Grattis bloggen! ♥

1 helt år gammal !



Eclipse

Hade en kanondag med Lizette igår! Vi gick runt i Uppsala, jag köpte ljusblåa tights & ett knallrosa hänglås till skolan :D Lizette kollade på mobil :) sen åt vi sallad och efter det gick vi på bio och såg Eclipse, så sjuuuukt bra! Lätt bästa Twilight-filmen hittills! :)

Lizette följde med mig hem en snabbis, Allan kom oxå sen :) dom drog hem och jag drog till Hampus! Vi hade det supermysigt, kollade på 1408 som faktiskt var skitbra & inte så överdrivet läskig, samt Dum & dummare ;)



Jag kom hem från älskling för ett par timmar sen, ska snart sätta igång med packningen. Tänk att jag åker till Grekland i övermorgon, ska bli extra härligt eftersom det har blivit dåligt väder här i Sverige x)

Skulle egentligen på Tannaz fest ikväll men måste som sagt vara hemma och packa & förbereda :/
Hon fyller 17år idag, stort grattis! :D ♥


Jag + Nathalie = promenader i regnet

Hallåååå! :)

Idag är det torsdag. Jag var så onyttig hos David så det är sjukt, värre än vanligt till&med och då är det illa! Därför ska jag vara supernyttig dom här fyra dagarna jag är hemma, för i Grekland kommer man väl inte heller vara nyttig, haha. Idag har jag faktiskt hållt det förutom att jag har ätit sylt x) jag har faktiskt gått flera km och strax ska jag göra lite magövningar :)

Hur som helst, sötaste Nathalie var hemma hos mig idag! :D jag designade hennes blogg och så kollade vi på School of Rock :D jätterolig dag! ♥

Jag & pappa är så sjukt lika, vi tänker aldrig efter.
Dagens tabbar
Min tabbe: Jag följde med Nathalie till bussen och vi pratar och jag tänker inte alls så vi ställer oss på fel sida av vägen så att bussen åker förbi! Fick vänta mer än en timme på nästa buss, braaa Isa! Fick iallafall en längre pratstund med Nathalie, hihi (a)
Pappas tabbe: Han lämnade in min väska hos skomakaren igår och bad honom att få den klar tills idag eftersom pappa får semester nu och inte kommer vara i Gränby. Skomakaren sa att han skulle skynda sig, men tror ni inte pappa glömmer att hämta den idag? Pinsamt ;)


Trött Lizette på IKEA


Dagarna i Yvre + fest

Supermysiga dagar med mina sötnosar! :)

Fredag: Flyttade in, blev en lugn kväll. Kollade på Upp, superbra ju! =D

Lördag:
Vi åkte och handlade i Tierp. Jag stannade kvar för att gå till Fanny och fixa mig. Sen gick vi vidare till Jocke och hade en superrolig kväll, lyckad fest!

Söndag: Vaknade upp hos Jocke. Åkte hem (till David) där Jonna & Allan var också :) vi bakade kakor och spelade kort. Gjorde även en supergod middag bestående av lövbiff, egen klyftpotatis, bea & vitlökssmör! Kollade på Jiddra inte med Zohan, rolig! ;)

Måndag:
Chilldag med kortspel mm. Anders kom på kvällen, då blev det en tripp till Tierp och tillbaka ;)

Tisdag: Alice flyttade hem :( vi andra tog med oss Jonna och åkte till Uppsala på kvällen där vi träffade Jesper & Jocke :D var hemma hos Jesper och spelade en demoversion av Green Day rock band, jag vill haaaaaaaaa! ♥

Onsdag: Jag, Lizette & David åkte till Uppsala. Jag köpte underkläder, kjol, kavaj och parfym :) vi drog till Boländerna och hade skitkul på Elgiganten, IKEA och lite andra ställen ;) men plötsligt slutade mitt kort fungera trots att jag hade pengar på det, inte kul! =(

Nu är jag hemma igen! ♥












kinesen :D








så söta ♥








resten av partybilderna finns på facebook!

Hejdå Raklösen, hej Yvre!

Idag flyttar jag, Lizette & Alice till David! Eller till Nybygget rättare sagt, vi kommer bo i det huset precis som förra året :D
5 nätter blir det :) eller 4 för mig eftersom jag sover hos Jocke imorgon!

