sida vid sida

Har haft en jättemysig helg och eftersom det är lov (sååå underbart) ska jag mysa imorgon också! Jag ska möta Cecilia i stan där vi kollar i lite affärer och köper hem godsaker och sen ska jag sova hos henne i Gimo. Hur bra som helst ju!

Men den här kvällen kommer spenderas framför Gossip Girl, säsong 2.
Inte så oväntat hehe...

jag vill även tacka

farmor för tusingen
Olle för tusingen
Siv för tvåhundringarna
Gun & Torbjörn för tvåhundringarna
och mormor för den belgiska chokladen, rosorna, trosorna, lakanset och kläderna jag kommer få när vi shoppar!


bilder från helgen






Armbandet har Beas mamma gjort till mig och bokmärket och burken är presenter från Bea!

stockholm

Nöjd med gårdagen! Fick ett par skor av min underbara mamma, dom är såå fina! Bilder kommer! Köpte lite andra småsaker också :) blev fika på Vete-Katten och bakad potatis någonstans på Odenplan, gotttttt. Helt plötsligt dök min gudmor Ulrika upp och gav mig en rosa resväska i födelsedagspresent! Blev så chockad! Den var jättefin iallafall.

Klockan är inte ens nio men jag ska ner och baka! Idag kommer mormor & Olle på födelsedagsfika och sen ska jag sova hos Bea för vi ska bl a lana Sims Medeltiden, heheeee!


Just det, detta fick jag av mamma & pappa på min födelsedag:
1 000 kr
Gratis sms för ett år
En bok
Gossip Girl säsong 2
Dassbok
Vantar
Prenumeration på SOLO
Röd mjölk (hihi)

Och så fick jag ju resväskan av Ulrika. Nöööjd! Får se vad jag får idag! Blir lite uppspelt när det gäller presenter hehe...



gg


one way or another

Är jättenöjd med min födelsedag! Många fina gratulationer och presenter. Cecilia hade med sig asgoda och fina muffins som hon hade bakat till mig + att hon bjöd mig på kaffe i cafeterian! Så gullig. Skriver sen vad jag fick för presenter ;)

Hade utvecklingssamtal idag, gick bra! Psykologiprov har jag också hunnit med, kändes bra det med :)

Vet ni vad jag har nu?
HÖSTLOV!
Helt sjukt vad skönt, behöver verkligen detta! Varför jag inte ska till skolan imorgon är för att jag ska på återbesök hos han som fixade till min atlaskota, blir en heldag i Stockholm för mig & mamma. Blir kuuul :)

Trevligt lov!

Tack för att du är du. Du visar nu att du är en äkta vän. Allt är så naturligt, även fast det inte har gått så lång tid. Du gör allt så mycket lättare för mig. Jag kommer må bra mycket snabbare eftersom du vill vara min vän. Detta är första gången jag litar på dom orden. Tack bästa du, vänner livet ut ♥

sista dan som 16-åring!

Sitter nyduschad i soffan, skönt! Samhällsprovet är äntligen avklarat, svårt att säga hur det gick. Har inte så mycket mer att säga om dagen.. tänker snart gå och lägga mig så det blir min födelsedag, är som en liten unge hihi...


bara en vecka kvar...

sen är det höstlov, skööönt!

Igår åkte jag, mamma, pappa, farmor & Owe hem till mormor & Olle.
Fikade och så :)

På kvällen blev jag upphämtad av Freddan & Jens, vi åkte in till Gävle och käkade mexikanskt. Trevligt!


Fjedd

Just nu sitter jag och pluggar samhäll, har gjort det i princip hela dan. Prov imorgon! Vi har typ aldrig prov (istället uppgifter, artiklar mm) så det känns lite ovant. Konstigt nog har vi tre prov nästan på en gång.

funderingar

Hur mycket jag än älskar min rosa mobil så börjar jag bli sugen på en touch, jävla iPad som har förstört mig haha.
Saknar Meijer, en av mina allra bästa vänner.
Avundsjuk på människor som verkar ta allting så chill, ska också försöka bli så.
Ska försöka läsa mer böcker, är så mysigt när jag väl gör det.
Undrar vad jag får för presenter på min födelsedag, hihi.
Köpte ett vanligt läppsyl igår, gud vad skönt det var.

varning på stan

Hej! Kom nyss hem. Åkte till skolan för att ha engelska och lite ljud, var tvungen att dra tidigare. Jag hade planerat exakt vilken stadsbuss jag skulle ta så jag skulle slippa stressa till tåget, ändå missade jag bussen! Dålig stil att komma tidigare!! Så fick ta nästa, var PRECIS så jag hann med tåget. Det åkte samma sekund som jag kastade mig ombord! Tuuuuuur. Erik satt redan på, när vi kom till Tierp gick vi in på Högbergs. Lite läskigt, träffade dock många kompisar :) satte oss vid ett bord med Hampus, Viktor & Alex och så intervjuade jag dom till vår skoltidning. Nöjd!

