.


vinterland med bea



hej mobilkamera

bra idé

Istället för att plugga hemma åkte jag till Freddan för att plugga tillsammans med henne, mycket bättre. Så nu ligger vi på hennes säng, kollar på Sex and the City och dricker vin. Vet att jag har sagt tusen gånger att jag ska börja på psykologiuppsatsen haha, men nu skaaa jag det!

Hade trevligt igår också! Var på bio och åt kina med Nathalie, Max & Mattias :)


helg!

Efter en kort skoldag har jag & Cecilia haft det såå mysigt på stan! Fikat på Storken och gått i affärer. Nu ska jag vidare hem till Bea för mera mys!

Trevlig helg!


vilken onsdag

Skolan och sen simning. Plötsligt hamnade jag på Storken med Jocke, sen på möte för jag ska hjälpa till att skriva/intervjua i ett projekt och till slut hamburgare med Jocke & Emma. Fick med mig en skjorta hem också!

Så det blev en trevlig dag! Dessutom är dom tre första lektionerna inställda imorgon, snacka om tur! Så börjar kl 1, skööönt<3


resultat

Har ingen före-bild men det var väldigt mycket längre och hur slitet som helst, såg ut som sopkvastar typ haha.

klipp klipp

Har haft en väldigt trevlig dag. Åkte hem till Jens efter skolan för att Freddan skulle klippa mig. Vi åt även middag och fikade, treeevligt! Plus att jag blev supernöjd med håret, allt slitet är borta! Mitt hår är så mjukt<3

Och eftersom sååå mycket var slitet är det ganska kort, men bild kommer inte förrän imorgon hihi. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Sex and the City, natti :)


oh yes

Psykologin är inställd, åh vad skönt! Så tänkte gå och simma och sen åka hem och plugga litteraturhistoria.

Ha en fortsatt bra dag! :)


god morgon god moooorgon...


pizza

Har varit sugen på pizza hur länge som helst och igår fick jag äntligen äta det<3 var på Brorsans med Madde & Nathalie, gick sen hem till Madde och kollade på Snygg, sexig & singel och pratade mm :)

Idag måste jag verkligen skriva klart både artikel & porträtt...
Men först lite frulle!


movie time

Mormor är så gullig. Ringde mig idag och sa "du får inte hålla på och blogga på lektionerna och du har väl börjat med psykologiuppsatsen?", snacka om trogen bloggläsare<3 hon tyckte det var dags att jag skulle skriva ett nytt inlägg också så nu gör jag det!

Hade så kul igår! Jag & Freddan var hemma hos Hampus och spelade tv-spel och hade Segemyhr-maraton! Vi kollade även på Rec, jag som inte klarar av skräckfilmer! Men den var ganska bra faktiskt och inte så farlig som jag trodde. Blev ju livrädd när Hampus sa att han & dom andra killarna tyckte den var skitläskig haha.


Klistrade ihop gamla charmiga bilder, hihi. Ska strax in till köpingen och träffa folk, puss!

morgonkaffe

Har en kort rast, dricker kaffe och försöker vakna till. Känner att det har blivit många slarviga inlägg från iPaden, men blir roligare inlägg efter helgen!

Ikväll ska jag träffa två underbara människor, längtar!


time is running out

Måste sluta blogga på lektionerna... Usch, är så omotiverad när det gäller skolan. Men är antagligen för att det nyss var jullov, det ordnar sig alltid :)

Tänk vad underbart att ha en sån här fin kaffemaskin! Gott också, drack ur liknande maskin när jag var hos David.


skönt

Sitter och tittar på när mina klasskamrater svettas, har ont i halsen. Slutar ganska tidigt idag så ska hem och börja på psykologiuppsatsen, känns som att jag måste få MVG på den om jag ska få det som betyg i kursen som slutar nästnästa vecka... Usch, pressen asså!

Pussss


minne för livet

Plågar mig själv men njuter samtidigt. Jag sitter och sorterar bilder och så kom bilderna från nians bal upp. Jag gråter när jag tittar på dom, samtidigt som det är så underbart. Åren vi gick tillsammans var verkligen det bästa någonsin, tror ingen kan förstå. Det hände verkligen något sjukt kul & galet vaaaarje dag. Så det är klart att balen var sorglig, men balen var egentligen ingen avslutning. Det var början på något nytt. En riktig vänskap, vi träffas nu på fritiden istället för i skolan. Det är ju helt underbart! Och det är fantastiskt hur människor som matchar varandra så bra kan hamna i samma klass. Ödet! Så istället för att gråta ska jag nu skratta & le!





letters to juliet


Så mysig film<3

evsing

Evelina Kylin Blom
Jag hatar att du bor i Järvsö och inte kan göra spontana saker med oss
Du borde dö
Fast nej gör inte det, love u 2 much<3
Ska kidnappa dig
Puss


Jag kan också lägga upp smickrande bilder, stolt?! :D
PS. Asskön & väldoftande chokladansiktsmask som jag fick av Lizette i julklapp!

very nis











vi behöver varandra, jag har frågor, du har svar

Vilken underbar helg! Hela veckan har faktiskt varit underbar!

I fredags var vi några som firade Lizette, jättetrevligt + mycket god tårta & drinkar! Igår åkte jag till stan med Nathalie som äntligen är hemma från Kanarieöarna! Vi åt kinamat och shoppade lite. Askul! På kvällen drog jag vidare till Emma där även Freddan var. Fick tårta som var över efter Emmas mammas 40-årskalas. Vi spenderade kvällen framför Sex and the City med ett glas vin i handen, då mår man bra kan jag säga! Tog tyvärr inga bilder men vi hade det som sagt asbra.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske borde göra lite läxor, ska läsa om konsten att börja en artikel och även skriva en historia om hur jag skulle vara om jag levde på medeltiden.

