Vatten

Jag börjar bli orolig. Man ska dricka 2 liter vatten per dag och när jag tänker efter så dricker jag inte mycket vatten alls, långt ifrån 2 liter iallafall. En sak som gör det värre är att jag dricker väldigt mycket te & kaffe, som är väldigt uttorkande för kroppen, därför bör jag dricka ett glas vatten efter varje kaffekopp. Det blir mer än 2 liter. Om jag inte dricker tillräckligt kommer jag inte prestera tillräckligt bra i skolan och då kanske jag inte kommer in på Rosendal! Jävla tvångstankar, att jag ens skriver det här på bloggen...

Men det är faktiskt viktigt, så jag ska iallafall skärpa mig !
Mycket jag ska skärpa mig med, tsss.





The cuts in my heart, they show in your eyes

Söndag. Denna dag har jag mest latat mig, men har även varit duktig och pluggat kemi. Börjar äntligen fatta hur den där atomkärnan fungerar. Men som vanligt undrar jag, varför ska jag kunna det här? Jag har inga planer på att bli kemist. Just det, jag har gjort en till duktig sak idag, nämligen dammat mitt rum! Fråga mig inte när jag gjorde det sist, måste ju ha varit några år sedan. Man kan ju hoppas att mamma har varit snäll och dammat mitt rum någon gång där emellan, hehehe... Nyss så kollade jag på Blåsningen :) fatta kul det skulle vara att blåsa någon så där, haha.

Imorgon är det skola, känns faktiskt helt okej eftersom jag får träffa massa människor jag älskar :) tycker inte själva skolan är så jobbig, det jag hatar är att gå upp kl 6 och att man måste plugga när man kommer hem, usch. Jaja, jag har haft ett jätteroligt lov! :D

Jag har varit så jävla onyttig på lovet, mer än vanligt alltså, fy skäms! Jag överdriver alltid också, det är väl okej att ta några kakor men man behöver ju inte sluka hela paketet, herregud. Tur att mamma nuförtiden är kostrådgivare så jag iallafall får nyttig mat hemma, haha. Men seriöst, nu tänker jag skärpa mig! Ska försöka vara nyttig på vardagarna åtminstone.


En armé på två ben

Jag blev klar med biologiaffischen, vilket är mycket skönt !

Seg lördagkväll.. fick nyss erbjudandet att bli hämtad till en liten fest.. men är så otaggad, haha.

Det hände alldeles nyss en fantastisk sak, Alice loggade in på msn! Vi har ALDRIG varit inne på msn samtidigt fast vi har haft varann på msn i ett år! :O så detta måste förevigas:




Vad vore livet utan vänner?

 

Åh, sånt där gör mig glad :')
Jag saknar min xDsombafan-polare! ♥


I need direction to perfection

Hemma igen efter att ha sovit hos Bea :) vi sjöng singstar, såg på film mm, jättetrevligt! :D jag fick låna hem Flyg 29 saknas och Hitta Nemo ;) nej nu ska jag ta mig i kragen och börja på affischen till biologin..
Ikväll blir det bara mys hemma !


haha jag höll på att garva ihjäl mig igår när pappa satte på vindrutetorkarna för att ta bort snön och så hade han inte stängt bildörren xD resultatet blev detta, hehehe.


såhär färgglatt var det när jag gick hem idag.


mycket bättre ;)


Het som en kakelugn

Idag drar jag till Bea och sover där :)
Hörs imorgon


Suddiga ögon

Ja det har jag just nu, men måste blogga innan jag går och lägger mig, abstinens you know..

Har haft en jättetrevlig kväll hemma hos Lizette ;D förutom hon & jag så var David, Tora, Ida & Ronja där :D vi bakade och spelade spel, mycket kul! Vi spelade bl a ett spel där man ska beskriva ett ord, jag fick Vademecum och sa till Lizette "tandkrämen som jag använder" och hon ba direkt "VADEMECUM!" haha jag blev fan imponerad :O

Usch jag kände mig så taskig x) jag sa till Lizette "titta vad långhårig David har blivit!" och han ba "jag klippte mig idag..." heh oops..

