midsommarafton

Vilken underbar midsommar jag hade! Den spenderades på Norsholmen med underbara människor! Fest, mat, lekar. Allt som en svensk midsommar ska innehålla!

'cause you only live once

Chillar lite efter helgens bravader, väntar på mat och Hampus :)
Har umgåtts med Bea, partat i Hallsta och firat Olle!

cb


tack för sommarlovskortet bästaste päron<3


what are you waiting for? just surrender here tonight

Är äntligen back on track. Bara legat hemma ett par dagar, dels pga att penicillinet gör mig trött och dels för att min hjärna har varit allmänt utmattad. Blir så för mig ibland. Men nu börjar jag äntligen tagga till igen! Taggad på livet och vill se vad sommaren har att erbjuda!

Var på sportbaren med några polare i lördags, haha. Ganska skönt ställe ändå. Där en stackars 17-åring får sitta iallafall. I måndags var jag in till skolan för att komplettera en grej, blev shopping och cupido med Cecilia också, inte helt fel! Killarna vann korpmatchen igår, Hampus var jätteduktig och gjorde två mål :)

SOMMARLOV<3

sammanfattning


bilder kommeeeeer

åh


skönt

Sådärja! Bara grupparbetet med Cecilia kvar och det fixar vi på kompletteringsdagen på måndag så det behöver jag inte tänka på nu hihi.

Fikat med Emma & Madde idag, bra mysigt. Så skönt att vara långledig!!

Pussss

carpe diem

Trots det tråkiga vädret har jag haft några väldigt mysiga dagar!

I torsdags efter skolan åkte jag till Tierp och åt pizza med min saknade Fanny! Bra trevligt! Efter det gick jag och klippte mig och slingade håret, så nu känner jag mig sommarfräsch! :)

Helgen har bestått av mys med Hampus, Eve & Alexander! Jättekul, idag fortsätter jag att mysa hemma men måste även göra klart lite skolarbete.


RSS 2.0