american psycho

Har ett litet i-landsproblem här! Jag äääälskar Christian Bale! Han är inte bara underbart snygg och är som gjord för att ha kostym, han är även en fantastisk skådespelare! Så jag vill verkligen se American Psycho! Vad är då problemet undrar ni? Jo, jag mår skitdåligt av att se blod, våld och sådant. Så frågan är om det är värt att se den? Antagligen ja. Och det kommer antagligen sluta med att jag ser den! Men iallafall hihi...

så bra så

Hade en sådan underbar kväll igår! Körlektionen gick kanon, jag åt cupido med Cecilia och när jag kom hem var Hampus där!

Usch vad det regnar! Fick skjuts till skolan just idag, mycket bra timing :)


åh

Ibland stannar jag upp och tänker, att det är helt otroligt att jag fick tillbaka dig. Att det inte var slut för alltid. Jag är så sjukt tacksam!
 
Och jag är verkligen världens lyckligaste. Min kärlek <3

going nuts

Någon som har en praktikplats åt mig? Blir så irriterad för förra året fick jag napp direkt men inte nu inte...
 
Annars är allt kanon! Har körlektion ikväll, skönt att vara igång igen :)
 
OCH OM 1 MÅNAD FYLLER JAG 18!!!!

instagram

Vore gulligt om ni följde mig :)
isamodigliani

ojdååå

Var inne i klädkammaren och letade efter en jacka. Såg dessa två fina föremål ligga på byrån. Inte så bra gömt mamma, men grattis i förskott Isa! ;)

weekend

Sitter och pluggar och donar lite. Typiska söndagssysslor.
 
Har haft en lugn men jättemysig helg. I fredags var jag ute och gjorde en intervju, tog en fika med Bea efter det, mötte Evelina och så tog vi oss en snabb titt på Emmas event. Hon hade stylat modeller som gick runt i Forumgallerian, så duktig! Myste med Hampus på kvällen :)
 
Igår blev det mera mys, fast med Lizette! Kollade på TV och åt massor, underbart!

vem vet mest

 
Iiiiiiiiih, har en grej att berätta!
Den 4e februari får ni se MIN PAPPA i TV-rutan!!!!!!!!!!!!!!!

sötis

 
Söt pojkvän jag har! Bara för att jag har blivit frisk så har han blivit sjuk, det är väl typiskt. Är här och tar hand om honom iallafall!
 
Var på museum idag, annars har det inte hänt så mycket.

:)

 

wanna be on top

 
Är som sagt riktigt förkyld så passade på att vara hemma idag och vila upp mig. Slappat framför Sex and the City nästan hela dan, hur skönt som helst faktiskt!
 
Nu tänker jag titta på Top Model och plugga judendom i pauserna, lite halvduktigt så där hihi.

vila i frid

Palle, vår älskade granne och vän har lämnat oss alldeles för tidigt. Det är fortfarande overkligt.
 
Vila i frid, vår ängel <3

hjärtat!

Igår hade jag & Hampus en jättemysig dag! Cupido och lite shopping på dan och mys på kvällen till Batman Begins <3
 
Jag har blivit jätteförkyld, så drygt. Men inte konstigt med tanke på att halva klassen ligger hemma sjuka!

magic mike

Se den tjejer, ni kommer inte ångra er...

haha sant


heeelg!

Gud så skönt! Ska bara ha en lektion idag (som dessutom börjar kl 1!) och sen är det helg! Ikväll blir det bio och middag med finaste Nathalie <3
 
Trevlig helg!

:)


chuckiboi


jag älskar livet, det får ni inte ta ifrån mig

Åh vad skönt, skrev precis klart mitt tal till svenska C. Måste bara säga hur sjukt roligt det är, tusen gånger roligare än B-kursen! Så rekommenderar det starkt om någon kan välja det som individuellt val. Det är mest muntlig kommunikation men även skriftlig. Det som gör det ännu bättre för mig är att vi är en liten mysig grupp och att vi fikar varje torsdag!
 
Ska börja skriva om järnåldern innan jag kryper ner i soffan framför Trinny & Susannah. Är så stressad hela tiden, vi kör dubbla tempot i skolan eftersom vi har så lång praktik i vår... Bara att bita ihop, kommer ju vara så skönt sen!
 
HAR FÖRRESTEN BESTÄLLT STUDENTMÖSSA <3
ni ska bara veta hur fin den är!!!

satc


i väntan på mat

Kräftskivan var jättetrevlig och idag är också en bra dag! Var till Gävle med mamma & pappa. Fikade och köpte en tröja, ett pärlhalsband och en donut till håret. Har inte så mycket pengar för tillfället men kul att komma hem med något nytt iallafall! Åker till mitt hjärtegull ikväll <3 hoppas ni också har haft en bra helg!

i’ve been waiting for u to come rescue me


uppe med tuppen

Vaknade vid sju av någon anledning och kände mig jättepigg! Antagligen för att jag har sovit underbart gott hela natten utan att vakna en enda gång! Ska passa på att göra ett par läxor snart faktiskt. Dagen får fortsätta med en joggingtur, det är hemskt men jag vill tycka om det. Bara att vänja sig! Slutligen kräftskiva, kommer bli jättekul!
 
Hoppas ni också får en bra lördag!

gg-kväll med mamsen

Vi har myst hela kvällen framför Gossip Girl. Jag och världens bästa mamma!


love


iiiiiih

Vilken kick jag får av att beställa kläder! Snart kommer denna vara min <3
 

satc


sjukis

Jag har verkligen ett så kallat "sjukår". Jag är aldrig sjuk i vanliga fall men det här året har jag drabbats av allt från bihåleinflammation till feberfrossa! Drygt, men skönt att vara hemma och vila och komma ikapp med läxor :)

god natt

Önskar verkligen jag hann blogga varje dag! Men kommer hem så sent om kvällarna och Android har ingen bloggapp. Eller är det jag som är hjärndöd?
 
Helgen spenderades hur som helst i Järvsö, bra kul med mys och fest i Ljusdal! Idag följde jag med Hampus när han tatuerade sig! Det blev superfint!!!!!
 
Imorgon är det sista teorilektionen på bilksolan. Puss godnaaaatt

bilder från senaste tiden


RSS 2.0