Nu är jag trött och skriver massa sjukt igen.. Men en sak till x) Lizettes trådlösa mus är hur cool som helst, vi testade på hur långt avstånd den fungerade och det gick fan att gå ner för trappan :O oh yeah




I'm on my knees looking for the answer

Sitter och käkar Ballerina Kladdkaka, munnen knullar som Dessie skulle ha sagt :D

Idag var jag & Lizette i Uppsala, vi sprang runt med karta och letade efter garn xD skitkul kan jag lova! Tog en fika också :) ikväll blir det också kul, fan vad det är skönt med lov !




Brudar! :)

Har haft en underbar dag hemma hos Tannaz med henne & Nathalie! :D vi handlade tacos, lagade tacos och åt tacos xD supergott och mysigt med massa prat! :) sedan gjorde vi en superskön video, dock med många fail xD lägger in den här! Tannaz mamma är gullig btw, tihi! :D oh, fick reda på en sak som gjorde mig glad !

Just nu sitter jag och smsar med lite trevligt folk, bl a Erik :) han lurade mig och sa att han var i Valbo köpcentrum och att det var nattöppet där xD han ska minsann få tugga vägg på måndag! Han ba "ohh storsvinarn är i farten, bäst att passa baken" och det där sitter jag och asgarvar åt, vadå natthumor ;) och så pratade vi om att vi plus stortacklarn & storflinarn en vacker dag kommer regera över Tierp (y)




Lästest

Haha det här kommer faktiskt från baksidan av ett mjölkpaket! Som Madde sa förr när hennes pappa läste på ett mjölkpaket "jag hörde förr att dom som läser på baksidan av mjölkpaket inte har något liv" hahaha! Jaja ;)

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekiln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr. Det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls.

Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.


Duktig Madde ♥

Stolt över min älskade Madde ;D
sjukt fint!!




Memories that remain



Tjohejsan :) slappdag idag, sköönt. Har degat framför tv:n och glott på bl a Våra värsta år och Sex and the city :) men faktiskt så har jag varit duktig och gjort klart hela bilduppgiften plus börjat greja med vad som ska finnas med på affischen till biologin !

Har fixat en ny signaturgrej eller vad man ska kalla det, hade ju en för länge sen, hehe.

Puss


Pictures of... Edward! ♥

Skulle inte tacka nej till honom på en pizza... haha :]



Flåddisch



Igår åkte jag direkt från David hem till Lizette :) jag & Lizette bakade negerbollar och myste framför hennes dator där New Moon visades! :D jag som älskar den filmen slumrade till hela tiden vilket jag ångrade som fan efteråt! Men jag kunde inte rå för att jag var trött, blev inte många timmars sömn i Nybygget natten innan! Aja, jag & Lizette sov många timmar denna natt vilket var skönt !

Idag efter jag hade gått hem la jag mig och kollade på Mamma Mia, blir så glad av den filmen :D och så var jag duktig och renskrev labbrapporterna till biologin.

Bowling

Nu jävlar ska här skrivas! Tänkte göra det för några timmar sedan när jag kom hem, men då funkade inte internet, fyfan! Men istället rensade jag i Mina bilder och på skrivbordet, nis !

I lördags åkte jag med mina älsklingar Lizette, Alice & David och bowlade i Uppsala :D det var skitkul, David vann. Sedan åkte vi hem till honom och gjorde egna hamburgare som blev sjuuukt goda! Davids granne som jobbar på Bennys var där och det var ju väldigt passande för hon sa i vilken ordning grejerna i hamburgarna skulle vara, haha (y)

Lite senare pulsade vi ut till Nybygget och hade ett mysigt litet pyjamasparty där med lekar & prat :) sedan sussade vi sött.

Just det, Alice skaffade blogg i lördags, det gillar vi verkligen!! Brallis ♥ 

På söndagen chillade vi mest, tittade på Johan Glans: World Tour of Skåne, klockren kille det där, haha! :D


snygging på ett gammalt spel


Hos Flood

Hejhej, är hemma hos Lizette och ska sova här. Bloggar imorgon när jag kommer hem och då kommer massa roliga bilder! Det gillar vi :D puss <3


Love me, hate me, say what you want about me

Tjaaaao :) sitter och dricker Haiwa som är kvar från igår, hehe. Ska strax hoppa in i duschen innan jag taggar vidare till David :) sedan blir det bowling med honom, Lizette & Alice :D fett skoj, och efter det åker vi tillbaks till David på pyjamasparty, haha. Först ska jag ta en alvedon, det gör ont i mitt huvud :(

Welcome to the club now, gonna pump it up now



Skulle ha skrivit efter att Lizette & David åkte hem igår men var så jävla trött så jag somnade direkt !

