beställt

Enkel men elegant! Tänkte ha den på släktträffen med vita klackar till, tror det blir fräscht :)

:)


söndagspyssel

Har haft en jättemysig helg!
I fredags efter praktiken shoppade jag och mamma lite och tog sedan varsit glas vin. Köpte ett par jättesnygga jeans och en skinnjacka. Lyckoruuus! Åkte hem till Nathalie sedan och hade filmkväll :D
Igår blev det myskväll hos min älskling! Nu ska jag plugga innan Kontoret börjar!
 
Var förresten på paraffinbehandling för händerna i torsdags på Uppsala spa. Superskönt och lyxigt!

första påskmusten, mmm


hey, paul!


heeelg

om fyra timmar! underbart. det blir en lugn helg eftersom jag gjorde mycket förra helgen och för att jag inte är hundra procent frisk. men jag gillar att mysa, helst på vintern! ikväll kommer mitt hjärta och myser med mig och imorgon får jag mysa själv. ska även vara duktig och plugga.
 
visst är det underbart när solen lyser så här?! blir så taggad på livet!

fantastiskt

 
tänk för mer än tio år sen, när jag satt och kollade på mio min mio. tänk om jag då visste, att han som spelar jum-jum kommer jag få värsta kändiscrushen på när jag blir stor. han kommer vara så snygg och bra i american psycho och batman. sjukt!!!!
 
bästa är att man ser att det är han!
coolaste är att astrid lindgren har fått ha christian bale, en av världens bästa skådisar, i en av sina berättelser!

i'm gonna pop some tags

helluuuu!
 
sitter och dricker te och myser. hatar att ha ont i halsen, typiskt när jag äntligen är taggad och har bokat in fem träningspass i veckan...
 
men jag är inte bitter! i fredags var jag och cecilia på heartbreak, sen i lördags var jag på möbeln med lizette och alice. synd att vi var dom enda unga hehe... myst med hampus har jag också gjort. och pluggat. och praktiserat. jaaaa :)
 
PUSS

RSS 2.0