen Burlesque som var sjukt bra! Hade jättetrevligt med dom fina tjejerna!

SÖNDAG
Har grejat lite hemma, men snart ska jag & pojken min ut och jogga och sen sover jag hos honom. Perfekt slut på en perfekt helg ♥


haha något gammal bild på mig tannaz & nathalie

vill åka hem nu


RSS 2.0