Vi hade iallafall det mycket trevligt :) eller alla var aströtta, haha. Men vi snackade & skrattade och kollade på Solsidan & lite OS :)

Sportlov !

Satan så skönt! :D kommer tyvärr behöva plugga lite, men största tiden tänker jag spendera på folk! :)

Fredag - skön skoldag. Matteprovet gick bra kändes det som och bokanalysen på Kejsarn av Portugallien fick jag tillbaka på dirren - MVG! :D happy, happy !
Nichole hälsade på i skolan, underbart! :D det är fel att hon inte går på Aspen längre...
Vi slutade kl ett idag, mycket skönt! Bara det att det inte går någon skolbuss förrän klockan två, inte så bra. Men jag hade kul i salongen med lite sköna människor + att jag städade skåpet ;) bilder där nere (y)

Ikväll var det tänkt att jag, Lizette & David skulle dra på fest, men vi tänker stanna hemma och mysa istället (a) kolla ut liksom, hmpf. Jag & mamma har precis bakat någon slags äppelkaka, om Lizette & David har tur så finns det kvar lite när dom kommer ;) hehe okej, mamma bakade och jag vispade grädde. Det är vad jag kallar teamwork.

Crap, nu tvingar mamma mig att dammsuga här uppe...
Ha ett bäst sportlov! ♥


Lyckliga drömmar kan vara värre än mardrömmar

Har ni tänkt på det? Att lyckliga drömmar kan vara värre än mardrömmar. Man är lycklig i drömmen, men när man vaknar upp och inser att verkligheten inte alls är så där bra, då önskar man att man hellre hade haft en mardröm, för då är man glad och lättad när man vaknar upp. Det otäckaste är att drömmar kan vara så realistiska. Jag hade en dröm inatt:

Jag följde med henne hem. Där inne var han, han kramade mig, var jätteglad och sa "åhh, det var sjukt länge sen vi träffades ju!" och jag höll med, för så är det ju. I soffan satt han nr 2 & han nr 3, dom bara satt där och log åt mig. Det verkade som att dom höll med han nr 1, jag var glad att se dom allihopa jag med. "Gud vad skönt att allt äntligen har blivit bra" tänkte jag. Men sedan vaknade jag...

Jag saknar er. Jag saknar dig.


How does it feel to treat me like you do?

Torsdag kväll :)
Skolan var kul! Historialäxförhöret slash provet gick jättebra :) kändes det som iallafall, haha. På idrotten körde vi kalabalik, älskar't :D gjorde ett mål i innebandy och ett mål i basket *stolt* haha.

Hemma skrev jag en bokanalys om romanen och så skrev jag klart labbrapporten till kemin. Kollade på Ghost Whisperer med mamma och käkade dom nya ballerinakakorna med kladdkakesmak, rekommenderas! :D haha nyss kollade jag på Succéduon med Anders & Måns med pappa, så pinsamt kul program! x)

Hade tänkt hälsa på Tannaz någon gång under den här veckan (hon praktiserar på Gina Tricot i Gränby) men har varit tvungen att plugga hela veckan och imorgon kan jag inte :( surt.


tell me, how do I feel
tell me now, how do I feel


Schpränkii


alltså ibland undrar jag hur mycket kaffe och framför allt te jag dricker på en dag! helt sjukt.

Kära människor :) veckan har gått fort som vanligt, redan onsdag! Skolan rullar på.
När jag kom hem läste jag ut Kejsarn av Portugallien! Otroligt bra faktiskt, började nästan grina i slutet, tårögd blev jag iallafall. Skriven av Selma Lagerlöf. Ska fan tacka Henke för att han sa åt mig att läsa den! :]

Har pluggat historia resten av dan och innan det är dags för min skönhetssömn ska jag dra igenom spanskaglosorna.

