julkonsert

Om ett par timmar möter jag upp Tannaz för att gå till Möbeln där vi ska titta på esteternas julkonsert! När jag kommer hem blir det lite TV-mys & fika med mormor också. Trevligt!


träna

Har bestämt mig för att ta fram någon av mammas gamla tränings-DVDer ikväll, enkelt sätt att träna egentligen :)

lite juligt här på bloggen

Klar i tid för Two and a half men! Ciaooo!

här på redaktionen

är det så julpyntat och fint, och glögg och pepparkakor finns att ta när man vill!

Underbart :)

första advent

Är det inte underbart?

Jag älskar julen, väntan på julen, förberedelserna, julmusiken, julpyntet. Allt!
Just nu sitter jag och lyssnar på The Priests, dom sjunger jättefina jullåtar.
God mat och adventsfika ikväll! Myssöndag ♥


Ska designa om bloggen snart så den också blir julig :)

.


livet alltså <3

Ibland älskar jag verkligen livet. Får en sån där lyckokänsla "gud vad bra jag har det!". Det är så härligt. Varför jag känner så nu är för att jag har haft en sjukt underbar helg!


Fredagen började med en mycket trevlig dag på praktiken, sen mötte jag Bea i Uppsala för att se Breaking Dawn ♥
När jag är på väg hem ringer Erik & Joey och säger "det är ingen fest utan dig, vi kommer och hämtar dig", hur bra vänner är inte det då?! Så vi åkte till Bäcklösen där det var massa folk, jag hade asroligt! Umgicks lite mer med Hampus efteråt vilket också var trevligt! En riktig lyckodag!

Igår hade jag också supertrevligt! Åkte till Nathalie, vi bakade pepparkakor och lussebullar. Tittade på Mysteriet på Greveholm och mumsade och drack julmust! Myyys helt enkelt :)

Hade saknat att festa så mycket att till och med baksmällan var härlig haha, då är det illa ;)

sådärja

Lugn men bra helg. Var hem till Hampus idag och gymmade, mycket trevligt. Känner mig så lycklig som kan säga "min bästa vän" istället för "mitt ex". Inte alla som får ett sånt bra slut!

Men nog pratat om mitt privatliv. Nu på kvällskvisten var jag på teater i Tierp med mormor & Olle och mamma. Den var bra, Nanne Grönvall var med bl a :)

Teeea time!


julmarknad



Har haft en trevlig dag som bestått av julmarknad i Tobo med mamma & pappa och äntligen blev Tintin av! Riktigt bra :)

fredag



Har inte skrivit på hela veckan men jag kan säga att den har varit super! Trivs jättebra på praktiken, har redan fått saker publicerade i tidningen och alla är jättetrevliga! Toppen helt enkelt. Blir en lugn kväll, pussss

lycka


Jag börjar känna mig lycklig igen.
Snälla, låt allt flyta på nu!

Om inte du hade varit så här fantastisk hade jag verkligen varit på botten.
Tack.
Och tack alla andra!

fin helg

Äntligen har jag tid att skriva ordentligt!

Det var supermysigt igår hos Daniela! Hon, jag, Astrid & Linnea lagade tortellini med ostsås till middag och vit & mörk chokladmousse till dessert. Supergott! Kollade på filmer och pratade massor :)

Idag är det fars dag men blev lite ändrade planer.

Så här skulle det se ut:

Pizza & bio med pappa, hem & fika.

Istället blev det:
Köpa hem pizza, sen fika. Varför vi inte kunde åka iväg var för att jag mådde illa, verkligen som ett as! Så vågade inte lämna hemmet, haha. Men var nog bara hungrig som tur var, efter den där pizzan mådde jag fint och det fick minsann plats med lite tårta! Vi ser förhoppningsvis Tintin nästa helg. Just det, gav pappa en kokbok med Paolo Roberto, tror han blev glad!

Blev en jättebra dag och helg iallafall! Plus att jag har skickat in både svenskan och engelskan idag så nu kan jag bara njuta av praktiken! Börjar imorgon, sååå spännande! Jag har säkert sagt det tusen gånger men jag ska praktisera på UNT i Tierp i 4 veckor. Är så lycklig som fick praktik där! Känns lite avgörande. Jag har alltid velat bli journalist och jag fick det ännu mer bekräftat när jag kände att jag hade valt rätt linje. Men nu får vi se vad jag tycker om det riktiga journalistlivet!