Vi kommer ha superskojigt! Det blir som en liten semester så jag kommer inte blogga förrän jag kommer hem på onsdag! Ha det braaa ♥


oj, dom där skorna hade jag glömt bort!
tandem är trasig för tillfället så vi kan inte ta den i år :(
menmen, denna bild är från förra året vi flyttade till davido!

En dag på stan med Linda

Världens underbaraste GICK hem till mig inatt!! ♥

Idag åkte jag till Uppsala och fikade med Linda :D
Förutom det så gick vi runt på stan, mycket snack blev det!

Supertrevligt! Nu sitter jag här och har alldeles nyss skrivit klart packningslistan, känns dock alltid som att man har glömt något! Jag flyttar ju till David imorgon, precis som förra året! :D


sötlinda!

Sommarkväll

Igår drog jag en pizza på Brorsans med Madde, Hampus & Dennis. Sen mötte vi Josef & Meijer :) dom tre jag var med från början drog och byttes ganska snabbt ut mot Joey, Freddan & Sara! Vi gungade och hade det mysigt. Mina bussar gick konstiga tider så jag följde med brudarna hem till Freddan :) vi hade det supermysigt!

Drog hem på eftermiddan idag och gjorde mig iordning, sen blev jag upphämtad i en bil med Lizette, David & Jesper :) Davids brorsa skulle skjutsa oss till Tierp men vi märkte att vi inte skulle hinna med det tåget, så snabbt som satan skjutsade han oss till Mehedeby där vi PRECIS hann med tåget! Haha så jävla bra! Åkte till Gävle och åt mat, shoppade lite, satt och pratade och kollade lite på Andreas Johnsson =D

Mycket trevliga dagar!
Nu sitter jag här själv, men Hampus kanske tar sig hit på något galet sätt, vem vet?! :)



Oseriöst lan

Och vet ni, på kvällen.. på måndagen alltså.. då drog jag in till Tierp där Hampus & Madde mötte mig :) vi handlade lite smått & gott på Konsum och drog sedan hem till Dennis. Där var även Meijer, Alex & Mackan. Jag & Madde hade faktiskt med våra datorer, men vi satt och sorterade bilder, äntligen fick jag det gjort, haha! Och så rakade vi av Meijers hår! Eller det var faktiskt killarna som skötte om det ;) blev väldigt bra, dock ovant att se honom så, höhö. Hmm vad gjorde vi mer.. just det! Josef var som vanligt lite random och kom helt plötsligt ;D eftersom det inte blev ett så seriöst lan (killarna sa att det var onödigt att ens ta med sig datorer, haha) så sov vi faktiskt några timmar! ;)








Ubblixbo

I måndags cyklade jag, Lizette & Alice till Ubblixbo! :)

Badade, solade och pratade i mängder. Underbart! Vi spammade David som satan med sms, han blev jättearg för han jobbade, hahaha (a)

Tandem krånglar igen, daaaamp! Aja, det fixar vi.





Åhåhåh, jag är 15 åååå-ååå-åå-ååår

Låg i soffan jättelänge på dan och kollade på massa avsnitt av Paris Hilton's My New BFF, hehe ;)
Sedan har jag faktiskt städat lite! Dammsugningen tar jag dock någon annan dag, huehue.
Och så har jag varit hos mormor och badat :)
På kvällen hämtade jag min cykel hos Lizette så då fick jag en pratstund med henne =D

Sluta säg att jag är brun för att jag är italienare! Här har ni bevis på att dom inte alls har lätt för att bli bruna.


You can stand under my umbrella

Blev lite ändrade planer. Alice var här & umgicks med mig bara :) men trevligt det ju! ♥
Ska gå och lägga mig nu, dock tomt utan älskling bredvid mig :(

Det är ganska så rejält surt att jag inte kan följa med till Järvsö i augusti! Smygtitta på The Baseballs & mysa låter wonderful + att jag saknar mina brudar ju! Aja, får våldgästa Eve någon annan gång ;)

Natti ♥


Myyyyys

I torsdags åkte jag till Uppsala med Hampus, Meijer & Madde :)
Köpte lite saker & åt på max.