Det var nog allt för idag, sweet dreams ♥


Statusuppdateringar

Wiiiiiie, Lizette hittade knappen Statusuppdateringar på nya Facebook, har saknat den som fan !
Ifall ni undrar, klicka på Vänner till vänster och sedan dyker knappen upp ;)

Just nu har jag tagit en paus från pluggandet, sitter och lyssnar på Lorentz & M. Sakarias och chattar med Hampus som skickar sjuka Existenz-länkar till mig, haha usch :)

Och vet ni vilka jag lyssnade på nyss? Jo, Sex Pistols! Det var väldigt länge sen, men sköna är dom :)

Känns som att det behövs en bild här, varför inte sätta in en på min kära vän Hampus? Saknar faktiskt hemkunskapen när vi + Eve & Jenny flummade sönder! :]


Fettisdagen

När jag ändå sitter här kan jag skriva ett till inlägg ;) idag hade vi historialäxförhör (eller prov, man vet aldrig) på ryska revolutionen, svårt att säga hur det gick, hehe.
Vi fick reda på resultatet på nationella läsförståelsen i svenska, jag fick VG! :D mycket nöjd eftersom jättemånga fick IG (a) aja, i slutet av dagen tittade vi på någon teater i aulan, jag höll på att garva ihjäl mig, satt dessutom längst fram x)

Påväg hem fick jag höra att det är fettisdagen idag! Men inte hade vi nå semlor hemma, nejnej. Därför bakade jag en supergod kladdkaka! :D lite dumt eftersom jag, Jenny & Fanny ska vara nyttiga den här veckan, men huvudsaken är att man inte äter godis (a) tycker jag iallafall, haha.

Nu måste jag öva på spanskaglosor, plugga historia (ja vi har snart läxförhör igen, dumma Henke!) och läsa Kejsarn av Portugallien !

Paniiik

Det funkade inte att blogga igår så nu kliar det i fingrarna !

Igår var det måndag, en helt vanlig skoldag. Hemma pluggade jag historia och pratade med Lizette i telefon ganska länge, lovely :] fick ont i halsen på kvällen, inte lika lovely.

Runaway
From the river to the street
And find yourself with your face in the gutter

Alla hjärtans dag

Den här dagen blev inte så hemsk som jag trodde, jag har fått två alla hjärtans dag-presenter, ett mms fyllt med skratt av Jenny och gulliga sms från några! :) ena presenten var från Lizette, den jättegulliga nallen på bilden! Den andra presenten var från mina föräldrar, telia refill, alltid behövligt! :D älskar dom allihop ♥

Dagen började med att jag vaknade upp hos Alice och åkte hem efter ett tag. Har läst väldigt mycket idag, är lite stressad eftersom jag snart måste skriva recension. Tittat på I en annan del av Köping har jag såklart gjort också, trist med sista avsnittet.


åh :') btw lizette, jag hoppas du hittar din present någonstans ;) hehehe


Ferre !

Eller någonting sånt, haha. Jag & David åkte till Alice igår, sedan kom Lizette & Allan och ännu senare Anders :) och så hade Alice bjudit dit Jeanette, Dessie & Kalle också, mycket trevligt! Lyckad kväll :D
Skriver om dagens dag ikväll ;P


kalle & dessie


sötnosarna lizette & alexander


sötnosarna anders & alice


bästavän<3


ena mamman visar kärlek till sin son


andra mamman visar kärlek till sin son


brallis !


dessie !


Still stuck in Nothingtown

Skönt med lördag morgon, man har typ hela helgen framför sig :]

Snart drar jag till Alice som jag saknar som fan! :) senare blir det lite mer folk, gräjjt !
Blir kvar där över natten så jag bloggar imorgon, puss ♥


Vuxna?

Oj nu skriver jag tre inlägg på rad typ, haha. Men vet ni, jag är så chockad! Killarna i klassen har börjat använda så vuxna ord och det är såå olikt dom !

Joey i tisdags: Det är oväsentligt.

Erik i onsdags: Men det är ju inte passivt.
& idag: Nu skingrar vi oss.

Meijer:


näsvis, omg.


It's not in what you do, more in what you say

Underbara fredag !

