Fullt ös igen...

... efter att jag har varit sjuk ;) lite förkyld fortfarande men vem bryr sig! igår vilade jag först. fick hem det ensamma skolfotot, haha. ja men sen gick jag till gryttjom samtidigt som jag pratade med lizette i telefon och tog 17:25-bussen till tierp :) robin mötte mig på cykel och vi börnade iväg hem till honom. hade saknat min älskling såå! jakob kom och hälsade på en snabbis, trevligt :) sen åkte jag, robin och hans mamma och hämtade upp madde som rände runt i tierp! sen hämtade vi upp deras mormor och åkte iväg till söderfors :) vi släppte av robin som skulle ha bandyträning och vi andra åkte hem till deras farmor & farfar :) jag & madde kollade på vem vet mest och hejade på en väldigt sexig lady! sen fikade vi och efter det gick vi till ip för det var ju faktiskt meningen att vi skulle kolla på robins träning, men när vi kom dit hann vi väl titta i typ två minuter innan den var slut! oopsi. det var trevligt att umgås med madde iaf, det var ett tag sen! hursomhelst så gick vi tillbaka och sen efter ett tag åkte vi hem till lindbergs igen och drack te :) sen kollade jag & robin på mean girls innan det var sovdags!

idag vaknade vi vid tolv tror jag. åt frukost och sen slappade vi bara, hur trötta som helst! det serverades tacos till lunch, mums! :D sen skjutsade robin mig på cykeln till "centrum" där jag mötte farmor & owe :) åkte bil med dom hem till mig. dom har kommit ända från åmål för att fira mig, yeaah. fick pengar, det är najs! :D kanske ska gå ner och vara lite social.



lizette & jag, oh yeah!


Två sjuka dagar - bokstavligt talat x]

jomen precis. igår var det tisdag och jag vaknade med skapligt hög feber. blev slappdag vare sig jag ville eller inte. la mig och kollade på julkalendern när karusellerna sover som gick 1998 - jag kommer aldrig tröttna på den, det är lätt den bästa julkalendern någonsin! :D haha jag skulle ladda över musik från datorn till min nya mobil och jag har inte alls mycket musik på min dator för jag lyssnar typ bara på spotify :P men så hittar jag en mapp i min musik som heter ny mapp och där i ligger SJUKT mycket låtar, jag fick mig en riktig chock! jag misstänker att det är från i midsomras när jag & davido grejade med hans usb-minne i min dator. iaf så var det skitbra musik så jag blev glad! :D haha mormor kom och hade med sig en film från mitt 6års-kalas där gammelfarfar filmar. fyfan vad rolig jag såg ut xD

idag har jag mått mycket bättre, tror att febern är borta (yy) skönt det, så jävla sämst att vara sjuk när det är lov! idag har jag också vilat mycket. mormor kom med äppelpaj som hon hade bakat och vaniljsås :D mums! jag & mamma har tittat på ghost whisperer, annars har det inte varit en händelserik dag precis...

puss mogiisch

tjugosjätte oktober

tjue

jag & lizette vaknade, åt frukost och gjorde iordning oss. idag hade vi nämligen tänkt åka till uppsala igen för vi hann inte köpa kläder igår xD jag var väldigt hostig idag också, inte bra. lizette är också hostig, ni ska höra när vi skrattar och hostar samtidigt, inte fint asså ;)

aja, till uppsala kom vi! :D båda fyndade massa kläder, vi är mycket nöjda! :) men när jag kom hem var jag darrig i kroppen och när jag hostade gjorde det ont som satan i tinningarna plus att mamma tyckte jag såg hängig ut :( så nu ligger jag här i soffan och fryser som en gris. eller inte just nu faktiskt, hehe. men det är ju bra tajming att bli sjuk på höstlovet, eller hur? jag som skulle leka med älskling imorgon, nu går ju inte det! DAMP!

det var nog allt. jag får fan krya på mig och jag saknar robin mest! ♥


tajtare än ett par stuprör


Min 15årsdag! :D

Idag fyller JAG 15! äntligen, haha :D nu är man då straff&byxmyndig och får cykla utan hjälm, kolla på läskiga filmer, köra moppe och göra massa annat coolt! omg, helt amazing.

