fina människor<3

nu fick det bli två inlägg på raken

åh, läste nyss maddes blogg. hon hade skrivit världens finaste inlägg om mig: http://maddeeliindberg.blogg.se
jag kan fortsätta historien. den där gången i somras när vi var på allsång och jag sen sov hos henne. det var då jag fick upp ögonen för robin. en tid senare när vi var på G kände jag mig tvungen att snacka med madde. det var hennes bror det handlade om och jag var ju trots allt kompis med henne först. men hon tog det bra, hon tog det så jävla bra! hon blev glad, "då kommer vi träffas oftare ju!!" sa hon. underbara madde !

nu när det är slut mellan mig & robin har madde varit otroligt stöttande. och våran vänskap har varit densamma ända sen vi lärde känna varann! och robin, han finns också för mig, alltid. madde, robin & jag, det är som att vi är en syskonskara allihop. bara det att dom är riktiga syskon så jag blir lite mobbad, hehe. närå :) men jag älskar dom, det gör jag verkligen! hela familjen lindberg, det är underbara människor allihop, det ska dom veta !

när jag ändå sitter här och skriver, kan jag passa på att säga att det finns så många andra människor jag uppskattar också. lizette, david & alice som jag ser som mina närmaste, dom har verkligen stöttat mig, gjort allt för att jag ska må bra. jag pratade med lizette i flera timmar den natten, innan det hemska hände. dom ska veta att jag älskar dom, nå otroligt !

tjejerna i skolan, ni har varit underbara, jag älskar er med ska ni veta! och ni vet vilka ni är, dom flesta från klassen :)

sen har vi flera, som har varit nå otroligt förstående! jag snackar om erik, joey och många av robins närmaste. bl a oskar & jonte! sen har vi även nathalie, tannaz, amanda, ewe och massa andra människor !

er som jag inte har nämnt, men som har snackat med mig om det här, ni ska veta att ni också är otroligt uppskattade :)

ju fler människor, desto bättre mår man! ni alla betyder nå otroligt för mig<3

en dag på stan med bästaste lizette !

tjaa

igår var det onsdag, dan före nyår. så sjuuuuukt kallt ute :S jag pallrade mig iaf ut och tog bussen till uppsala. satte mig på güntherska och värmde mig med en varm choklad. plötsligt såg jag en lysande grön mössa! nej det var inte lizette, det var någon gubbe utanför -.- men lite senare kom det in en grön mössa och satte sig mittemot mig, ja det var faktiskt lizette, haha :D vi drog ut direkt och började shoppa! mellandagsrea, det gillar vi! jag köpte klänning & skor till nyår :D plus sockor, smink mm :) vi åt sallad på cupido, gräjjt!! vid fem-tiden tog lizette tåget tillbaks till skutskär, vi kommer inte fira nyår tsm, knas! fast jag förstår ju att hon vill vara med sin pöjk :) själv tog jag bussen hem. på kvällen skrev jag ner nyårslöften faktiskt !
juste, vi har beställt en resa till grekland!! åker i augusti :D

idag är det nyår fan! shit, det här året har varit... händelserikt, det är nog det ordet som kan beskriva det mest! har lärt känna många nya människor, härligt! jag har varit glad, ledsen, varit kär, och fått mitt hjärta krossat. två ggr.

men ey vafan, det är livet! festa ikväll och ha det bäst! och kommer 2010 bli bäst? JA, KLART! det är liksom nytt år, nya tag !

