kladd

Kladdkakan är i ugnen och Hampus är här! Superbra helt enkelt. Känner mig värd lite gott när jag har gymmat (på idrotten), simmat och promenerat idag :)


skönt


hej snygging

Blev precis klar med min argumenterande text på engelska, skönt.
In i duschen!

toast

Sitter i cafeterian och äter toast med kycklingröra i, såå gott. Snart börjar min sista lektion och sen ska jag hem och plugga hela kvällen. Har fått i uppgift på ljudmedier att skriva en uppsats om public service, Italiens medieutveckling och sånt där.

Pusssss


gg


helgen





inga bilder från lördagen men här är presenten. klistrade på bokstavskex på en pizzakartong med hjälp av kolasås, try to be more creative ;)

here comes the mirror man

Inte så mycket skolångest eftersom jag är fylld med positiv energi!

I onsdags kom Hampus hit, vi gjorde glass i min glassmaskin som jag inte hade använt än. GOTT. Smakade som kall vaniljsås i lite fastare form! Vi hade iallafall askul som vanligt, bättre vän får man leta efter!

I torsdags var jag ute och åt med Alice, Patrik, David & Jonna i Gävle. Mycket trevligt. Sov ut ordentligt i fredags för att sedan bege mig till Tierp och möta Eve på perrongen, kändes nästan lite romantiskt. Vi handlade mat, snacks och pizza och åkte sedan hem till "partyhuset" i Hallsta för att umgås en hel helg med världens bästa tjejer. Alltså Eve, Emma och Freddan. Fredagkvällen bestod mest av att dricka vin och spela spel med Viktor & Erik.

Igår slappade vi heeela dan, kollade på Gossip Girl och så. Men började fixa oss framåt kvällen för vi skulle plötsligt på fest! Simon hade ju fyllt 18 men vi hade ingen present så vi var väääldigt kreativa måste jag säga. Kvällen var trevlig!

Bilder kommer!

bra

Åh vilket underbart lov det har varit! Min mobil är lite trasig dock, beställde en ny direkt haha. Längtar tills den kommer! Ska äta nu men skriver mer sen om vad jag har gjort sista halvan av lovet plus lägger upp lite bilder :)


fettisdagen

Jag & Cecilia myser framför tv:n just i detta ögonblick, har tittat på massa gamla barnprogram som t ex Anki & Pytte och Eva & Adam! Och ätit semlor såklart.

Jag är så lättad! Var på ackis idag och röntgade ryggen, var skiträdd att doktorn skulle säga att det behövdes en operation men det sa han inte! Kanske om typ femton år men den dagen den sorgen ;) dessutom fick jag väga och mäta mig vilket jag aldrig gör annars och det gjorde mig också glad för jag har växt men inte gått upp i vikt!

Näe nu ska jag mysa vidare med Cecilia, min fina vän <3


mästerkatten


Hejsan! Har haft fullt upp (positivt!) men nu har jag en kväll för mig själv. Ska kolla film och dricka cola! I lördags var jag hos Hampus och spelade tv-spel och snackade, så trevligt så! Igår var jag & pappa på bio och såg Mästerkatten. När pappa vill gå på en barnfilm får man väl offra sig haha. Närå, jag älskar att göra saker med honom och filmen var faktiskt mysig. Efter det hämtade vi upp Freddan så hon sov här inatt, myste framför tv:n. Och idag har jag & mamma varit i Sundbyberg och hälsat på gammelfarfar, gud vad jag tycker om honom. Så positiv och tacksam för allt!

Ciaooo

lite störd

Irriterar mig på att mitt förra blogginlägg blev fult haha :(

åh alla dessa kläder

Sportlov! Igår efter skolan jobbade jag som gästskribent på ett event. Fick en goodiebag som lön + jag kommer få gratis akupunktur, någon slags meditation mm! Bra tycker jag, sånt man kanske inte unnar sig annars :)

Har haft en skön morgon. Först låg jag och tittade på gamla Green Day-videos, I'll lov'em 4evah <3
Nuuu tittar jag på kläder på Nelly, jag & mamma ska beställa så fort hon får lön för hon skulle också ha lite grejer. Sjukt så glad man bli av kläder! Något annat som gör mig glad är att jag har så underbara vänner och att jag ska hem till en idag!


























mys hela dagen lång

Hände inte så mycket i skolan idag, satt mest och fikade & pratade. Klagar inte! På kvällen blev det mera fika, då kom nämligen min saknade Lizette hit, astrevligt. Godnatt :)


.


alla hjärtans dag

Hoppas alla har haft en mysig dag! Jag skulle egentligen spendera kvällen med en viss person men som tyvärr blev sjuk. Men jag sitter inte i sjön, min fina mamma har gjort parfait med moccasabayon! Pussss


födelsedagsfika

Blev en födelsedagsfika på Konsum igår med denna snygging som fyllt 16! Efter ett par timmars kaffe och prat med Madde åkte jag hem och läste äntligen ut Tristan och Isolde!


skål!


Lite bilder från min fina vän Alexanders 18-årsfest :)






underbart

Ville bara säga att jag har haft en så sjukt rolig och fantastisk helg! Vill lägga ut bilder men är way 2 bakis för att sätta mig vid datan. Fixar imorgon! Pusssss


änglagård


Var hemma från skolan igår & idag, superförkyld + hängig men nu mår jag bättre! Bäst att vila ikväll iallafall (måste bli frisk tills imorgon - partey!) så det blir en hemmakväll med mamma & pappa. Var ett tag sen så det blir mysigt. Vi har bestämt att vi ska se Änglagård 3, den är säkert bra eftersom dom två första är det :)

Trevlig helg!

vill ha


hej


Har just ätit hemgjord pizza, gud så gott! Igår kom Hampus hit efter skolan, jättetrevligt! Vi kollade på serier och jag hjälpte honom med en svenskagrej :) har lånat några avsnitt Glee av Bea, jättemysig serie ju!

Nu måste jag läsa Tristan & Isolde, hatar att läsa böcker som jag inte får välja själv. Vi håller på med litteraturhistoria på svenskan och den här boken är tydligen viktig när det gäller medeltiden... ha det bra!

snart är hela världen vår


snygga

Hejsan! Har haft en mycket trevlig helg. Igår var jag, mamma & mormor på kalas i Stockholm för mammas syssling Felicia har gått klart sin utbildning som förskolelärare. På kvällen umgicks jag med Eve & Freddan och idag joinade även Jenny oss :)

Ska strax äta tacos, underbart.

mätt & belåten

Kvällen har spenderats hos Daniela med henne, Astrid & Linnea. Trevligt & gott! Vi ått pizza, åt alldeles för mycket godsaker, snackade skit och tittade på Pretty Woman :)

Nu ska jag hälla upp ett stort glas vatten (blir så sjukt törstig av pizza!) och lägga mig i sängen och somna till ett avsnitt SATC. Imorgon blir en trevlig dag, ska först till Stockholm för att fira en släkting och på kvällen umgås med några av mina älskade, blir så lycklig när Eve kommer hem från Norrland hihi<3


me löv them


äntligeeen

Jag är klar med psykologiuppsatsen, såå skönt! Nu är kursen slut!! Och nu kan du inte tjata på mig något mer, mormor! Hihi puss<3

Har haft friluftsdag idag. Promenerade och fikade. Inte så tokigt faktiskt.

In i duschen, sedan godnatt!

RSS 2.0