På mentorstiden valde vi tryck till avslutningströjorna, det blev min favorit! :D
Sämst på test, bäst på fest
Någonting sånt iallafall, passar verkligen oss :D haha. Håltimme på musiken, skööönt! Gillar musik i vanliga fall men just nu är det drygt. Geografiprovet vill jag inte tänka på, usch. Gick inte så bra. Men men, tar igen det på PM:et sedan vettni ;)

Friendsarna hade pyntat salongen med hjärtan och sålde fika, pussar & kramar samt att det var frågesport :D det är ju nästan alla hjärtans dag, hehe. Idag skulle showen egentligen ha varit, vi får se om den ens kommer att bli av xD just det, Peyman hälsade på igen, underbart! Och jag fick reda på en sak, mohahaha jag visste att jag hade rätt.

Hemmakväll, är så trött så det ska bli skönt. Bara chilla framför datorn och läsa Kejsarn av Portugallien, ska ju ha läst ut den nästa vecka så det är bara att knodda !


jag ser cp ut men diggar bilden! :D joeyponken and me


Torsdag med Fled Flinta !

Det här inlägget får handla om gårdagen :]

Skolan började med svenska nationella uppsatsen, man hade tre timmar på sig och det var faktiskt fett chill ;) skrev en blandning av en krönika & artikel, blev klar snabbare än jag trodde och satt sedan och lyssnade på musik, åt lite gott, drack kaffe och spanade på min klass, haha.

Typ inga hade idrottskläder för vi trodde det var teori. Men vi fick vara med ändå och spela innebandy eller basket. Jag, Jenny & Fanny spelade innebandy med grabbarna, askul & flummigt! :D alla höll på att garva ihjäl sig för Jocke gick i cirklar runt hela gympasalen och rörde sig i takt till musiken samtidigt som han drog ett hopprep efter sig xD haha man ba wtf?!

Freddan följde med mig hem efter skolan och vi var duktiga och pluggade :)

Sedan intervjuade jag pappa till engelskan, hur det var att vara ung förr !


Plugg plugg plugg

Inte tid att blogga idag, gör det imorgon istället !
Blir antagligen uppe halva natten, måste lära in alla Asiens länder + huvudstäder och fakta om Asien, Indien & Kina !

Hörs imorgon (jag lovar, haha) ♥

pacman


jag bjuder på den, helt osminkad plus skabb, det ni! HAHAHA...

Ojoj, plötsligt har mer än halva skolveckan gått! Onsdagar = hela förmiddan med Henke. Först blev jag arg på honom, sedan glad och sedan arg igen. Jag satt där med min kaffemugg och så tar han ifrån mig den och säger att elevrådet har sagt åt honom att han inte får dricka kaffe på lektionerna så då fick inte jag heller göra det :o efter lektionen hade kaffet såklart kallnat och då var Henke snäll och gav mig nytt kaffe från lärarrummet :D sedan sa han att vi skulle ha TVÅ läxförhör i historia nästa vecka plus en bokrecension samma vecka (har inte ens läst halva min bok, bra va?! -.-) och så ska vi skriva någon konstig berättelse men den behövde inte vara klar förrän efter sportlovet. Jag menar, chilla mannen, vi har ju nationella prov plus "vanliga" prov i andra ämnen :S

Ska jag förtsätta klaga? Okej. Nu har jag fått nya layouten på Facebook och den suger kewk... Plus att dom har inte gjort klart den ordentligt, den fuckar upp sig tjufyrasju -.-

Ska jag klaga ännu mer? Nu måste jag plugga geografi & öva på spanskaglosor aktivt ända till läggdags, var så jävla trött igår så det blev typ bara en timmes pluggande.

Nej nu ska jag vara positiv. Anna-Carin är fortfarande sjuk så vi hade Samuel på matten idag och då blev det inget jobbande, hehe. Och så hade vi dubbeltimme i fysik, inte kul men ändå chill ;)

Till sist, stort grattis till sötaste Emma Hellstedt som fyller 16år idag! :D ♥

Hörs imorgon, puss !

tisdag med nationella

Ja idag var det dags för första skriftliga nationella provet  - läsförståelse i svenska i 80min, det var bara att daska fram en termos med kaffe och kirra biffen ;)

Joey spelade in en skitrolig film på bildlektionen med min mobil, men går inte att få in i datorn :( får bli ett fint litet kollage istället, tsss.