GOTT NYTT ÅR! ♥


look at my horse, my horse is amazing !


chacha bloggen !

närå. men haha jag älskar den nyaste ica-reklamen!! ;D

idag har jag bara varit hemma, men faktiskt så har jag gjort nytta ;) jag har tvättat, städat lite och rensat bort kläder som jag inte använder, en hel del fan :o så imorgon ska jag frossa i nya kläder på mellandagsrean för alla julklappspengar ;) underbart !

kollat vänner har jag gjort idag också. har kommit in i en sådan period igen, hehe :D


ett till tvåtusenniotest (y)

nollnio-test

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - det har minst sagt gått i vågor !
Bättre än förra året? - i stort sett, ja :D
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? -  den galna sommaren och robin ^^
Har du flyttat under år nollnio? - nope
Har du hittat en ny låt som du älskar? - ja, flera :)
Isåfall vilken? -  många !
Har du kysst en främling? - haha aa

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - verkligen både och !
Har du varit kär? - ja, kan man lugnt säga
Har du sagt jag älskar dig till någon? - jaa
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - japp
Har du haft ett hemligt förhållande? - nä

SORG&HÄMND.
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - nej
Har någon i din släkt avlidit? - ja..
Har du slagit någon med knytnäven? -  näe
Varit i slagsmål? - nejdå

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - har jag säkert
Isåfall vad? - jadu, småsaker
Har du skämt ut dig? - haha jaa
Har du ljugit för en vän? - nej
Har du varit ute en hel natt? - yes :)
Har du blivit tagen av polisen?  - näe
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - jaa
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - japp

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - aspen
har någon varit elak mot dig i skolan? - nä
Hatar du ngn på din skola? - inte hatar direkt
Har du gjort ngt framsteg? - ja :)
Haft alla rätt på ett prov? - ett fel :]

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - jaa :D
Har du förlorat en vän? - ja
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - hmm, möjligt :)
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nepp
Har du ljugit för en bästavän? - näe
Har du haft ett förhållande med en vän? - nej


800 grader, du kan lita på mig, du kan lita på mig !

tjue

idag vid halv ett vandrade jag till min vän david :] vi lekte i snön, spelade monopol, tittade på tv och satt vid datan :) kul kul! sen åkte jag hem och efter det har jag ätit, suttit här, kollat på vänner mm. det är så skönt med lov, ordet plugga existerar inte :D great !

hittade den här bilden i mina bilder, gullig! har en känsla av att det är alice som har varit busig och gjort den ;) på tal om henne, hon & anders förlovar sig idag :O plus att dom firar ett helt år! stort grattis och lycka till!! :D ♥


gänget<3

hallå :)

idag är det söndag. tog det lugnt på morgonen, vid två-tiden kom lizette, david & alice! :D vi bytte julklappar, wonderful! av alice fick jag en söt liten påse och där i låg en kajal, ett jättefint halsband och ett läppglans i form av en discokula! :D av lizette fick jag två par jättefina & sköna rosa sockor + after eight :D och av david fick jag en fantastiskt fin snökula med ett foto på mig & lizette från rullsand i :D bild längst ner ♥
efter julklappsbytet gjorde vi en liten förändring på mitt utseende, nöjd (y) kan lägga ut bilder någon annan dag.
sen drog vi till uno-x och käkade pizza, gott! :D
väl hemma hos mig igen flummade vi med hårmassage-grejen som alice fick av lizette xD dom drog hem vid halv tolv, tack för en underbar dag !




för en dag går solen ner, för att aldrig komma mer


det blev en vit jul trots allt!! :D

juldagen: gick till mormor så fort jag hade vaknat & fixat mig. där serverades julmat som fick bli min frukost/lunch/middag. samma folk som på julafton. sen gick jag hem, satt här typ. lite senare serverades det tårta här hemma, mammas födelsedag förfan! :) jag gav henne en spikmatta som hon verkade bli glad för (a)

på kvällen åkte jag & lizette hem till elise och var där ett tag. sen drog vi tre till tierp och gick hem till oskar där han & robin var :) när klockan närmade sig tio taggade vi vidare till festen. gick inte så bra för mig, lizette & elise. blev utslängda fast vi var bjudna, hmm.