iaf, den här dagen började med att jag hostade och var lite yr. men det sket jag fullständigt i, jag skulle till stan med lizette ju! lizettes mami skjutsade oss till gryttjom, sen tog vi bussen till uppsala :) vi shoppade massa prylar, jag köpte förfan en mobil! :D en snubbe frågade oss om vi ville vara med i tidningen och klart vi ville! titta i gratistidningen "uppsalatidningen" på fredag (yy) lizette bjöd mig på pizza på jalla jalla (en del av presenten) och det var mumsigt! sen tog vi bussen hem och pappa hämtade oss i gryttjom.

sen sov lizette hos mig och vi käkade tårta som var kvar :)

tack för en underbar födelsedag! <3



mogiisch & flåddisch juu


min nya nallebjörn


En rolig lördag med firande! :D

ey yo

vaknade upp bredvid underbaraste :) vi fixade iordning oss och hjälpte mamma att duka. vid klockan ett kom mormor & olle, lizette & allan, alice & anders och david :D haha såg riktigt kul ut när lizette kom in med femton stycken ballonger som hon hade blåst upp och knutit ihop xD av henne fick jag även två lotter plus att hon ska bjuda mig på mat & bio! :D alice & david hade tsm köpt en parfym till mig som luktar muums! :D av mormor fick jag en pall som man kan förvara saker i, av olle fick jag massa pengar och av mormor & jeppe (jeppe kunde tyvärr inte komma) fick jag bashögtalare! :D vi åt tårta och massa annat fika och det var mycket trevligt! :) synd bara att pappa jobbade. btw så vann jag tio spänn på ena lotten så imorgon ska jag köpa en ny, höhö (y)
sen så åt jag, mamma och robin hemgjord pizza :) efter det gick jag med robin till bussen. sen kom pappa hem så då öppnade jag presenterna från han & mamma :D av dom fick jag pengar, hörlurar till datorn, telia refill och så ska jag få en soffa (y)

just nu sitter jag med ett leende på läpparna och dunkar musik i dom nya högtalarna (yy) imorgon är min riktiga födelsedag och då ska jag till stan med lizette. det kommer bli naajs! :D

det här har varit en sketabra dag! tack så jättemycket för uppvaktning & presenter<3 bilder (y) :


tårtorna mamma bakade


davido tha man, alice & anders


jag, lizette & allan


robin&jag


15 ballonger från lizette


sorgligt

tja

fredag. var ledig från skolan idag pga gammelmormors begravning. jag, mamma & pappa åkte till sumpan på morgonen. fick premiäråka saaben och jag ska faktiskt inte klaga (y) begravningen var sjukt sorglig, många tårar föll där. men fin var den :) det var urna istället för kista och jag fick bära urnan till graven och t.o.m sätta ner den i jorden fast tsm med en annan. det kändes bra! sen vart det mackor med laxröra och grejer på och tårta i gröna stugan :) det var kul att träffa släktingar man inte sett på länge. jag fick pengar av gammelfarfar och av gun & torbjörn eftersom jag fyller på söndag :D sen var det bara att hoppa in i bilen och brumma hem igen!

på kvällen kom älskling och sov över :) han gav mig en björn borg-väska i present och den är ba föööör snygg :D puss på robin! <3


idag gissar jag på att det serverades pannkakor hemma hos familjen flood/pettersson!

tjuee

idag är det torsdag. det var ganska kul i skolan :) engelskaprovet gick galant! kändes det som iallafall, haha. jag tycker att jenny ska bli frisk nuuuu! efter skolan har jag inte gjort så mycket, provat kläder till gammelmormors begravning som är imorgon :/ det enda positiva är att mitt höstlov börjar nu! :D och veckan efter det är det prao, så kommer inte se skolan på länge (y) och killarna kommer man inte få se på aslänge eftersom dom har prao veckan efter oss :( haha det kommer iallafall bli skönt med tjejvecka då!

jag är verkligen helt utmattad! måste vara efter allt pluggande -.- skönt att jag slipper ekonomiprovet imorgon då ;) fast däremot missar jag musiken... aja!