Pluggiisch time! Laaaaaater / mogiisch


sida vid sida, tillsammans hjälps dom åt

Har typ bara pluggat, tittat på tv och sms:at med folk sen jag kom hem x) haha.

Hade glömt bort att det följde med ett skal till min mobil som jag köpte i oktober, haha :o så bytte skal idag, blev asfint! :) nu har jag alltså det med mönster !

liten internetbild gillas inte, men pallar inte knäppa kort x)


scheisse !

Då & då kommer jag på att Ebba Grön finns att lyssna på, och dom är riktigt bra. ♥

Idag är det måndag. Anna-Carin var sjuk eller något så vi hade ingen lärare på matten förutom Håkan som tittade till oss ibland, så det blev inget jobbande där inte :] sedan samlades vi med Henke en snabbis och gick sedan till aulan och lyssnade på en snubbe som suttit i Gulag, så jävla hemskt, dom torterades verkligen. Men han berättade jättebra! På idrotten blev det teori i klassrummet för det är så mycket snö på taket till gympasalen så det kan rasa in x)

Satt bredvid Lizette på bussen, oh me like! ;D

Nu ska jag vara duktig och plugga geografi. Kommer antagligen göra det hela veckan (prov på fredag) för det är så jävla mycket! :/ puss mogiisch


drop the beat !

Sitter i soffan och väntar på att I en annan del av Köping ska börja :) har svarat på frågor till geografin men gav upp för att jag blev så frustrerad !
Åhh, jag blir så jävla förbannad när svaren inte står där dom ska stå, helvete osv... - jag
Är du min dotter? Jag hörde just mig själv, haha. - pappa

Mja, man är väl pappas flicka. Jaja, idag skulle jag & mormor egentligen på kalas för att en släkting har fyllt 70år, men mormor är sjuk så det blidde inte av :(

Det är fett knas att bara vissa har fått nya layouten på Facebook, hur kan det vara så? Jag är en av dom som har kvar gamla och det är jag nöjd med, haha (y)

Sweet dreams! / mogiisch ;)<3


smile if there's anything you want


haha oseriösa!!
jag = emo
tannaz = fjortis
nathalie = pappas flicka

Kom nyss hem :) haft det jättetrevligt med brudarna, sov hos Nathalie inatt :) igår pratade vi mest, knäppte kort och småkollade lite på Melodifestivalen! Idag käkade jag & Tannaz på Subway och sedan satte jag mig på tåget. Det här får göras om! :D ♥

Fick reda på en sämst sak, så nu mår jag piss. Fast känner att jag inte orkar bry mig egentligen, det finns folk som går igenom värre saker. Men just nu är jag glad för jag sitter med Lizette i telefon :D haha lite drygt att skriva med en hand men det är det värt ;) hahaha för några minuter sen:
Undrar när min mamma kommer hem... - Lizette
Haha naaw, du låter värsta ledsen. - jag
Ja jag vill ju ha mat! - Lizette

Till sist vill jag säga grattis till min älskade "lillasyster" Madde Lindberg som fyller 14år och till Alexander Johansson som fyller 16år! :D ♥


lördag :)

Tjaaaa. Plattången sitter i, ska snart åka in till Tierp med pappa och sedan taggar jag vidare med tåget till Nathalie & Tannaz! :D kanske blir kvar hos Nathalie över natten :)

Btw, fick en försenad julklapp av min gudmor Ulrika häromdan, en dataväska! :D coolish

Jag hatar att jag älskar dig
& jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

världens bästa kusiner !

Jag sitter jämt & tänker så mycket och ibland tycker jag det är såå skönt att få skriva ut tankarna här :) skitsamma om det är viktiga saker eller oviktiga, ledsna eller glada, jag tvingar er inte att läsa ;) fast jag blir ju såklart glad om ni gör det, haha !