Madde följde med mig hem och lite senare kom Hampus & Dennis =D
Mycket trevligt & sen sov älskling kvar!


Igår fick jag hem min nya mobil :D eller nya & nya, den är äldre än min förra xD men den här är fin + ska förhoppningsvis inte dampa! Och så gick jag & älskling och hälsade på mormor & Olle :) sen kokade vi jättemycket spaghetti, vi var jätteduktiga! Och sen blev det mys framför Harry Potter & Fenixorden ;) DP har fått oss till HP-nördar igen, haha awesome! Hampus sov över en natt till och han åkte hem för några timmar sen.

Snart kommer Alice och sen blir det grillning med några, sweeeeeet!

Missförstånd är lätt hänt

Alice: Det smakar typ som råttägg.
Isa & Lizette: Har du ätit råttägg????????
Alice: Ja jag brukar ju äta det efter jag har tränat.
Isa: Jaha, RÅTT ÄGG!
David: Men åhh, råttor får inte ens ägg!!!!!!


Fira Alice

Igår var en underbar dag! Var meningen att vi i gänget skulle på picknick men blev istället bad på Rullsand! =D

Åhh vilka minnen det var att gå igenom campingen :')
Toppenväder så vi badade & stekte hela dan! Jag somnade på stranden vilket var jävligt skönt med tanke på att jag & Lizette hade sovit ca fyra timmar.

När jag är med dessa människor är det helt sjukt hur mycket jag skrattar, har ju fan träningsvärk nu! Eller okej, värken är av att vi bar varann på axlarna i vattnet hela tiden, hehe. Lizettes rosa Rusta-badboll flöt iväg :/ jag har nog aldrig sett något så roligt som när David skulle försöka hämta den. För varje simtag flöt den längre bort och där simmade David med sina simglasögon xD till slut gav han upp, men men, hehe!

Allan skjutsade oss till station sen, snäll pöjk!

Väl hemma hos mig åt vi kycklingsallad, spelade kubb och firade Alice födelsedag, här kan jag oxå använda "bättre sent än aldrig" hehe ;) vi åt jordgubbar & vindruvor doppade i choklad med vaniljglass till, åt tills jag inte kunde gå, satans gott! Gav Alice våran present, kiss&bajs, som hon så gärna ville ha! Hihi. Efter det kom Anders och vi tog ett kvällsdopp i Ullfors alla fem. David drog hem eftersom han skulle jobba sen, vi andra åkte hem till mig och spelade spel. Resten drog hem någon gång efter tolv. Trevligt var det! =D










Ön

Dålig uppdatering men är det sommar har man sin fulla rätt att använda uttrycket bättre sent än aldrig! ;)

I tisdags åkte jag & Lizette till Tierp och käkade glass & handlade. När vi kom hem tog vi oss ett dopp i Ullfors, så jävla skönt det har blivit där!

Jag åkte hem och åt tacos & packade, sen vidare till Lizette :)

På kvällskvisten åkte vi till Ön. Så sjukt kul det var! Svenne Rubins, Arvingarna och Date spelade. Träffade massa roligt folk, både gammalt & nytt =D
Kan ju säga att världen är läskigt liten ibland!
Sov hos Lizette efter det.


Ding dong

Ligger på en madrass i köket! Ska sova här i natt, haha. Mycket svalare än i mitt rum! Plus att här har man nära till mat, huehue ;D

Skön dag! Den underbara värmen håller i sig, kan inte minnas senast det var en sån här fin sommar!
Jag & Lizette tog oss ett dopp i Ullfors, riktigt skönt i vattnet faktiskt! Låg & stekte en stund, sen åkte vi hem till oss själva.

Jag har suttit ute & pressat och även kollat på Kenny Begins, asbra ju! Började kolla på Hata Göteborg men aldrig i livet att jag ser klart den, orkar inte ens ge den en chans, haha.

Sov gott ♥

Rolig helg!

Lördagen bestod först av att gå runt i Tierp med Hampus & Madde ;) kollade om Meijer var hemma men det var han inte, nu är han det iallafall, höhö. Mötte DP sen :D jag följde med Madde hem och åt, sen åkte vi fyra hem till Hampus :) spelade pingis, biljard, wii och kollade på Brüno x) jag & DP sov över hos älskling :) var svalt & skönt att sova i källaren!