 

  puss mogiisch


stå grå <3

tjeena

alla hatar mig & fanny bara för att vi sjunger en text som egentligen är en dikt av fröding. vi sjunger den med ljus röst men henke sa att man skulle prata den med mörk röst... aja skitsamma :D jag vet att ni också vill sjunga den så jag skriver den här i slutet! annars kan ni ju kolla i svenskahäftet om ni har henke, haha.

onsdag. i skolan var det matteprov, gick väl okej :) vi disikerade kolunga på biologin, jag & emma var fega och tittade på bara. eller nej förresten, vi var modiga som satt och tittade på hampus & marcus och vi behöver ju inte prata om vad dom gjorde med den x) efter skolan var jag med emma & josef i en timme eller nåt :) sen när robin & oskar hade slutat lekte jag med dom :D när oskar drog tittade jag & robin på sunes sommar (yy) madde lyssnade på julmusik i rummet intill så nu längtar jag till julen som fan! :o eller först fyller jag ju år, haha.

stå grå
stå grå
stå grå
stå grå
stå gråååååååå
så är gråbergs gråa sång
lååååååååååååång

puss mogiisch

lite allt möjligt dåe :]

godkväll

jag glömde att blogga igårkväll, sjukt! men bättre sent än aldrig som jag brukar säga, höhö.

igår kom peyman och hälsade på i skolan, åhh jag blev så sjukt glad! :D efter skolan träffade jag min sötnos lizette och vi var i tierp till fyra :)

idag är det tisdag och joeybooi fyller år! :D men om fem dagar blir vi lika gamla igen, suck on that one! ;) vi fick träffa regissören till i taket lyser stjärnorna i aulan, det var inte så skojj... jag & bea åkte hem till henne efter skolan och pluggade faktiskt engelska! trevligt hade vi det iallafall :)

inläggets bild får vara på födelsedagsbarnet



nej nu ska jag lära mig procenten ordentligt! puss mogiisch

skönt folk jao!

tjo!

igår for jag iväg till david och var med honom, lizette och alice :D det var najs kan jag lova! jag är hur stolt som helst över att jag lagade davids stol :] haha. vi gjorde iaf allt möjligt som att äta mycket, prata mycket och kolla film. och så var vi ju bara tvungna att dra kondomer över huvudet, lägger ut bilderna här x) man kan inte alltid vara mogen u know ;) sen sussade vi gott :D idag efter att jag kom hem har jag inte gjort så mycket, eller som ni ser har jag ju designat om bloggen :D headern är cp, men pallar inte fixa det atm... & jag skulle egentligen ha boxats idag men det blidde inget för emma är sjuk :(

vet ni? om en vecka fyller jag år! :D

och vet ni en annan sak? min pappa har köpt en saab... skandal? ja!



haha, älskar er! <3
puss mogiisch

robiiin <3

igår var det fredag, satan vad skönt! :D var ganska roligt i skolan, blev intervjuad till någon reklamfilm om högbergs :) robin åkte med mig hem efter skolan (y) vi hade fredagsmys med ansiktsmasker :D höhö

jag kom på en sak! jag glömde ju å skriva att jag & robin firade 1 månad i måndags! fy skäms på mig... aja, bättre sent än aldrig ^^



Jag älskar dig Robin! ♥

& så onsdag och torsdag ;)

tjolahopp!

igår snöade det igen, vad händer med världen? vi hade praktiskt hk-prov, det var skitkul! inte att det var prov, men vi fick laga vad vi ville :D bara det innehöll kycklingfilé, men efterrätten fick vara hur som helst (y) jag var med eve & jennifer, vi gjorde en supergod kycklinggryta med curry och andra kryddor & grönsaker och till efterrätt blev det smulpaj med blockchoklad :D höhö. efter skolan kom robin hem till mig, den pöjken var saknad han! vi slappade mest, han hjälpte mig att plugga spanska! (y) idag är det då torsdag! veckorna går grymt fort! hade spanskaprov idag, gick väl bra, kunde massa ord tack vare robin :] <3 alla vi nior gick till aulan på någon föreläsning om gymnasiet. vi hade basket på gympan, mycket kul! :) efter school lodade jag & efterlängtade lizette runt på tierp ;) <3 nejmen vi uträttade lite ärenden. sen tog vi bussen hem till mig och hade det roligt även om vi mest satt här ;D vi gjorde en ny header till min blogg som ni ser :D haha fast den blev ju helt fel när vi satte in den här, men palla ändra xD

nu blev det mycket nya inlägg på en gång här. men gå ner lite och läs om green day-konserten är ni snälla :D (a)

puss mogiisch


måndag & tisdag :]

tjaa

har som sagt varit lat, men nu skriver jag förfullt! bättre sent än aldrig ju :D

i måndags var jag trött, väldigt trött... kom hem från stockholm vid halv tre så det blev tre timmars sömn och sen iväg till skolan (y) jag åkte hem vid tolv, haha. sova middag gillas! :] pappa krockade med ett rådjur förra veckan och bilen behövdes visst skrotas... så nu har pappa nån hyrbil och sen blir det köpa ny! så kan det gå x) i tisdags snöade det! i oktober! usch säger jag bara :/ kallt och blött är inte min grej. kemiprov hade vi också, tror faktiskt det gick bra :D

det här fick bli ett tråkigt inlägg utan bilder, pussen! ♥

GREEN DAY-KONSERTEN!!!!!!!!!!!!!!! MÅSTE LÄSAS :D <3

hej!