Iallafall, på sista tiden känns det som att jag har kommit väldigt nära både Erik Eriksson & Oskar Hällström! Är jämt med Erik i skolan och nu på sista tiden så har jag märkt hur sjukt lika dom där kusinerna är i sättet! Mycket som Erik gör & säger blir det att jag tänker "haha exakt så där hade ju Oskar gjort/sagt!" och jag tycker det är kul att dom är så lika varann för jag träffar inte Oskar så mycket så nu får jag ju träffa en del av Oskar i Erik kan man säga! ;D och båda är så omtänksamma, man kan verkligen prata med dom om allt, dom lyssnar & bryr sig. Dessutom är dom alltid så glada, man blir glad av att se dom! Inte nog med att båda är galet snygga också, haha :D dom är också så sjuukt roliga :D det här inlägget kanske är lite onödigt för jag vet inte ens om dom läser min blogg xD men som sagt, det är skönt att skriva tankar här, plus att jag vill såklart att alla ska förstå, att det här är världens underbaraste kusiner :) två kompisar jag aldrig vill mista! Jag älskar er

heart of glass

Gud vad skönt med helg! :D

Idag i skolan hälsade Peyman på, så amazing! :D tänk vad underbart det skulle vara om han kunde börja i våran klass igen. Det blev inte mycket jobbande på biologin, "katalogerna" från företagen med avslutningströjorna hade kommit! :D jag & Jenny är ju ansvariga, det ni! x) så alla satt och tittade på dom olika trycken, vi får väl ha en omröstning sedan. Det blev ingen mentorstid idag så vi slutade kl 1, asskönt! :D

Drog till Konsum och mötte Lizette! Blev lite fika och sedan åkte vi hem till Lizette :) haha, fett flum som vanligt (y) Flåddisch skulle träna så jag vandrade hemåt vid fem, eller gick direkt till mormor där jag fick mat :)

Nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att mina päron ska komma hem! Mamma klarade nämligen provet så nu är hon utbildad kostrådgivare, jag blir faktiskt stolt! :D det var länge sen jag var hemma på en fredag så denna kväll får det faktiskt bli mys med mamsen & papsen, hehe ♥
Fick ju iallafall träffa Lizette en stund och det är huvudsaken :]

pojkarna i klassen ♥


irma lizette flåddisch flood ♥


godnatt !



Blev några timmar hos min kära mormor som hade gräddat finfina våfflor och fixat äppelpaj med vaniljsås till efterrätt, kan lova att det var gott! Tänk att mormor & mamma kan vara så olika. Mormor, sockertroll. Mamma, hälsofreak och imorgon utbildad kostrådgivare. Herregud.
Mormor gav mig ett par gråa lovikavantar som hon trodde var morfars en gång i tiden, åhh :) så nu har jag ett par gråa & ett par vita, helt enkelt gräjjt !

Ringde faktiskt mamma när jag kom hem, helt random bara. Önskade henne lycka till inför provet imorgon, var väl kanske därför jag ringde, höhö.

Jag & pappa satt nyss och kollade på tv och så blev det att vi tittade på Succéduon med Anders & Måns, det var så sjukt att vi garvade ihjäl oss xD haha !

Happ, imorgon är det en ny dag. Sov gott underbara bloggläsare! ♥


det är tuffa tider för en drömmare

Tjoo :) kom ganska nyss hem från skolan, pappa hade köpt något nytt kaffe, asgott! :D förutom att dricka det så lyssnar jag på musik (såklart, höhö) men ska snart dra till mormor och hoppas på lite nygräddade våfflor! :]

Gosh, det är redan torsdag! Vi hade vikarie på slöjden, hon rev upp hela min stickning (inte för att jag hade kommit långt men) och så hjälpte hon mig att börja om. Men sedan gav jag upp och satte mig och övade på spanskaglosor med Sara istället, hehe. Egentligen, hur ska jag kunna sticka med fem stycken jävla stickor när jag knappt kan med två stycken? Haha, ett mysterium är vad det är. Sedan hade vi Henke (som dom flesta gångerna blev det en blandning mellan svenska & historia, skitsamma vad schemat visar). Först berättade han vad som kommer på nationella nästa vecka, att vi troligen kommer skriva en krönika. Han sa att krönika är ungefär som blogg. Då lyste tydligen jag upp, för han ba "haha ja, det här gillar Mogiisch, nu blir det storkrönika!" hihi :] sedan satte han igång den tyska ubåtsfilmen, samtidigt skrev jag tre spanska meningar eftersom jag inte gjorde det igår. Men sedan blev det spännande på filmen så jag fokuserade på den ;)

Blir troligen ett till inlägg ikväll, det får ni inte missa, puss !


the baseballs ♥

¡Hola amigos!