elise åkte hem till sig och jag & lizette till henne :) kollade på american pie 1 & book of love. första gången vi såg book of love, den var bra (måste ses!) men faktiskt sämst av alla american pie, haha. vi sov i soffan i vardagsrummet hela natten, tihi.

idag är det annandag jul! vi vaknade sent och låg och kollade på film hela dan typ, skönt! jag gick hem för ett par timmar sen. åt julmat som var kvar med mamma :) och nu sitter jag här och dricker julmust (y) haha det är ju skitsvårt att hålla reda på dagarna när det är lov, både jag & lizette var helt säkra på att det var fredag idag, men det är fan lördag! där ser man, hah.


julafton<3

dålig uppdatering pga det som har hänt. men kan ju berätta lite smått :)

tisdag 22 dec: dan före dan före dopparedan & julavslutning! sovmorgon, började halv nio. fika i klassrummet, fick betygen, JULLOV! sen hände det som hände. på eftermiddan begav jag mig till lizette. du vet att jag älskar dig, du är trots allt min andra halva! vi åkte bob :D david kom över en stund och pratade. du är också en av mina närmaste ska du veta! på kvällen julbakade jag & lizette, våran lilla tradition :D och sen kollade vi såklart på tomten är far till alla barnen (y) en hel del snack blev det också ofc !

onsdag 23 dec: vaknade upp bredvid lizette :) vi käkade frukost, sen gick jag hem direkt, mycket att göra dan före julafton ju ;D jag & bea mötte varann nere i byn och böt julklappar, tradition (y) fick en fin skål och ett jättefint halsband + armband som hon hade gjort själv! :D på eftermiddan/kvällen tvingade mamma mig att stryka juldukar och sen blev det julskinka på macka, mums!! la mina klappar under granen och somnade sen ganska tidigt (a)

JULAFTON: det är idag det! öppnade först paketen i julstrumpan ofc (yy) käkade frukost med mamma, väckte pappa som pratade i sömnen (något om midsommar & gummistövlar :s). pappa gick över till grannarna och var tomte, haha gosh. sen kom mormor, olle & jeppe! :D jullunch, åt mig som vanligt proppmätt på sill, lax & ägg (a) kalle anka efter det ;D sen fikade vi och öppnade julklappar, yay! fick jättefina saker, bl a alla american pie inklusive book of love!! och så fick jag en skitsnygg mus & musmatta, pengar, hudvårdsprodukter, tryffel mm :D jättenöjd! och i robins julkapp fanns ett jättefint silverhalsband med ett hjärta, åh det kommer alltid påminna mig om oss ♥
efter det gick mormor & olle hem till mormor. jag & jeppe gick upp och kollade på american wedding ;D sen gick vi ner och kollade på svensson svensson med mamma & pappa. och efter det bad santa, skön film :D när den var slut gick jeppe och la sig och jag gick upp och "lekte" med mina nya saker ;) och nu sitter jag här. lyckad julafton !


min söta pappa får stå för bilden

allting har ett slut

början på augusti: Robin Lindberg, du addade mig på bdb och några dagar senare på msn. du var perfekt, dig ville jag ha. du sa åt mig att lyssna på "welcome to the world", en låt som jag alltid kommer förknippa med dig. jag vågade inte hoppas på nånting så jag såg dig bara som en kompis. men jag var intresserad, det var jag. en tid senare frågade du om mitt nr, vi messade varje dag.

12 september: efter att ha snackat med varann varje dag i en ganska lång tid träffades vi. det blev en heldag på stan. jag började bli kär. sen blev det film hemma hos mig. fort gick det, men underbart kändes det. vi var tillsammans.