På söndagen lämnade jag grabbarna vid ett. Tog tåget till Nathalie och var med henne & Tannaz! Trevligt som vanligt :D vi låg & stekte, åt pizza och kollade på Hipp hipp hora ;) jag drog hem på kvällen samtidigt som Nathalie åkte till Marcus.



My heart is set on you


Utmaning

Jag blev utmanad av Madde.

Såhär går det till: Dom som blir utmanade ska skriva 6 sanningar om sig själv på sin blogg. Och du ska också skriva in reglerna i spelet.

När man genomfört utmaningen ska man välja 6 nya bloggare och göra en lista av deras namn. Efter att det är gjort ska man skriva en kommentar åt dom för att låta dom veta att dom är utmanade och ska läsa ens egen blogg för mer information.


Här är 6 saker ni inte visste om mig (eller vissa kanske vet, heuheu)


  • Detta förhållande är det bästa jag har haft pga det är min vän sen 7 år tillbaka.
  • Jag beställde en mobil för några minuter sen som är äldre än min nuvarande. Weird, huh?
  • Jag skulle kunna offra vad som helst för mina närmaste.
  • Jag älskar att lära känna nytt folk, vill dock aldrig förlora några.
  • Jag skulle aldrig kunna klaga på värmen.
  • Jag kan ha skitkul med mina föräldrar.

Jag utmanar

http://daavido.blogg.se/
http://floddisch.blogg.se/
http://alicewallin.blogg.se/
http://jannyh.blogg.se/
http://llndas.blogg.se/
http://emmateresia.blogg.se/

Kryssning

Åhhhhhhhhh!

Ni anar inte hur kul jag & Lizette har haft!!!
Går inte att berätta, det är för mycket! Vi var iallafall på kryssning (Birka) över natten med Lizettes mamma & hennes kompis :)




















Söderfors

Det blev skitstört, skrev ett inlägg som hette Söderfors men det försvann :S får väl göra det igen då xD

Har haft en toppendag med Freddan! :D
Vi badade på söderforsbadet, Julia var med en stund :)

Sen gick jag & Freddan hem till falkarna och chillade, åt sallad och så ;D




Isa & Linda undrar

Vi - två blivande journalister - undrar om det heter smorde eller smörjde?
Duktiga vi är! ;)

Kommentarer önskas och uppskattas!


Sms mellan far & dotter

Pappa: Hej, jag är hemma :)
Jag: Vad skönt, men varför ska jag veta det? :P
Pappa: Jag trodde du var hemma och eftersom det är fotboll hade jag inte tid att att gå upp och säga hej :D

Herre min skapare :)

Beaa

Tjaa!

Har haft en jättetrevlig dag med Bea idag! Var tyvärr inget fint väder så det fick bli en mysdag hos henne med singstar, filmtittande mm :)

Har messat massor med Linda som jag lärde känna när vi grillade i Uppsala och vi kom fram till att båda vill bli journalister och båda hade samma förstahandsval men ingen av oss kom in! Hade varit askul att gå i samma klass ju. Men skitkul att ha hittat någon med samma intresse =D

Jag saknar min älskling som är förkyld igen stackarn! :(
Sleep tight ♥

Cyklaaa & badaaa!

Kl 9 åkte jag & Lizette iväg på tandemcykeln till Tierp. Köpte sallad och jordgubbar och fortsatte cykelturen till bergstäkten. Vi var helt själva ett tag och det var vamt i vattnet! Låg och stekte resten av dagen och badade några gånger till, underbart! På hemvägen köpte vi kakor för det kändes konstigt att inte äta något onyttigt :S

Satt vid Ullforsbadet en stund men sen åkte vi hem till oss själva för vi var så himla trötta. Jag är helt spaghetti i kroppen om man säger så, haha.
Superrolig dag! :D ♥








Du var het som en braskamin och jag var som en duracellkanin

Vaknade upp hos Sara imorse :) åkte hem ganska tidigt. Inte direkt superpigg idag så jag har legat ute och stekt typ hela dan, har äntligen kommit igång med Harry Potter & dödsrelikerna! Fick frågan om jag ville vara med på en filmkväll men kände ingen ork. Seg + att jag ska upp tidigt imorgon!

