merry x-mas

Förkylningen utvecklades till en inte så mysig bihålsinflammation så får ligga här i soffan några dar till, känns som att jag redan har varit sjuk i en evighet......

Tur att jag hade en supermysig julafton trots allt ♥
Juldagen aka mammas födelsedag var också trevlig, mormor & Olle kom över på jullunch och fika :)

Det har skickats hit pengar från farmor, gammelfarfar samt Gun & Torbjörn &
från mina kära föräldrar fick jag Gossip Girl säsong 3, lite andra filmer, pengar, pengar på mobilen, smink, peeling, jättegulligt collage, kläder mm &
mormor & Olle gav mig pengar, dvd-spelare och en glassmaskin + att mormor köpte ju kläder åt mig när vi shoppade.
Så jag är nöjd!!


snoriga julhälsningar

Haha så typiskt, har legat i feber sen i tisdags kväll. Nu är jag bara förkyld, bra det iallafall. Missade dock viktiga händelser medan jag låg i soffan och svettades/frossade. Julavslutningen och två julklappshandlingar. Så har inte handlat klart alla julklappar, kaos helt enkelt. Men det får gå ändå!

Det är den 23e, är det inte underbart?!
Jag & Bea bytte julklappar idag, våran lilla tradition. Visar sen!!



don't look back in anger


trouble in paradise?

Haft en mysig helg! I fredags julfikade vi på ljudlektionen och engelskan gick också fort, shoppade med min underbara mormor efter det. Fick en vinterjacka, svarta byxor och en röd kofta!

Julbord på Furuviks brygga igår med mamma & pappa, hur mysigt och gott som helst<3

Idag är det fjärde advent och jag har julbakat med Lizette och tittat på Tomten är far till alla barnen, vår årliga tradition. Mycket trevligt!


Tre dagar kvar, sen jullov!

good

Har både haft idrott och simmat idag, skönt! Dega lite framför TVn nu låter bra :)

Klart mamma köpte en söt julkalender till mig<3

usa

Vill ni höra något som rent ut sagt äger sönder?
Jag har släktingar i USA som jag aldrig har träffat, och sist pappa hälsade på dom var tretton år sen. Såååå när vi har tid och pengar - skulle gissa på sommaren 2013 eller 14 - ska vi åka till Boston och hälsa på dom! Och som att det inte räcker ska vi till New York och se allt häftigt! Där dom fikar i Vänner, äter i Seinfeld plus alla sevärdheter man måste se! Längtar redan<3

lucia

Lussefika lite här och där idag, mysigt!


sovdags

Väldigt trött efter första skoldagen så blir ett snabbt inlägg från paddan. Fick alla rätt på psykologiprovet, glaaad! Efter skolan intervjuade jag en väldigt intressant tjej till magasinet vi gör i skolan. Idag insåg jag att det är julafton nästa vecka, det är ju helt otroligt! :D godnattttt


mycket bra helg!


Här är då två av världens snällaste reportrar som har tagit hand om sig så sjukt bra dom här fyra veckorna! Var sorgligt att säga hejdå faktiskt, skulle inte sitta fel att praktisera ett tag till. Men men, bara en och en halv veckas skola och sen jullov! Helt otroligt. Det var nyss sommar, vart tog hösten vägen liksom?

Helgen har varit kanon iallafall! Blev filmmys med mamma i fredags och sen har jag varit hemma hos familjen Berger och tittat på julfilmer och haft det allmänt bra!

egna dammsugare!

Så händiga kan jag & mamma vara!
Haha, ni tänker säkert att dom är skitfula men det ska ju synas att man har gjort dom själva haha...
Och dom är ju faktiskt rosa<3



jeans

Vad härligt det känns att ha jeans på sig! Ett par som passar! Haha, det var flera år sen för mig. På senaste tiden har jag bara gått runt i tights och jeans som sitter hemskt på alla sätt & vis (och mina rosa byxor förstås<3).

Påminnelse till mig själv: Gör mörkerfotograferingen när du kommer hem!
Känns som att min fotolärare kommer skälla ut mig när jag kommer tillbaka till skolan för att jag har haft kameran hemma i en evighet haha...

uppsala

Trevlig dag! Var som sagt på redaktonen i Uppsala idag. Först var jag med på länsmötet, sen åt jag cesarsallad med Mickan & Malin eftersom dom praktiserar på sporten respektive 24UNT. Mycket trevligt, följde med Mickan till sporten sen för att intervjua sportchefen och sen bildchefen och länschefen. Sen drog jag och köpte torrschampo och bytte ut ett par för stora jeans som min gulliga mormor hade köpt till mig :)

Lite Sims medeltiden nu...
Så skönt att praktisera = inga läxor!

andra advent


Blev en sån där typisk söndag, men ändå mysig. Har tittat på film, städat, druckit glögg och nu ska jag måla naglarna! Imorgon ska jag vara på UNT i Uppsala, den "riktiga" redaktionen. Spännande! Pussss

bilder jag inte har kunnat lägga ut förrän nu


chokladfesten på ljudlektionen, fredagen innan praktiken!


engagerad lärare!


en lyckad lektion helt enkelt :)


från myskvällen med danni, astrid & linnea för tre veckor sen :)

god morgon

Har haft en jättemysig helg, blev en tur till Uppsala igår kväll för att äta kina med Danni, Astrid & Linnea. Supertrevligt!

Det har varit dåligt med bilder på bloggen men det är för att jag glömde min kamera hos Danni för tre veckor sen! Som tur var fick jag tillbaka den igår så jag kommer lägga ut lite gamla bilder :)

Får se vad som händer idag! Pusssss

galet

hur fort veckorna går! Har bara en vecka kvar på praktiken, hemskt!

Men helg sitter aldrig fel!
Blir en ganska lugn dag idag, ska sitta och skriva lite här och sen har jag en intervju kl 13. Pappa jobbar i Tierp idag så vi ska ut och äta pizza tillsammans till lunch, hur mysigt (och gott!) som helst! Blir en riktig mysfredag för jag får sluta kl 15 idag (skööönt) och då åker jag direkt till Olle & mormor, och imorgon ska vi till Lövstabruks julmarknad (där jag var förra veckan och gjorde en artikel) och då får vi även sällskap av Jeppe & Kristin. Underbart :)

Trevlig helg!

det här med årstider

Sommaren är ju bäst, så är det bara. Grillfester, sjunga 'feeeeest hos mange', sola & bada, vara ute hela nätterna, vara ledig länge, besöka platser. Hur underbart som helst! Eller hur?

MEN vi ska inte deppa. För det finns en bra sak med vintern:
JULEEEEEN. Mysa ner sig under en filt och äta choklad, titta på julfilmer, tända ljus, lyssna på julmusik, baka juliga saker, dricka julmust. Fokusera på allt det mysiga liksom. Ganska underbart faktiskt ;)


mat

Det är första december och det flyger runt en nyckelpiga här inne...
Såg faktiskt julkalendern imorse! Kan nog bli helt ok. Dock inte som dom underbara julkalendrarna under min barndom; När karusellerna sover (min personliga favorit!), Kaspar i Nudådalen, Dieselråttor och sjömansmöss, Mysteriet på Greveholm osv.

Idag ska jag och mina kollegor (hihi) ut och äta kinamat! GOTT.

RSS 2.0