PS. Glömde kameran hos Danni, sääääämst jag vet.

brådis

hejsanhejsan, är sugen på att skriva ett så kallat riktigt blogginlägg men måste ta mig till bussen nu! skriver imorgon, lovar! men för att sammanfatta allt så var torsdagen kaos haha, men ändå bra! och fredagen trevlig! chokladfest i skolan och sen en jättemysig fika med lovisa! för övrigt har jag slitit med svenskauppsatsen, den skulle in igår men är inte klar! fy skäms. får skicka in den imorgon, ikväll blir det trerätters med tre tjejer! och imorgon fars dag, bio med pappa och fika med familjen på kvällen. bra helg!

typiskt

Det är ju snällt att dom meddelar när första lektionen är inställd, suck... Hänger på vetgirig för att fördriva tiden. Lång dag idag, sen ska jag hem och greja lite. Börja på svenskauppsatsen och ringa min handledare på praktiken framför allt. Åh tänk att jag börjar där nästa vecka!!

Har inte så mycket att säga, skriver ikväll om det händer något :)


råååsa

Vaknade nyss upp från en powernap, skönt. Gjorde provet i näringslära idag, gick heeelt ok. Nu inväntar jag Hampus, ska färga hans hår och snacka lite, mycket trevligt om ni frågar mig! Men först, göra klart psykologiläxan...


jag ääääälskar mina rosa byxor!!
dom "lyser" dock inte lika mycket i verkligheten hehe

måndag



Mötte upp min klass på slottet imorse, fick se någon utställning om normen. Kinamat på stan efter det och till skolan för att få tillbaka samhällsprovet (åh jag klarade det!) och sen slutade vi!! Hur skönt som helst.

Sitter och pluggar lite idrott men tänker hälla upp en kopp kaffe och avnjuta en vaniljmunk nu! Bästaste mormor som tar med sig godsaker hit ♥

Biggest Loser börjar ikväll

slut på lovet

Vilket skönt och roligt lov det har varit!

Igår var en underbar dag.
Idag däremot har det varit segt. Skrivit liiite på artikeln, sen kände jag att mörkerfotograferingen var viktigare men märkte då att batterierna i kameran var urladdade... Borde sätta igång med svenskan nu också, jag vet att det inte är smart att börja på flera saker samtidigt men idag fick det bli så.

BTW
Har sett klart andra säsongen av Gossip Girl.
Herregud kan någon ge mig tredje nu på en gång?!

finally

Nu åker jag iväg till en saknad vän, hoppas ni får en trevlig helg!

lite slarvigt va

Har ju blivit lite stressiga inlägg på sistone, hehe. Men jag har haft det jättetrevligt!

I torsdags kom Nathalie & Madde hit, spelade spel mm. Nathalie sov över och igår efter jag lämnade henne vid bussen fick jag besök av Lizette, Alice, David & Jonna! Dom firade mig och så :)


en sådan här fin nappflaska (lovar att använda den på nästa fest) fick jag av madde + hennes p-piller eftersom hon har bytt sort hihi


nathalie gav mig mysiga strumpor + presentkort på gina tricot!


jonna gav mig ett nagelkit som ska leda till bättre naglar, behövde jag verkligen!


lizette alice o david gav mig denna film + jättefina nagellack :)

snabbt

Får gäster ikväll också, trevligt!

Skriver ikväll/inatt/imorgon bitti...

det här duger inte

Kan ju inte sitta här hela dan och blogga, får fint besök ikväll! Borde städa lite. Puss!

hej eve

Jag la nyss märke till hur många egobilder min vän Evelina har knäppt med min kamera, haha.
Titta & njut, hon är bra fin!
(åtminstone på dom nyktra bilderna hihi)
nej skoja, du är alltid fin ♥




fyrishov och kina

Vilken fin dag det var igår!

Först fick jag fotvård/var hos fotvård? Haha, skönt iallafall. Efter det åkte jag & Eve till Fyrishov. Bara vi två, haha. Hade askul iallafall, dock fullt med snorungar på badet. Om Eve skällde på dom? Klart hon gjorde. Skönt hehe.

Mötte upp Emma, gick till Gina Tricot. Köpte äntligen mina rosa byxor som jag har sucktat efter så länge! Dom är underbara, ni ska få se!

Sedan blev det kinamat där mycket skratt ingick! Underbart!


sega tjejer efter äventyrsbad...


gott med glass...


mätt tjej...


mina underbara ♥

natt

Bilder kommer sen (jag vet, lika lat varje gång hehe)
hade det iallafall supermysigt hos Cecilia!

Vaknade upp i Gimo, åkte till stan för att möta Lizette.
Blev cupidosallad och lite shopping!
Jättetrevligt!

Imorgon blir garanterat en rolig dag!!
God natt :)

RSS 2.0