Snart kommer farmor och Owe hit och firar mig! :)


ni är så bra ♥

torsdag

Bloggar från paddan och då vet man aldrig hur det ser ut haha, men är såå trött. Efter en lång skoldag blev det cupidosallad med Danni och Cecilia, gott och trevligt. Åh, Lager 157 öppnade i Uppsala idag! Hann inte dit, får bli på lovet :) Uppskattar såå att jag har så fina människor runt mig! Mamma hade köpt en chokladask till mig! Och alla säger så fina saker!


jag är rädd

Jag trodde aldrig den här dan skulle komma. Inte än iallafall. Vi hade det så sjukt bra, sen gick allt utför. Tonåringar borde inte få ha seriösa förhållanden. Fast visst, vårat förhållande är det mest fantastiska som har hänt i mitt liv. Jag ångrar ingenting. Och om du säger att vi kan vara vänner så litar jag på det. Men jag har träffat dig i stort sett varje dag sen jag var 9 år, det är inte bara att släppa taget. Du var min bästa vän, vi blev kära. Jag vet att du behöver din frihet, och jag antar att jag måste ta hand om mig själv och utnyttja min frihet också. Men innerst inne hoppas jag att det blir vi igen någon gång i framtiden, för du är perfekt på alla sätt & vis, det finns inga fler av dig.

Jag kommer inte ihåg hur man lever utan dig.
Men jag måste försöka.

ville bara säga att...

jag har sjukt underbara vänner, älskar er! ♥

give it to me baby

Det är tisdagmorgon, men jag tänker stanna hemma. Skönt hihi... Nej men känner mig jättehängig plus att om jag inte stannar hemma fattar jag inte hur jag ska hinna plugga till allt haha.

Jättemysig helg hade jag! Hampus kom hit i söndags, jättemysigt♥
förutom det har jag redan skrivit vad jag har gjort ju :)


skolfotona

lat

Ligger i morgonrock och tittar på Gossip Girl. Hur skönt som helst! Blir en slapp lördag hemma, måste dock ta tag i lite plugg senare.


´



fredagsfika

Konstig men skön skoldag. Engelskan var inställd så jag fick sovmorgon, men hann bara ha ljud i ca 20 min för sen kom Clas och hämtade oss för vi skulle ha någon extra samhällsgrej. God lunch, något kött och beasås. Älskar att vi får lyxmat varje fredag, hihi...


Blev en eftermiddagsfika med Emma, vi har alltid så mycket att prata om ♥
Jocke gjorde sällskap med oss sedan!

TV-mys med mamma & pappa på kvällen :)

just det...

min underbara vän Cecilia pysslade ihop en present till mig ♥


och inuti stod det fina ord!

dallersylt

Torsdag
Fick reda på att jag kan få ett högt betyg i psykologi, kändes bra. Jag älskar att det serveras pannkakor varje torsdag, men sylten är dallrig och smakar fejk. Funderar starkt på att ta med egen sylt. Fick hemgjord pizza sen, underbart. Plus att mamma & mormor hade köpt munkar, havrebollar och remmar från marknaden, åhh. Tog med godsakerna hem till Hampus och myste till Supernatural :)


gg



skön skoldag
kaffe + plugg
bonde söker fru

hoppas ni inte har gett upp min blogg

för jag är tillbaka! Ibland glider man inte på en räkmacka, ibland uppstår problem, ibland måste man lämna blogg facebook mm för att fokusera på viktiga saker.

Jag tror att allt ordnar sig, det måste helt enkelt.

Men har faktiskt saknat bloggen! Så vad har jag annars gjort? Gått i skolan, pluggat, myst jättemycket med mitt hjärtegull, träffat lite vänner, sett sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar (snyft), haft intervju, vi har fått hem ny soffa och köksgrupp, träffat mormor & olleee, firat kanelbullens dag och övningskört.

Idag tänker jag inte plugga alls, jag ska bara mysa ner mig i soffan med mamma! Fika och se på TV hela kvällen ♥

PS. Fyller år om två veckor!

en veckas bloggpaus

Jag skriver igen om ca en vecka. Så ni vet :)

RSS 2.0