22 december: efter att ha varit tillsammans med dig i 3½ månader var dina känslor borta. men inte mina, jag är väldigt kär i dig... allt känns overkligt, det kan väl inte vara slut mellan oss heller, vi hade det ju perfekt! du är allt jag någonsin önskat mig och det här har varit dom bästa månaderna i mitt liv. jag älskar allt med dig. dina blåa ögon som ingen kan låta bli att lägga märke till, ditt adamsäpple, ditt blonda hår med den perfekta luggen, dom söta lockarna som du klagade på varje morgon. jag älskar allt runt dig också, dina kompisar och din familj. jag trivdes bland dom alla, kände mig som en i gänget. och du är nog den snällaste & roligaste som finns.

när jag tänker mycket på att det inte är vi längre, när jag fattar att det är verkligt, då gråter jag tills jag inte kan andas, hela jag skakar. jag har varit med om det här förr, fast den här gången är det värre. jag har aldrig varit såhär kär. det är ju du liksom, robin! men man ska göra det bästa av situationen. du är fortfarande jättegullig, jag har förlorat en pojkvän men vunnit en bror. och du sa samma sak till mig, att vi kommer ha kontakt livet ut, att du kan prata med mig om allt. det här kommer bli bra, vi har något speciellt, det kommer funka att vara kompisar. och jag är lycklig så länge jag har kvar dig på något sätt<3

jag älskar dig.

& tack alla vänner som stöttar<3


jag ser det snöar jag ser det snöar det var ju roligt hurra


tjue people

så var det måndag och sista hela skoldagen då :D vi gör fan ingenting. såg stammens show idag iaf. jag & erik gick genom typ snöstorm till mili's beauty för att lämna robins julklapp där. gud vad blöt man blev och sminket var alldeles utsmetat när vi kom tillbaks till skolan! tur att erik var så snäll och gav mig sällskap iaf :)

hemma städade jag och sen boxades jag med emma :D haha vi var dom enda där, helt sjukt! så boxningsledaren blev våran personliga tränare, det var asnajs!

nu ska jag måla ett till lager rött nagellack på mina naglar :) imorgon får vi jullov, helt insane!


julhandling nr 3 & annat skoj :D

tjue! det blir hela helgen i samma inlägg, hoppas ni orkar med mycket läsning :] har fixat en bild efter varje dag iaf (y)

fredag. hände inget speciellt i skolan, ganska slappt :) hittade på jullåtar på musiken.
efter skolan följde jag med frida & madde b till någon butik och dom gjorde sällskap med mig hem till louise. men när jag kom dit så skulle robin & PP dra till bennys på en gång, så jag följde med dom. sen gick jag & robin till mili's och spelade kort, senare kom madde och joinade oss :) hamburgare bjöds det på (yy) sen åkte jag & robin hem till honom :) efter en stund gick vi och mötte oskar & jakob och åkte hem till PP. spelade guitar hero och hade kul :D jag & robin åkte hem vid halv tolv kanske, kollade på elf ;D



lördag. vaknade upp bredvid älskling (y) käkade frukost och kollade på tv. jag fick en julklapp, men får inte öppna den förrän på julafton! fick skjuts till station. klev på 13:05-tåget till uppsala och där satt lizette som hade klivit på i skutskär och väntade på mig :D vi julhandlade, är äntligen klar med alla julklappar (y) kul kan jag lova att vi hade! åt pizzabuffé (y) och köpte nyårskläder & foundation till mig själv ;) vi tog 18:35-bussen hem. väl hemma hos mig slog vi in julklappar och hade det mysigt :) invigde min bäddsoffa! sov där så vi kunde titta på film hela natten, höhö.



söndag. det är idag det! vi vaknade vid halv tolv kanske. låg i bäddsoffan och glodde på tv hela dagen, höhö! åt middag och slappade lite till. sen drog lizette hem. jag fixade glögg & pepparkakor och hade adventsfika med mamma & pappa medan vi kollade lite på anna ankas jul, haha. fjärde advent, där ser man!