den här dagen har utan tvekan varit en av dom roligaste i mitt liv! söndagen den 11 oktober. nu är det torsdag, har varit lite lat (a) men nu jävlar ska ni få läsa! :D

dagen började med att jag & alice gick upp halv sex. vi drack varm mjölk med honung kvällen innan och la oss vid nio, det var behövligt. på morgonen käkade vi frulle, borstade tänderna och fixade håret, sen åkte vi bil till tierp, upptåget till uppsala, uppsalapendeln till stockholm och tunnelbanan till globen! tillsammans med mamma & pappa :) dom drog vidare till själva stan så jag & alice tog plats i kön! den var redan ganska lång, vissa hade tältat en och t.o.m två nätter! vi satte oss där som två lodare och började sminka oss :) timmarna rullade på ganska snabbt, vi hann bli stammisar på donken, hehe! mycket paj, varm choklad och hamburgare (y) insläppet skulle vara kl sex. men kvart i fem började dom spela green day-låtar i högtalare ute (trevligt, tänker jag & alice) men alla jävla idioter i kön börjar springa för dom tror att konserten har börjat :s vakten får damp och skjuter upp insläppet till halv sju! jag & alice träffade under dan på tre brudar som alice kände lite grann :) dom köade med oss och vid sex kom mamma för att ta våra grejer. helt plötsligt börjar alla springa igen! insläppet var tydligen vid sex ändå :o alice och dom tre tjejerna sprang långt före mig och mamma försvann! så där står jag helt själv i kön, inklämd och panikslagen, alla tränger sig före mig! har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv... efter några telefonsamtal med mamma, pappa & alice hittar mamma mig och tar mina grejer. sen går jag in och till slut hittar jag alice och tjejerna! vilken jävla lättnad (y) dom står längst fram vid scenen, fan vad lycklig jag blev när jag såg det! :D förbandet prima donna börjar spela och dom är väl okej. bra uppvärmning ;) sen kommer green day in, GREEN DAY! hjärtat bultar och jag tänker; inte svimma nu isa, inte nu av alla gånger! som tur är klarar jag hela kvällen trots värme och människor som trycker en mot kravallstaketet! jag kan säga att det här var verkligen en dröm, en dröm som inte går att beskriva. åhhhh :D bra bilder och videoklipp fick man där framme (y) ta en titt på några av bilderna vettja ;)









<3


isa & alice är taggade till tusen

tjuee :D

sitter här med alice och lyssnar på green day. måste ju tagga förfan, det är helt sjukt men faktiskt sant att vi ska till globen imorgon och se självaste green day! green day liksom! inte vilka som helst, utan green day! nu ska jag sluta tjata, men jag försöker banka in det i huvudet eftersom jag inte kan fatta! :O hur som helst, dagen började med att jag faktiskt dammsög ;) sen kom david och hälsade på, mycket trevligt! alice sa att hon satt på bussen så jag & davido cyklade för att möta henne. men hon var inte i gryttjom :o så vi cyklade vidare till typ där jenny bor men där var hon inte heller! så vi cyklade tillbaka och då var hon i grissla typ xD hehe motion fick vi iaf (y) sen cyklade vi hem till mig och hade det treevlans ;D david drog nyss hem så nu äre bara jag & ketchup girl kvar ;) i nästa inlägg kommer ni få höra allt om konserten! åhhhh! :D

en fet kyss :D


fredag - det gillar vi! :D

yo gangstahs

så var ännu en vecka avklarad! skönt. hade biologiprov idag, skapligt svårt! får väl se hur det gick :/ annars har det varit en slapp dag med lång lunch och sen gick man till aulan och tittade på i taket lyser stjärnorna :) sen mötte jag robin :D vi gick till färgaffärn och gav besked om att jag ville praoa där dom där tre dagarna. sen gick vi hem till robin och tittade på sex drive, haha (y) sen gick vi till oskar och värmde oss medan vi väntade på jakob. sen gick vi fyra till station :) jag åkte hem och pojkarna fortsatte mot månkarbo. trevlig dag!