Festen igår var verkligen awesome! Har redan sagt det men, hehe. Blev grillning, några dopp i poolen mm. I princip en klassfest, men inte riktigt, haha :)

Nu ska jag duscha, packa & chilla, höhö!
Pussssss ♥

Sara Ljung's place

Skitkul! Verkligen skitkul! :D
Tack till Sara och resten av folket!
Älskar er något enormt! ♥
Fler bilder på fb, gå in på min profil :)






Idag kan inget få mig sur, fiolen har jag stämt i dur, himlen är så vackert blå, sommarn kom till sist ändå!

Hej igen!

Jag är superduperglad! Det är jättevarmt ute och det kommer göra kvällen ännu bättre! Och snart kommer Fanny hit! Och jag är såå glad för allting! Allmänt lycklig! Låt det fortsätta vara så tack, uppskattar verkligen allt :D ♥


nej nu blire frulle, har endast druckit kaffe idag ;(
seeee ya !

Toppenkväll i Uppsala!

Tjenixen!

Igår var det fullt upp kan man säga! Var hos tandläkarn där det gick jättebra! :D sen åt jag & pappa korv & glass och handlade efter det. Vi pantade massa burkar & flaskor, det blev 54 spänn! Därför förstår ni nog att jag blev arg när pappa tryckte på den dära skänka-bort-pengar-knappen! Det är väl generöst men det var mycket pengar vafan :S då påstod pappa att han fick tur i livet när han tryckte där, förra gången fick han nämligen sitt nuvarande jobb, så jag accepterade hans åtgärd till slut, haha.

Pappa åkte hem och jag satte mig på tåget till Uppsala :)

Mötte Nathalie och lite senare Tannaz och massa folk, många av dom som var med när vi grillade i stadsparken förr :) vi grillade på en killes gård och lite senare gick vi till stadsparken och pratade & hade jättemysigt!!

Trevlig dag och verkligen superrolig kväll med trevliga människor! =D


jag vill vara lika brun som nathalie :( ♥




jag & nathalie = grillmästarna










tannaz :D ♥






jag kände lycka när jag cyklade hem...


... för det var en underbar sommarkväll...


... och sommaren är fan det bästa som finns, men det skulle inte vara samma sak utan alla underbara människor jag känner ♥

1 juli

Bara inte sommarlovet går för fort!

Eftersom jag ska till tandläkarn imorgon så var jag nyss duktig, jag borstade inte bara tänderna som vanligt utan jag gjorde det jättenoga + använde tandtråd + sköljde med "absolut flux"!! Det heter nog bara "flux", David säger jämt massa strunt ;) usch jag har inte varit hos tandläkarn på flera år typ vilket såklart är skönt men ska bli lite läskigt, haha! När jag var liten hade jag jättedåliga tänder så jag har väl lagat över 10 hål, hoppas jag klarar mig nu :]

Meijer påstår att Hemköp visst har center i deras lösgodis men det tror jag inte på! :S
Har ni sett det??



"Alla måste få bensin"
En av dom bästa låtarna på Björn Rosenströms nya!!

Bästa stycket, haha:
"Running out of petrol on the highway, call it E20
in höjd med Alingsås, they where heading for Västerås
men had ett ofrivilligt stop,
slowly starting to loosing all sitt hopp
about reaching sommarstugan"

Nu har det blivit 2 juli för ett ganska så bra tag sen så det blir nog en film och somna i bäddsoffan för min del! ;)

Sweet dreams ♥

Mjukglass

Usch, igår åskade det! Blev som tur var fint väder senare så jag & Lizette tog tandem (våran älskling är lagad nu!) till bussen och åkte till Tierp där vi åt mjukglass och handlade lite :)

Vi kröp ner i min bäddsoffa på kvällen och somnade till A cinderella story :]

Idag åkte Lizette hem ganska tidigt och nu sitter jag här och äter godis, mumsigt värre. Fick nyss ett sms från Folktandvården, jag ska dit imorgon, haha tja!

Får se vad som händer idag, ska nog träffa älskling en snabbis :) ♥


RSS 2.0