slappt

hejhej :]

torsdag. rätt så slappt i skolan, kollade på mr bean on holiday på engelskan ;) jag är arg för högbergs fick julmust idag men inte vi! :@ åhhh. på idrotten fortsatte vi med vals, höhö. satt bredvid lizette på bussen, alltid blir man på toppenhumör genom att prata med henne :D hemma har jag inte gjort mycket alls. mormor var här ett tag :)

haha, david kommer döda mig nu... men det är såå värt det ;) kan det ha varit i maj, juni någon gång? take a look!


the reason is you

tja!

så var det onsdag. älskling var duktig och gick upp med mig imorse kl sex ;) idag var det sista hemkunskapen någonsin! skönt & sorgligt på samma gång. vi hade julbord och bjöd mauds kära kompis agneta. jag, jenny & eve gjorde namnplaceringar genom att ha på glasyr på pepparkakorna vi bakade förra gången, mycket elegant.
vi slapp spanskan (y) för vi gick till möbeln och tittade på estetarnas show jultube ;) jag blev intervjuad där, haha :D kemiprov hade vi sen. terminens sista prov, gissa om det är skönt!

hemma har jag inte gjort mycket alls, tagit det lugnt :) kollat på bonde ofc ;) bildvisning dårå, puss!


tjoflöjt

tisdag. kemiprovet blev framflyttat tills imorgon pga att många av killarna var på skolhockey :D lillhåkan vikarierar för henke denna vecka och på engelskan fick vi tillbaka proven - MVG! :D glaaad.

efter skolan gick jag & fanny till mili's beauty, lite julklappshandling :) när robin hade slutat gick jag & robin hem till honom. sen blev det skjuta luftpistol med PP :) sen åkte vi hem till mig och nu ska älskling sova över här :D

pussssss ♥

tvåtusenniotest (y)

2009 börjar gå mot sitt slut,

här är en sammanfattning av ditt 2009!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? japp
2. Höll du några av dina nyårslöften? kan inte påminna mig om att jag hade några
3. Blev någon som du känner förälder i år? haha kommer inte på någon men så äre säkert
4. Dog någon som stod dig nära? ja
5. Vilka länder besökte du? hmm, inga
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? aa
7. Vilka/vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 6 feb, 1 apr, 31 maj, 12 sep, 11 okt & massa datum från sommaren ♥
8. Vad var din största framgång 2009? vet inte, bättre i skolan kanske?
9. Största misstaget? oj jag vet inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? jao
11. Bästa köpet? den här mobilen
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder kanske
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? gud ja
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? balladen om den kaxiga myran, trubaduren mm <3
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? hmm
17. Vad önskar du att du gjort mindre? hmmm
18. Hur tillbringar du julen? familj/släkt
19. Blev du kär i år? japp
20. Favoritprogram på TV? vet inte men bonde söker fru är ett måste :]
21. Bästa boken du läste i år? twilight
22. Största musikaliska upptäckten? vet inte...
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? bashögtalare :)
25. Något du önskade dig men inte fick? önskade mig bara pengar & högtalare och det fick jag (y)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? stan med lizette :D
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? kanske det
29. Vad fick dig att må bra? robin, han får mig fortfarande att må bra (a) ;D
30. Vilken kändis var du mest sugen på? robert pattinson, mjau
31. Vem saknade du? jag saknar lizette jämt eftersom vi inte kan träffas lika ofta längre
32. De bästa nya människorna du träffade? åh massor, helst robin!


say what you must, do all you can...

... break all the fucking rules and
go to hell with superman and
die like a champion, yeah hey!


ja hej! så var det måndag igen. på matten fick vi prova på en del av nationella provet som förra årets nior gjorde, gosh... på geografin tittade vi på tjenare kungen, älskar den filmen :) ska kolla klart på fredag. på idrotten dansade vi vals, höhö ;D på dom andra lektionerna hände det inget speciellt. idag sattes betygen förresten.