jag älskar dig robin! ♥

puss


snart äre jaaaaaag som e kuuung

hallå people :]

tog en paus från pluggandet och satte mig här, det kan behövas. idag var det marknad, jag & bea gick dit på lunchen och köpte brända mandlar (y) alexander höll i idrottslektionen och han hade bestämt beeptest och basket. först hatade alla honom för säg nån som gillar beeptest? men på nåt sätt var det ganska kul denna gång, haha :D inte för att man har nån bra kondition, men det är bara att träna u know, haha. och vet ni?! jag fick tillbaka fysikprovet och tro det elr ej... JAG hade VG på det! omg :D glad & chockad var orden! idag ringde dom från färgaffärn och jag får praoa där :D fast bara onsdag, torsdag och fredag. så dom andra dagarna kan jag väl va hos pappa eller nåt ;) ska till färgaffärn och säga hur jag gör nån dag :)

nej nu blir det tv, plugg, duscha, plugg! och sova får vi inte glömma förfan :D



pussar


hej hej hej jag är bara fjorton år

tjaa :D

idag var jag först i skolan, hade hk-prov som gick ganska bra tror jag :) efter school gjorde jag sällskap med fanny, sen gick jag och satte mig på konsum. sen kom grabbarna :) jag, robin & oskar gick till färgaffärn där jag frågade om praoplats, svaret blev "kanske", dom skulle ringa imorgon :P hoppas dom säger ja, vettefan vart jag ska praoa annars... iaf, sen gick vi hem till robin och hade det trevligt :) sen dissade oskar oss, haha närå. ja sen var det dags för mig att åka hem och nu ligger jag här i sängen och bloggar. är jävligt sugen på att designa om bloggen, men det får bli en annan dag när jag har tid & ork!

pussen

en tisdagskväll i oktober

yoo!

haha jag orkar inte skriva med stora bokstäver och grejer just nu, lat.se :P

har haft en gräjjt helg! jag & lizette åkte till tierp i lördags, lizette tog tåget vidare till allan och jag stannade i tierp med robin :) vi var i uppsala på bio och såg min stora feta grekiska semester - riktigt bra faktiskt :D sen sov jag hos robin och dagen efter satte jag mig på tåget till upplands väsby där mormor & olle mötte mig. jag & mormor tog en shoppingrunda, hittade ett par jeans och en tröja (y) sen på kvällen boxades jag med fanny :) emmorna var sjuka.




ha det bäääst :D puss

nu är de slut på veckan, de är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyys :)))

Tjuee alla bloggläsare!!

Fredag! Är det soft eller är det soft? :D Sitter här och tar det lugnt bara men ikväll kommer Lizette hem från Ullared så då tänker jag åka till henne och sova där :) Hon är fett saknad ska hon veta! <3

Tänkte lägga upp en bild på Joey & Joppe som var så grymma idag i likadana Pucko-tröjor & scarfar och Fisherman's friend-mössor ;) Men har ju ingen sladd till denna mobil så det får vi ta en annan gång!

Aja, ha en bääääst helg! Kyssar :D

" so let's do it like they do on the discovery channel! " ;D


tre dagar som jag tänker skriva om!

Tjatja ;))

Dags för lite uppdatering kan man tycka!

I tisdags efter skolan gick jag & Fanny och åt pizza :D Det gillas starkt asså! Sen gick vi runt på Tajjerp och när klockan närmade sig sex gick vi till MiLi's Beauty på tjejkväll :) Det var trevligt. Köpte tre ansiktsmasker (y) Sen traskade vi vidare hem till Fanny och var där en stund innan jag tog bussen hem :)

Isa&Fäny gillar PPP! hehehehe <3

Igår var det först skolan som gällde, istället för hemkunskap gick klassen till kommunhuset på medborgarservice :P hehe man fick iallafall varm choklad och äpple! (y) Efter skolan var jag med bästaste Robin :) Gick hem till honom och tittade på American Pie, det gillar vi! <3

Idag tog vi enskilda foton i skolan, blev hemsk.. men vad gör man :P Nu sitter jag här och lyssnar på Rolandz och chillar ba ;) Lite avundsjuk på att typ alla åker till Ullared idag!! Men Lizette ska iallafall köpa nån tröja till mig ;))

Nu har jag skrivit tillräckligt mycket, haha. Tänker avsluta med en bild på snyggaste kalendern i världshistorien som kom med posten igår! hihi :*


RSS 2.0