Enjoy some pictures!

uppsala



fab

Fredag den 13e idag, tycker alltid det är lite obehagligt. Men har hittills haft en riktigt bra dag! Haft underbara människor omkring mig, fick sluta halv elva och fick skjuts både till skolan och hem av pappa! Dock har det hänt en otursgrej, får hoppas att det var det enda för idag! Jag gick till Gränby centrum från skolan för att hälsa på pappa och gå i lite affärer. Helt plötsligt kommer värsta snöstormen och när jag kommer in i centrumet är jag helt stel av kylan, röd i ansiktet och mascara överallt! Uscha. Men ikväll kommer jag ha jättetrevligt! :)

Annars då? Skolan började i onsdags, helt ok men har varit helt död varje morgon. Umgåtts med Emma & Jocke och med Hampus. Astrevligt! Pappa har varit i Åmål hos farmor men kom hem igår, skönt! Att han kom hem alltså, haha.


sista dan

Även om jag har vänt tillbaka dygnet hyfsat förstår jag inte hur jag ska kunna gå upp halv sex imorgon...

Mormor sov här inatt, fick henne att kolla på Sex and the City med mig hihi. Idag har jag bestämt mig för att göra fotoläxan där man ska knäppa kort en gång i timmen, ganska kul men svårt att komma ihåg. Blir en fika med ett par finisar idag, ser fram emot det!


som det ska vara

Åh, jag hade så sjukt kul igårkväll/inatt <3
Umgicks med underbara människor! Sov dock bara 1½ timme, frågan är hur jag ens kan vara vaken nu haha. Men lika bra att försöka vända tillbaka dygnet. Hatar mig själv lite för att jag inte tog några bilder, men ibland måste man få njuta av verkligheten!

Lite tårta har jag fått i mig också, mormor & Olle kom över för att fira pappa i efterskott :)
Puss

bra

Nu gillar ju inte jag vintern överhuvudtaget tyvärr (tur att jul & nyår finns!) men idag måste jag erkänna är en fin vinterdag! Lagom mycket snö, det går att cykla men är ändå vitt och fint. Inte så kallt heller!

Är på allmänt bra humör. Var hos Hampus igår och kollade på film och spelade spel och pratade massooor, så trevligt så! Fick en jättefin Pacman-mugg i julklapp av honom :)

Idag fick jag ett par timmars besök av Erik, satt vid datorn och hade allmänt trevligt :) & ikväll träffar jag några brudar, blir garanterat askul!


På tal om Pacman-muggen har jag ju inte skrivit vad jag har fått i julklapp av mina andra homies hehe. Av Bea fick jag Letters to Juliet som är en jättegullig film plus en jättefin hårklämma och polkagrisar. Av Lizette fick jag en jättefin necessär med smink och choklad i och av Nathalie en rolig korkskruv och smink :) så nöjd så!

jensen ackles






satc

Oh yes, med min nya TV och allt har jag ännu en gång börjat se Sex and the City från början. Galet bra är det ju! Vad har jag gjort annars då, jo i tisdags åkte jag hem till Lizette och åt middag och spelade spel med henne, Alice & David. Mycket trevligt! Igår blev det en Konsum-fika med Madde, fick sällskap av Jocke en stund också som egentligen kom in för att köpa cola haha. Mysigt iallafall!

Idag fyller min käre far år, grattis ♥


your sex is on fire

Jag orkar inte lägga ut bilder från 2011 som vissa är så duktiga och gör. Men lite plus och minus kan jag väl palla ihop :)

+ Gjort mysiga saker med familj & vänner
+ Hittat massa bra TV-serier
+ Hampus bodde hos mig över en månad
+ Fick MVG i journalistik
+ Massa asroliga fester, helst på sommaren (t ex skräckmaskerad i augusti hihi)
+ Järvsö med brudarna
+ Rom
+ Såg att jag har samma mått som Marilyn Monroe
+ Praktik på UNT
+ Lyxigt julbord

- Min katt dog
- Jag och min älskade Hampus gjorde slut

Som ni ser har det varit ett helt fantastiskt år, tyvärr så tog dom där två minusen väldigt väldigt hårt på mig. Men jag har insett hur SJUKT BRA VÄNNER JAG HAR! Både att jag & Hampus fortsätter som bästa vänner plus alla underbara som har stöttat! Det är helt otroligt vad jag älskar er och min familj! På grund av er blir 2012 ETT ASBRA ÅR ♥

mysmys


Den här godingen är nu min, underbart!
Blev en snabb sväng till stan igår och sen följde Nathalie med mig hem på myskväll, mycket trevligt! :)

så här ligger det till

Jag vet att bloggen har varit skittråkig på sistone. Inga mysiga julbilder, inga festbilder från nyår. Men om ni har läst min blogg så vet ni varför. Först hade jag feber och var förkyld och sen fick jag bihålsinflammation. Äter 6 tabletter antibiotika om dan i 10 dagar så det lär ju ta rejält! Lika bra.

Anyway
så börjar jag känna mig bättre!! Äntligen. Tycker faktiskt lite synd om mig själv med tanke på att jag har legat i soffan från 20 dec - 1 jan och inte träffat något folk nästan. Men resten av lovet ska bli kul!! :) med bilder också haha.


Gott nytt år iallafall!

RSS 2.0