planer för eftermiddan/kvällen är att plugga kemi. hela tiden. och julpynta mitt rum lite, det skulle behövas. ja det tänker jag göra! :) hallå det är stört att vi har prov imorgon när betygen sattes idag! för då räknas betyget man får på provet in i nästa termins betyg. varför har vi då inte prov nästa termin? jo för anna-carin sa att klassen tillsammans hade bestämt att vi ville ha prov den här terminen. bullshit?!

jaja nu känner jag att det börjar bli ointressant. måste plugga nu, hörs imorgon! pusss ♥


3 månader med älskling + heelg ;D

tjaa!

igår var det lördag. gjorde ingenting på dagen och det var så jävla skönt faktiskt! kollade på vänner, det var länge sen, bästa tv-serien ever ♥
robin hade haft match i rättvik men jag åkte till honom på kvällen och då hade han precis kommit hem :) 3 månader med med min underbara robin, åh vad jag älskar honom! iaf, vi kollade på film och sen blev det sussa kudde :)

idag gick robin upp vid kvart över åtta och typ en halvtimme senare åkte han iväg och dömde. men jag låg kvar i hans stora sköna säng (a) gick upp en stund senare, bäddade och grejade :) sen gick jag och åt frukost med mia & madde. satt vid datan en stund med madde, sen åkte vi till butiken. någon timme senare gick jag till konsum och mötte mina päron. handlade och åkte sedan hem :) jag hann inte vara sysslolös länge innan lizette kom, wiie! :D vi hade det bäst som vanligt. drack varm choklad & kollade på twilight. och pratade. och skrattade. mycket! hon drog hem vid åtta och sen blev det adventsfika med mamma & pappa :) den glöggen satt fint du!

btw, idag är det tredje advent + lucia! och så har det snöat, myys :)


lucia & julhandling nr 2 <3

tja. äntligen fredag! :D det är inte riktiga lucia idag, men i skolan :) vi samlades i aulan kl sju och sen var det två uppträdanden som gick... haha jodå, det gick hyfsat ;) det roligaste var när vi tomtar dansade runt granen freddan som var så smexig (y) sen bjöds det på lussekatter, pepparkakor och festis :D efter det gick vi till lidl och köpte godis & läsk. sen åt vi lunch (äckelmat så det blidde en macka) och sen var det film i aulan för oss som hade valt det som aktivitet, patrik 1.5 ;)

efter en slapp & rolig skoldag mötte jag madde :) vi tog 14:05-tåget till uppsala och julhandlade lite :D käkade på max (y) sen tog vi tåget hem till tierp och gick till mili's :) slog in julklapparna och sen åkte vi till konsum med maddes päron och sen bar det av hem till dom :) gick in till älskling! :D sen kom oskar, trevligt trevligt :) efter en stund dekorerade jag & madde ett pepparkakshus, omg så snyggt! ny tradition (y) sen lekte jag lite mer med robin & oskar och sen tog jag 23:25-bussen hem :]

tack för en rolig dag sötaste madde! :D
(och robin & oskar, höhö)

granen fled

 

madde djupt koncentrerad

 


midnatt råder

shuebre!

torsdag. gissa vem som hälsade på i skolan idag? jo, PEYMAN! :D åhh vad han var saknad, var han tvungen att flytta? :(

iaf, var hos syv-siv kl 8-8:30. sen var det engelskaprov, gick fint (y) efter det gick vi till aulan och hade luciaövning till klockan kvart över tre typ :) kul men jobbigt i slutet! juste, på lunchen kom älskade pälskade lizette och jag fick låna hennes fina tomteluva :D min är ful >.<

efter övningen umgicks jag lite med jenny, fanny, eve & josef :) sen tog jag fyra-bussen hem och där satt lizette! mycket prat & mycket skratt hann vi med på den korta tiden. hon är bäst, jag saknar henne jämt & ständigt! jobbigt när alla ska växa upp och börja gymnasiet. alla utom jag. iaf så skjutsade hennes pappa hem mig från gryttjom, snällt :]

hemma tänkte jag göra fördjupningen i geografi. men det är helt omöjligt, så jag skiter i det! var ju ändå bonusuppgift wtf.

nu är det final i mammas pojkar!! :D <3


peyman :D så smal han har blivit :D bruur <3

finns det inte nån som kan som en riktig man...