Hatar spanska. Aja, onsdag! Anna-Carin var sjuk så vi hade dubbeltimme i biologi istället för biologi & kemi. Det var faktiskt bra för då hann man jobba mycket med det :) på matten hade vi Samuel som vikarie, haha.

Jag & Joey hade skitkul på rasten, jag hade mössan nerdragen för ögonen och så snurrade han mig och sedan ledde han mig lite överallt :D uppför trappan, in i 45:an där åttorna fick damp, hehehe. Sedan gjorde jag samma sak med Joey, askul! Fast det gick lite överstyr när han fick ett slag där nere...

På eftermiddan var jag hos mormor en stund, hon var förkyld och hade feber så jag höll mig på avstånd... Hjälpte henne att byta låtar på hennes mp3, haha. Och så lånade jag hennes skiva med The Baseballs (älskar dom!) så nu har jag alla dom låtarna på mobilen! :D Lizette, på med Bluetooth nästa gång vi ses, höhö !
Sedan har jag övat på spanskaglosorna men fattar inte vad man ska göra med meningarna om Argentina och det verkar inte någon annan heller fatta så jag skiter i det, just nu iallafall.

Gaah, jag får spunk på msn/internet! Loggas ut typ hela tiden, måste fixas !

              mjauu


höhö

Jag älskar min nya tröja! - I am so blogging this.

Idag är det tisdag. Läxförhör i historia, fick tillbaks det nästan direkt också. Mjaaa, helt okej. Det kommer ändå ett till mer "riktigt" prov på samma sak (som jag har uppfattat det iallafall, haha) och det är ju viktigare ;)
Annars har det bara varit en vanlig skoldag.

Hemma har det inte heller hänt så mycket. Bakade en micro-kladdkaka, så jävla ful den blev. Och halvgod om man säger så. Men tjock som man är så slukade man ju halva och började sedan må lite illa :) har gjort matteläxan och övat lite på spanskaglosorna också.

One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind

Hur lång tid kan det ta att glömma?


1 februari

Tjaaaaa !

Detta har varit en skitrolig dag! :D först skola, segt på måndagar men man överlever. Körde någon skitkul lek på livskunskapen, kroppsdel mot kroppsdel, haha :D på Henkes lektion förberedde vi oss inför nationella, läxförhöret i historia blir imorgon istället. På idrotten var det innebandy, helt okej :)

Klev på 821 tillsammans med den snygga gröna mössan :D som självfallet satt på Lizette då, hehehe. Så fort vi kom in till Uppsala drog vi oss till Max och käkade, mmmm! Sedan blev det shoppa kläder för hela slanten! :D ja, bokstavligen för hela slanten, nu är jag pank, haha. Eller 12kr på kortet plus lite mynt i plånboken är ju alltid någonting. Haha vet ni då, jag glömde min Cubus-kasse inne i en provhytt på Gina Tricot och när jag kom tillbaka var den borta :O frågade människorna i provhytterna men dom hade inte sett den. Frågade hon i kassan och hon kollade i ett skåp men sa att hon tyvärr inte hade fått in den. Men så såg jag i hörnet av skåpet att det låg en orange påse där och det var min!! :D TACK till den underbara människan som lämnade in kassen, även fast det är ca 0,01% chans att hon läser min blogg, heh. ♥
Iallafall så avslutade vi med en glass på mackedonken och tog sedan bussen hem :) blev hämtade av Rickard i Gryttjom och sedan drog jag och boxades med Emma! :D lika kul som alltid !

Idag firar Lizette & Alexander ett halvår, sååå najs! :D dom är finast. ♥

Nu ska jag plugga lite om första världskriget innan jag går och lägger mig, måste ju utnyttja tiden nu när vi fick en till dag på oss :) puss puss, kolla på dagens bilder innan ni kryssar ner min blogg !


RSS 2.0