kräftor överallt

Åh vilken rolig helg! I fredags var det kräftskiva hos Nathalie och i lördags hos grannen. Igår blev det stan med Alice (och cupido såklart hihi) och kvällen avslutades hos Hampus :)

Är i skolan så lägger upp bilder sen! Puss så länge


rörlig bild

Så långa skoldagar, åker sju och kommer hem sju. Idag ska jag till Gävle och ha teorilektion på bilskolan. Hej så länge


bilder



yes

 
Fick massa fina kläder av mormor i torsdags, åt cupidosallad och hade jättemysigt. Började skolan i fredags och åkte sen hit (till Hampus). Igår var det 8-kamp, hur kul som helst! Kan inte fatta att mitt lag vann, där fick alla så dom teg! En låda med sprit är ju aldrig helt fel.
 
Snart kommer pappa och hämtar mig, saknar honom och mamma så sjukt mycket! Dom har varit i Italien en heeel vecka. Men jag har ju haft kul här hemma så! Hann träffa dom en stund igår morse iallafall, fick massa presenter av dom! Plånbok i äkta skinn, två väskor, miniflaskor med sprit, tröja, godis mm. Och dom gjorde inte av med så mycket pengar som dom trodde + att euron är låg nu så jag ska få surf på mobilen! Underbart.

UNO!

ALLA VILL VA UNO! ALLA VILL VA MED!

shoppa till skolstart

 
Det tycker jag är ett måste varje år. Både kläder och böcker och sånt. Är så sjukt att skolan börjar redan imorgon. Men som jag skrev förut tycker jag det är skönt med rutiner och är redo att satsa järnet i år!

Hur som helst kommer mormor när som helst hit, vi ska åka och shoppa! Både i måndags och igår hade jag körlektion, det går verkligen framåt nu! Och det är så sjukt kul. Har tagit ett allra sista avsked av David, vi var några hos Lizette som spelade kort och åt paj och hade trevligt. I tisdags följde vi tjejer med Evelina när hon tatuerade sig. Det blev så fint!! Är sugen jag också. Någon minigrej vill jag göra! Igår efter jag hade kört bil kollade vi på Neva Evas match och annars har jag och Hampus myst här hemma :)

denna gång kommer allt gå så bra <3


kebab

Igår åt jag och killarna kebab. Eller jag åt kebab iallafall. Så som jag hade längtat haha, var asgott <3
 
Just nu sitter jag och tar det lugnt, dricker kaffe och målar naglarna. Hampus ligger och tittar på OS, jag ska nog strax börja med middagen :)
 
kebabibab

kommer sakna min bästa vän david


igår




partey

 
Hampus ligger här bredvid mig och "vilar" som han säger, men han sover. Fick nattbesök av fem pojkar, bjöd på korv med bröd. Bästa värdinnan, eller hur?! Hur som helst ska jag iväg på en avskedsfest ikväll. Grilla, dricka och bada uppvärmd pool? Ja tack.

:)


en dag på tierp

Ja jag har spenderat heeela dan inne i köpingen! Kul har det faktiskt varit. Åt pizza med mina föräldrar, nej förlåt, mamma åt faktiskt strömming... Fyndade två tröjor, ett par ballerina och ett par vita pumps! Nästan allt på halva reapriset, inte helt fel. Sen var det dags för körlektion, gick bra men var som vanligt sjukt nervös. Slutligen satte jag mig på en filt med min kära Emma och kollade på Neva Evas match. Vinst, mucho good!
 
Slutligen film, ost och kex med mamma & pappa. Så det har i princip varit en familjedag, tycker det är så mysigt när alla för en gångs skull är lediga :)
 

grattis finaste linnea <3


twitter

Tyckte det var dags för mig att skaffa Twitter. Gjorde det för ett halvår sen i och för sig men kommer inte ihåg vad jag hette haha. Hur som helst fattar jag inte grejen än, men ni får gärna... följa? isamodigliani

lite besatt då






kors i taket

Längsta bloggpausen någonsin... Men ni förstod väl att jag skulle komma tillbaka?
 
Har inte haft ork. Varit sjuk. Gått på penicillin två gånger bara denna sommar. Akuten tre gånger. Ironiskt, jag som alltid är frisk annars! Dåligt väder nästan hela tiden också. MEN som den optimist jag är, är jag glad ändå. Det lilla som är kvar av lovet kommer vara så himla kul. Sen är jag ärligt talat lite småtaggad på skolan också. Ska satsa som ett as nu i trean. Sen så är jag rutinmänniska också. Jag älskar helger. Jag älskar känslan att få ta det lugnt framför tv:n efter en slitig vecka. Eller ännu bättre, att få släppa loss på dansgolvet med ett glas i handen. Eller mysa framför SATC med mina vänner.
 
Vad har jag gjort i sommar då?
Förutom det lilla jag har bloggat om har jag festat, solat när det har gått, varit med mina vänner osv.
 
Var i Järvsö. På Sidskogsdansen. Alltid underbart!
 
Var på Liseberg. Hur kul som helst!
 
Var i Beas stuga i Gudinge. Jättemysigt!
 
Såg Dark Knight Rises. Bästa filmen. Aldrig gråtit så mycket till en film. Älskar Batman. Älskar Bruce Wayne.

RSS 2.0