... dricka öl & åka hoj?
vart finns det grabbar som tuggar taggtråd & spottar snus?


tja. onsdag. på hemkunskapen spelades julmusik och vi lagade risgrynsgröt plus att min grupp bakade pepparkakor :) fick tillbaka matteprovet idag, blev skraj när anna-carin sa att det var många som fick IG för jag kände att det inte gick så jättebra för mig, men det var chill för jag fick G ;) på fysiken fick vi reda på det riktiga betyget och jag har VG! i fysik! galet :D

direkt efter skolan var det luciaträning :) tog tre-bussen hem. mormor hämtade mig i gryttjom och var sen social mot mig i någon timme :) annars har jag provat kläder jag ska ha när jag är tomte och så har jag pluggat. och tittat på bonde söker fru såklart ;D

åh, jag skulle egentligen ha vart med älskling idag men han blev sjuk av svinsprutehelvetet :( <3

nu ska jag plugga lite till och sen sova! godnatt ♥


mitt PM är klart, nananananaaaaa!

tjafan

kom till skolan, hade matteprov, gick sådär :o flummig engelskalektion, jag & fanny hörde lite fel ba: "I have lost my boys", nejnej "I have lost my voice"* hahahahaha

hemma har jag suttit och skrivit på mitt PM i 5½ timmar! utan paus! eller åt middag på tio min. men faktiskt så gick tiden såhäääär fort (y) och nu är jag KLAR! :D inga mer bekymmer alltså! nu ska jag be mamma eller pappa läsa mitt PM, kanske behöver ändra något. btw så har jag skrivit om hur det var förr i tiden och jag har specialiserat mig på brännvin, punsch, te, kakao och tobak. intressant må jag säga :)

jag har inget kul att skriva om idag märker jag, har ju bara varit i skolan och sen skrivit PM. så sätter in en bild. puss mogiisch


j&j, mina kära vänner <3

klipp klipp

tjo!

skola. på livskunskapen lekte vi klamydialeken, alla låg med alla. eller nej, alla skakade hand med alla... aja ;) på idrotten var det redskapsgymnastik. brottning med erik och några böghögar. trevlig gympalektion må jag säga :) jag snurrade faktiskt ett varv på stången och ett varv på ringarna också (y)

efter skolan var det meningen att jag & fanny skulle gå till mili's beauty. men nejnej, "coola" gänget tog min mössa så inte hann vi med det. vi mötte alice också btw, hon var saknad ska hon veta! och alla andra ska veta att min mössa är inte vilken mössa som helst, det är ingen mössa man bara tar så där på skoj. den hör ihop med lizettes mössa, precis som jag & lizette hör ihop med varann. våran vänskap är något av det viktigaste i mitt liv, så nu kanske ni förstår hur mycket min mössa betyder för mig...

aja, klockan blev tre och vi traskade vidare till haircorner där jag klippte mig :) toppade och kippte luggen bara, nöjd (y) sen uträttade jag lite julklappsärenden och efter det tog jag fyra-bussen hem :) hemma har jag inte haft mycket för mig, pluggat lite. nu måste jag skriva på pm:et, puss!

only share your strengths, not your weaknesses

2012

tja!

igår var det lördag. tog det lugnt på morgonen, städade och kollade på film. cyklade sen till gryttjom och tog 13:45-bussen till tierp och gick hem till älskling :D fy vad jag hade saknat honom! där fick jag mig en kopp chokladte, muuuums. och robins mamma har köpt en chokladkalender till mig med hello kitty på :D hon är bäst. den ska jag ha kvar där så jag får öppna flera luckor per gång, fett najs! efter ett tag käkade vi och sen åkte vi till station och tog tåget till uppsala tillsammans med marcus & nathalie :D vi köpte massa godis och gick sen på bio och såg 2012. jag var skeptisk i början men den var faktiskt grymt bra! sen åkte nathalie hem till sig medan vi andra åkte hem till robin. kollade på film och käkade godis :) sen sova!

idag efter att vi hade vaknat så gjorde vi inte så mycket mer än att äta frukost. jag tog 14:55-bussen hem. fick sällskap av jenny på bussen :D väl hemma skrev jag på mitt PM, henke skulle ha ett utkast imorgon. och så har jag boxats med emma h :D fanny & emma k var också där, kuligt! sen blev det adventsfika med mamma & pappa, mysigt :)


fredagsmys på hög nivå!

hejhej. som ni ser har jag julpyntat bloggen med fallande snö! :D

äntligen fredag :D hade två prov idag, usch. biologiprovet gick bra och geografiprovet var mer som ett läxförhör så det gick helt okej :)

när jag kom hem kollade jag på ghost whisperer med mamma, annars har jag bara haft en lugn hemmakväll, kände att jag behövde det. kollat på idol har jag gjort också :) jag har inte sett det på länge och det är helt galet att mina tre favoriter från första början är i semifinal! strax ska jag kolla vilka som går vidare till final och sen somna till en film :]

eve & jenny julpyntade salongen så fint! 9A regerar, så är det bara. ♥


hälsoäventyret

hej!

bloggar nu istället för ikväll, har nämligen lovat mig själv att plugga hela kvällen utan att ta någon paus! eller måste förstås se mammas pojkar (a) vi har två prov imorgon. två på samma dag liksom, surt.

hade sovmorgon idag, skööönt att sova en timme till! :D vi samlades i skolan halv nio och så tog klassen + emanuel tåget till älvkarleby :) hälsoäventyret, ganska kul. sen hälsade vi på villemo (min riktiga mentor som är mammaledig), kuul :D hoppas hon kommer tillbaka snart! sen tog vi bussen till tierp och var framme vid ett kanske.

klockan två var det luciaövning :) det är skönt att vara tomte och sitta ner hela tiden måste jag säga (a) tog tre-bussen hem och nu sitter jag här. mamma steker pannkakor, mums jag är jättehungrig!

såg att jag har skrivit 100 blogginlägg, tufft! :D

I just want you for my own
more than you could ever know
make my wish come trueeeeee...


lillördag

tjena

skola. jag & jenny lyckas med allt, helst på hemkunskapen. brände grytan så att köttbitarna blev till kol och löken såg ut som små svarta flugor! :D maud började asgarva, hon har plötsligt blivit så jävla skön, jag gillar henne! och bara därför är det bara två hk-lektioner kvar och sen kommer vi aldrig mera ha henne -.-

hemma har jag pluggat, inte så kul. kollat på bonde söker fru, ganska så kul.

usch jag är förkyld ifall ni vill veta... men börjar faktiskt bli bättre :D

har inget mer på hjärtat så ni får avnjuta två bilder av våran gryta. the kinky kinks lyckas med allt, och lite till. ♥



1 december

först vill jag säga grattis till lizette & alexander som firar hela fyra månader idag! :D
& sen vill jag säga att det är december, det är vinter! och det är skitkonstigt för idag började det snöa, blev kallt och solen lyste. en riktigt fin vinterdag, haha :D

fick tillbaka historiaprovet idag, det var en lättnad att få G, haha. fick även tillbaka "vem är gud?", lite sent, men. fick iaf VG på det :D
flummig dag, me like!

skulle egentligen lekt med robin efter skolan, men blidde inte så. har typ pluggat och grejat hemma :) kollade på julkalendern, måste ju veta om det är något att se. men det var det INTE! kunde inte ens se klart på hela avsnittet, jag skäms för att dom får visa något sånt dåligt på tv.

hb


RSS 2.0